Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Najveći izazov Crne Gore je suočavanje s korupcijom * Spremni za privremenu radnu grupu bez prekida bojkota * Milo troši 150 hiljada više od Filipa * Povrijeđena tri đaka i pomoćnik direktora * Kineski razarač „otjerao” američki * Politički fundamentalizam * Plakati sramote
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Srđa Keković, generalni sekretar USSCG:
– Ako ne nađemo kompromis s Vladom oko rješenja za nacrt zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, tražićemo referendum.

Vic Dana :)

Negdje na sjevernom Atlantiku...
- Kapetane! Imam dvije vijesti, lošu i dobru. Sa kojom da počnem?
- Da čujem prvo lošu.
- Naletjeli smo na ledeni brijeg i uskoro ćemo potonuti!
- Sto mu ajkula! Šta je onda dobra vijest!?
- Dobićemo jedanaest Oskara...
Kaže žena mužu:
– Srećo, moram nešto da ti kažem. Znam da se brak zasniva na povjerenju i zato sam odlučila da ti priznam da uopšte ne razlikujem boje.
– U redu je, dušo, i ja sam već mislio da ti priznam da sam crnac.
Muž se vraća kući sa pogreba svoje žene. Iznenada, s krova jedne kuće pored koje je prolazio, pred noge mu padne cigla. On pogleda u nebo i reče:
- Ah draga, pa već si stigla gore.







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-02 KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE NA STARTU EVROKUPA VEČERAS (19) DOČEKUJU ULM
Da zadovolje navijače
Zvezda može i mora bolje Da zadovolje navijače
Po­što se ni­su pro­sla­vi­li u du­e­lu ABA li­ge sa Ci­bo­nom ko­šar­ka­ši Cr­ve­ne zve­zde po­ku­ša­će da po­pra­ve uti­sak na star­tu Evro­ku­pa sa Ul­mom. Svi u ta­bo­ru Be­o­gra­đa­na zna­ju da ih če­ka te­žak po­sao pro­tiv eki­pe ko­ja je pri­je ne­ko­li­ko da­na na­mu­či­la Ba­jern.
- Že­li­mo da od­i­gra­mo do­bru utak­mi­cu, u do­brom rit­mu, jer je po­če­tak va­žan, po­seb­no zbog či­nje­ni­ce da je Evro­kup ove go­di­ne iz­u­zet­no ja­ko i kva­li­tet­no tak­mi­če­nje sa pu­no do­brih ti­mo­va. Naš pr­vi pr­o­tiv­nik je eki­pa ko­ja je u vr­hu nje­mač­ke ko­šar­ke i ko­ja na­pre­du­je u sva­kom seg­men­tu. Za­to je va­žno da od­i­gra­mo kva­li­tet­no, da na­ši na­vi­ja­či od ko­jih oče­ku­je­mo da bu­du naš še­sti igrač, bu­du za­do­volj­ni na kra­ju i pri­ka­za­nim i re­zul­ta­tom, re­kao je tre­ner cr­ve­no-be­lih Mi­lan To­mić.
Po­bje­da bi pu­no zna­či­la na otva­ra­nju gru­pe u ko­joj se po­red Cr­ve­ne zve­zde i Ul­ma na­la­ze još Ga­la­ta­sa­raj, Mo­na­ko, Bre­ša i An­do­ra.
- Na­la­zi­mo se u vr­lo kva­li­tet­noj gru­pi Evro­ku­pa, sa do­brim ti­mo­vi­ma. Ge­ne­ral­no Evro­kup je ove go­di­ne iz­u­zet­no ja­ko tak­mi­če­nje sa do­sta ti­mo­va ko­ji ima­ju i is­ku­stvo igra­nja Evro­li­ge i ko­ji u ovu se­zo­nu ula­ze sa vi­so­kim am­bi­ci­ja­ma. Mi ide­mo utak­mi­cu po utak­mi­cu, že­li­mo na­rav­no do­bar start i po­če­tak u ovom tak­mi­če­nju. Oče­ku­jem da uz ve­li­ku po­dr­šku na­ših na­vi­ja­ča, od­i­gra­mo do­bru utak­mi­cu uz svo uva­ža­va­nje eki­pe Ul­ma, ni­je krio op­ti­mi­zam Og­njen Do­brić.N.Z.


Pa­ro­vi 1. ko­la: (2. ok­to­bar) Li­je­tu­vos Ri­tas – Uni­ka­ha (18.00), Ga­la­ta­sa­raj – An­do­ra (19.00), Cr­ve­na zve­zda – Ulm (19.00), Al­ba – To­faš (20.00)Gdi­nja – Lo­ko­mo­ti­va (20.00), Va­len­si­ja – Asvel (20.45). (3. ok­to­bar) Frank­furt – To­ri­no (17.00), Ze­nit – Turk Te­le­kom (19.00), Mor­nar – Uniks (19.00), Tren­to – Par­ti­zan (20.30), Li­mož – Ce­de­vi­ta (20.30), Bre­ša – Mo­na­ko (20.30).

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"