Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Isplate Mirašu proglasili za povjerljivu tajnu * Vlada državnog jedinstva umjesto jeftinog kritizerstva * Policajci prijetili da će mu peglom unakaziti lice?  * Nožem izbo dvojicu mladića * Novinarka silovana i ubijena * Soraja, Milo i ja * Hajekovski komunizam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
STEVO MUK, PREDSTAVNIK INSTITUTA „ALTERNATIVA”:
DPS će na kraju htjeti da se sakrije iza fasade navodno nezavisnih institucija, koje suštinski rade u njegovu korist.

Vic Dana :)

Zaustavi policajka plavuša takođe plavušu:
– Ličnu kartu, molim.
– A kako to izgleda?
– To je malo kockasto s vašom slikom - odgovara policajka.
Plavuša počne da pretura po torbi, nađe ogledalo, pogleda se i kaže:
– Evo, to je malo kockasto s mojom slikom.
Uzme policajka ogledalo, pogleda i kaže:
Jao, izvinite, koleginice, nisam znala da ste jedna od nas!
Bračni par dobio dijete. Nakon pet godina dijete ne progovara. Roditelji se zabrinuli da nije nešto u redu sa djetetom. Poslije nekoliko dana dijete progovara: „deda”, i sjutradan deda umre. Prošlo neko vrijeme, i dijete iznenada kaže: „baba”, i sjutradan umre i baba. Opet prošlo neko vrijeme i dijete kaže: „tata”, a ukućani već počeli da oplakuju oca i spremaju sahranu, a otac legao u kovčeg i čeka. Kad, u jednom trenutku ulazi neko u kuću i viče: E, ljudi, umro komšija!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-07 KOŠARKAŠICE PRIMORJA DO 15 GODINA ĆE PO PRVI PUT NASTUPITI U MEĐUNARODNOJ ŽENSKOJ VABA LIGI
Sa domaćim snagama napadaju region  
Sa domaćim snagama napadaju region  
Ko­šar­ka­ši­ce Pri­mor­ja se na­la­ze pred naj­ve­ćim is­ku­še­njem u po­sled­nje vri­je­me, po­što će ove se­zo­ne, po pr­vi put uče­stvo­va­ti u pre­sti­žnoj me­đu­na­rod­noj žen­skoj ko­šar­ka­škoj VA­BA li­gi do 15 go­di­na. No­vljan­ke su pr­va­ki­nje Cr­ne Go­re u ovoj ka­te­go­ri­ji, kao i pro­šlo­go­di­šnje pr­va­ki­nje Ja­dran­ske li­ge, a do sa­da ne­ma­ju ni jed­nu iz­gu­blje­nu utak­mi­cu.
Osim Pri­mor­ja u VA­BA li­gi iz Cr­ne Go­re na­stu­pi­će još Bu­duć­nost-Lov­ćen, a osta­li uče­sni­ci re­gi­o­nal­nog tak­mi­če­nja su: Cr­ve­na zve­zda, PVSK i Ka­ni­ša stu­dent BC iz Ma­đar­ske, Je­ži­ca, Cin­kar­na Ce­lje, Ili­ri­ja i Vi­pa­va iz Slo­ve­ni­je, iz Hr­vat­ske čak šest eki­pa: Me­dve­ščak, Tre­šnjev­ka, Brod na Sa­vi, Ra­gu­za, Fol­ka Bo­ro­vje i Vo­di­ce, a iz Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne sa­mo Je­din­stvo. Sva­koj eki­pi je do­zvo­lje­no da re­gi­stru­je po dvi­je stra­ne igra­či­ce, a Pri­mor­je će u VA­BA li­gi uče­stvo­va­ti is­klju­či­vo sa igra­či­ca­ma iz Her­ceg No­vog ko­je su po­ni­kle u tom klu­bu. Tre­ne­ri Dra­gan Pr­ga i Si­ni­ša Sa­mac će na ras­po­la­ga­nju ima­ti sle­de­ći sa­stav: Jo­va­na Sav­ko­vić (ka­pi­ten), Jo­va­na Koj­či­no­vić, Iva­na Ječ­me­nić, Jo­va­na Svr­ko­ta, Bo­ja­na Rad­njić, Iva Jev­to­vić, Do­ra Si­mo­na Po­pr­žan, Je­le­na i Jo­va­na Ra­do­sa­vlje­vić, Ana­sta­si­ja Lu­čić, Kri­sti­na i Ka­li­na Sa­mar­džić, Ana­sta­si­ja Mo­jić, Je­le­na Bu­la­jić, Ti­ja­na Ta­ta­lo­vić, Sa­ra Đu­ro­vić i Sa­nja Pa­vlo­vić.
Na star­tu tak­mi­če­nja, ko­je po­či­nje 14. ok­to­bra Pri­mor­je igra u Slo­ve­ni­ji pro­tiv Vi­pa­ve, a na­red­ni ri­val će mu bi­ti pro­šlo­go­di­šnji pr­vak ovog tak­mi­če­nja - slo­ve­nač­ka Ili­ri­ja. Pr­va tri ko­la se igra­ju tur­nir­ski, na­kon če­ga se tak­mi­če­nje na­sta­vlja li­ga­ški.
T.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"