Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Isplate Mirašu proglasili za povjerljivu tajnu * Vlada državnog jedinstva umjesto jeftinog kritizerstva * Policajci prijetili da će mu peglom unakaziti lice?  * Nožem izbo dvojicu mladića * Novinarka silovana i ubijena * Soraja, Milo i ja * Hajekovski komunizam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
STEVO MUK, PREDSTAVNIK INSTITUTA „ALTERNATIVA”:
DPS će na kraju htjeti da se sakrije iza fasade navodno nezavisnih institucija, koje suštinski rade u njegovu korist.

Vic Dana :)

Zaustavi policajka plavuša takođe plavušu:
– Ličnu kartu, molim.
– A kako to izgleda?
– To je malo kockasto s vašom slikom - odgovara policajka.
Plavuša počne da pretura po torbi, nađe ogledalo, pogleda se i kaže:
– Evo, to je malo kockasto s mojom slikom.
Uzme policajka ogledalo, pogleda i kaže:
Jao, izvinite, koleginice, nisam znala da ste jedna od nas!
Bračni par dobio dijete. Nakon pet godina dijete ne progovara. Roditelji se zabrinuli da nije nešto u redu sa djetetom. Poslije nekoliko dana dijete progovara: „deda”, i sjutradan deda umre. Prošlo neko vrijeme, i dijete iznenada kaže: „baba”, i sjutradan umre i baba. Opet prošlo neko vrijeme i dijete kaže: „tata”, a ukućani već počeli da oplakuju oca i spremaju sahranu, a otac legao u kovčeg i čeka. Kad, u jednom trenutku ulazi neko u kuću i viče: E, ljudi, umro komšija!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-07 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U DRUGOM KOLU ABA LIGE VEČERAS (19) DOČEKUJU CRVENU ZVEZDU
Spremni za veliki derbi
Spremni za veliki derbi
Du­el pro­šlo­se­zon­skih fi­na­li­sta ABA li­ge Bu­duć­nost Vo­li i Cr­ve­ne zve­zde već u dru­gom ko­lu no­ve si­gur­no će do­ni­je­ti ve­li­ku bor­bu i uz­bu­dlji­vu ko­šar­ku, ali i osta­vi­ti do­sta ne­po­zna­ni­ca. Zbog sve­ga što se de­ša­va­lo u pri­prem­nom pe­ri­o­du eki­pa­ma je po­treb­no vri­je­me da bi do­šle do pra­ve for­me i tim­ske he­mi­je, a tu bi cr­ve­no-be­li tre­ba­li da bu­du u pred­no­sti, što su uosta­lom i po­ka­za­li u Lak­ta­ši­ma. Me­đu­tim, od ta­da je pro­šlo sko­ro dvi­je ne­dje­lje, Pod­go­ri­ča­ni ni­su sje­de­li skr­šte­nih ru­ku, na­por­no su ra­di­li, do­ve­li i Ale­na Omi­ća, ta­ko da će ve­če­ras si­gur­no bi­ti ne­ka dru­ga pri­ča. Ak­tu­el­ni šam­pi­o­ni re­gi­o­nal­nog tak­mi­če­nja će na svo­joj stra­ni ima­ti i po­dr­šku pu­bli­ke, što u ova­kvim okr­ša­ji­ma zna da bu­de od­lu­ču­ju­će.
- Der­bi ko­la, ne ta­ko dav­no smo igra­li u fi­na­lu Su­per­ku­pa ABA li­ge i iz­gu­bi­li sa ve­li­kom raz­li­kom, ali si­gur­no da će ovo bi­ti dru­ga­či­ja utak­mi­ca. Po­sli­je tog tur­ni­ra na­pra­vi­li smo sku­pa tre­nin­ge i si­gur­no da će­mo iz­gle­da­ti bo­lje i de­fan­ziv­no i ofan­ziv­no ne­go pri­je 15-ak da­na. Ra­di­li smo na po­bolj­ša­nju lo­ših stva­ri sa tur­ni­ra i na­do­grad­nji do­brih i če­ka nas ve­li­ka bor­ba u ne­dje­lju sa jed­nom od naj­bo­ljih eki­pa li­ge. Va­žno je da smo zdra­vi i sprem­no će­mo do­če­ka­ti ne­delj­nu utak­mi­cu, po­ru­čio je ka­pi­ten Bu­duć­nost Vo­li Su­ad Še­ho­vić.
Po­u­zda­ni cen­tar Fi­lip Ba­ro­vić ubi­je­đen je da je Bu­duć­nost Vo­li sa­da mno­go bo­lja eki­pa ne­go u fi­na­lu Su­per­ku­pa.
- Mo­ra­mo da is­pra­vi­mo do­sta gre­ša­ka iz te utak­mi­ce Su­per­ku­pa, ko­ju smo do­sta la­ko iz­gu­bi­li. Me­đu­tim, to ni­je bi­la re­al­na sli­ka na­šeg kva­li­te­ta, po­sli­je dva za­jed­nič­ka tre­nin­ga. Sa­da igra­mo pred na­šim na­vi­ja­či­ma i mo­ra­mo da ide­mo na po­bje­du. Ima­li smo dvi­je ne­dje­lje tre­nin­ga, ima­li smo vre­me­na da se upo­zna­mo, iz­gle­da­mo bo­lje ne­go ta­da, a sju­tra će­mo vi­dje­ti ko­li­ko.
Naj­bo­lji de­fan­zi­vac cr­ve­no-be­lih Bran­ko La­zić sma­tra da će ovo bi­ti pot­pu­no raz­li­či­ta utak­mi­ca od one u Lak­ta­ši­ma i da su pla­vi fa­vo­ri­ti pred svo­jim na­vi­ja­či­ma.
- Ovo je no­va utak­mi­ca i no­va pri­ča. Bu­duć­nost ima ulo­gu fa­vo­ri­ta, igra­će pred svo­jim na­vi­ja­či­ma. Mi sa dru­ge stra­ne že­li­mo i mo­ra­mo da bu­de­mo skon­cen­tri­sa­ni da od­i­gra­mo do­bru utak­mi­cu i to kao tim če­mu stre­mi­mo kroz sva­ki tre­ning. Ma­li hen­di­kep pred­sta­vlja i to što je naš plej­mej­ker Re­gland pod tem­pe­ra­tu­rom, ali pu­tu­je­mo u Pod­go­ri­cu sa že­ljom da od­i­gra­mo kao eki­pa, tim, čvr­sto, skon­cen­tri­sa­no i kva­li­tet­no.
Sve ula­zni­ce za utak­mi­cu iz­me­đu Bu­duć­nost Vo­li i Cr­ve­ne zve­zde su pro­da­te, ta­ko da tre­ba oče­ki­va­ti ko­šar­ka­ški spek­takl. U slo­bod­nu pro­da­ju bi­lo je pu­šte­no 1.200 ula­zni­ca, ko­je su pla­nu­le već u pe­tak.
N.Z.

Re­gland pod zna­kom pi­ta­nja

U re­do­vi­ma Cr­ve­ne zve­zde ulo­gu fa­vo­ri­ta pre­pu­šta­ju Bu­duć­nost Vo­li, iako su do­mi­ni­ra­li u ne­dav­nom fi­na­lu Su­per­ku­pa. Po­go­to­vo, što je još uvi­jek ne­iz­vje­sno da li će u Mo­ra­či na­stu­pi­ti pr­vi plej­mej­ker Be­o­gra­đa­na Džo Re­gland.
- Pr­vi ve­li­ki der­bi re­gi­o­nal­ne li­ge ko­ji sti­že pre­ra­no pro­tiv evro­li­ga­škog pro­tiv­ni­ka. Bez ob­zi­ra što smo već re­kli da oće­mo i da nam je cilj da na­pre­du­je­mo iz da­na u dan i bu­de­mo što bo­lji, mi na ovoj utak­mi­ci mo­ra­mo da bu­de­mo tim vi­še ne­go na bi­lo ko­joj dru­goj. Si­gur­no da je Bu­duć­nost fa­vo­rit, ali da­će­mo sve od se­be da od­i­gra­mo kva­li­tet­nu utak­mi­cu. Pu­tu­je­mo sa 14 igra­ča, iz raz­lo­ga što jer Džo Re­gland u pe­tak imao vi­so­ku tem­pe­ra­tu­ru i ni­je tre­ni­rao, ot­krio je tre­ner Cr­ve­ne zve­zde Mi­lan To­mić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"