Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Najveći izazov Crne Gore je suočavanje s korupcijom * Spremni za privremenu radnu grupu bez prekida bojkota * Milo troši 150 hiljada više od Filipa * Povrijeđena tri đaka i pomoćnik direktora * Kineski razarač „otjerao” američki * Politički fundamentalizam * Plakati sramote
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Srđa Keković, generalni sekretar USSCG:
– Ako ne nađemo kompromis s Vladom oko rješenja za nacrt zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, tražićemo referendum.

Vic Dana :)

Negdje na sjevernom Atlantiku...
- Kapetane! Imam dvije vijesti, lošu i dobru. Sa kojom da počnem?
- Da čujem prvo lošu.
- Naletjeli smo na ledeni brijeg i uskoro ćemo potonuti!
- Sto mu ajkula! Šta je onda dobra vijest!?
- Dobićemo jedanaest Oskara...
Kaže žena mužu:
– Srećo, moram nešto da ti kažem. Znam da se brak zasniva na povjerenju i zato sam odlučila da ti priznam da uopšte ne razlikujem boje.
– U redu je, dušo, i ja sam već mislio da ti priznam da sam crnac.
Muž se vraća kući sa pogreba svoje žene. Iznenada, s krova jedne kuće pored koje je prolazio, pred noge mu padne cigla. On pogleda u nebo i reče:
- Ah draga, pa već si stigla gore.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-02 ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE FSS IGOR RADOJIČIĆ POTVRDIO Partizan oštećen na „Čairu”
Der­bi 10. ko­la Su­per­li­ge Sr­bi­je iz­me­đu Rad­nič­kog i Par­ti­za­na iza­zvao je mno­go bu­re, po­seb­no zbog 37. mi­nu­ta i ne­do­su­đe­nog je­da­na­e­ster­ca za „cr­no-be­le”, ka­da je na­kon udar­ca Mar­ka Jan­ko­vi­ća lop­ta po­go­di­la u ru­ku Ra­do­va­na Pan­ko­va. Član Su­dij­ske ko­mi­si­je Fud­bal­skog sa­ve­za Sr­bi­je Igor Ra­do­ji­čić ka­zao je ju­če za „B92” je su­di­ja me­ča na „Ča­i­ru” Mi­lo­rad Ma­žić do­nio po­gre­šnu od­lu­ku u ovom slu­ča­ju.
– Da je Pan­kov od­i­grao gla­vom i da ga je po­go­di­la u ru­ku, on­da ne­ma pre­kr­ša­ja. Me­đu­tim, po­što ne­ma od­i­gra­va­nja gla­vom i lop­ta ide ka go­lu, igrač ne­ma na­mje­ru da za­u­sta­vi lop­tu, po­ku­ša­va da od­i­gra gla­vom, ali isto­vre­me­no ka­ko po­mje­ra ti­je­lo po­mje­ra i ru­ku, ši­ri svo­je ti­je­lo, pra­vi pre­pre­ku lop­ti i ovo je­ste pre­kr­šaj – re­kao je Ra­do­ji­čić, a pre­nio „B92”.
Ra­do­ji­čić je pro­ko­men­ta­ri­sao i do­su­đen of­sajd u fi­ni­šu su­sre­ta, ka­da je Mar­ko Mi­tro­vić za­tre­sao mre­žu Par­ti­za­na.
– Ka­da igrač po­sti­že po­go­dak dva igra­ča se okre­ću ka po­moć­nom su­di­ji. On je mo­žda i ci­je­li me­tar is­pred, ta­ko da ovo i ni­je to­li­ko di­sku­ta­bil­na si­tu­a­ci­ja. Va­žna i te­ška od­lu­ka, ali je su­di­ja u pra­vu. Dva igra­ča su se za­tr­ča­la ka su­di­ji, mi­sle­ći da ni­je u pra­vu, ali su za­sta­li, ob­zi­rom na auto­ri­tet su­di­je.
Cr­ve­na zve­zda je sa­vla­da­la Mla­dost iz Lu­ča­na sa 2:1, a mno­go po­le­mi­ka je iza­za­vo do­su­đe­ni pe­nal za Zve­zdu u pr­vom po­lu­vre­me­nu. Po Ra­do­ji­či­ću, su­di­ja je po­gri­je­šio u tom mo­men­tu.
– Je­ste Pa­vlo­vić sta­vio ru­ke na igra­ča Cr­ve­ne zve­zde, ali sam uvje­ren da do­bar dio su­di­ja ne bi ovo do­su­dio kao pre­kr­šaj. Ra­zu­mi­jem i su­di­ju, on je vi­dio kon­takt, ali ni­je ni sva­ki kon­takt pre­kr­šaj. Pi­ta­nje je ko­li­ko ima po­vla­če­nja, mo­ram da pri­znam da ni­je baš ubje­dlji­vo. Mo­žda je ne­če­ga i bi­lo, ali uvje­ren sam da ova­kve stva­ri se u Li­gi šam­pi­o­na i Li­gi Evro­pe ne bi su­di­le kao pre­kr­šaj – do­dao je Ra­do­ji­čić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"