Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-10 REPREZENTACIJA SRBIJE DANAS STIŽE U PODGORICU
Dmitrović: Idemo na pobjedu
Dmitrović Dmitrović: Idemo na pobjedu
Po­sled­nji tre­ning uoči do­la­ska u Pod­go­ri­cu, gdje će u če­tvr­tak uve­če igra­ti meč Li­ga na­ci­ja sa Cr­nom Go­rom, naj­bo­lji fud­ba­le­ri Sr­bi­je od­ra­di­li su ju­če. Se­lek­to­ru Mla­de­nu Kr­sta­ji­ću na ras­po­la­ga­nju su bi­li svi po­zva­ni igra­či, iz­u­zi­ma­ju­ći od ra­ni­je po­vri­je­đe­ne Alek­san­dra Ko­la­ro­va i Ne­ma­nju Ma­ti­ća.
Me­di­ji­ma u Sr­bi­ji, ne­po­sred­no pred iz­la­zak na te­ren, obra­tio se gol­man Mar­ko Dmi­tro­vić, ko­ji je re­kao je da će utak­mi­ca sa Cr­nom Go­rom bi­ti po­seb­na.
– Kao i ka­da je u pi­ta­nju sva­ka utak­mi­ca, ide­mo na po­bje­du. Bi­će za sve nas ovo jed­na po­seb­na utak­mi­ca, sva­ka­ko ne pri­ja­telj­ska, jer ima tak­mi­čar­ski zna­čaj, ali se svi do­bro zna­mo jer smo bi­li u za­jed­nič­koj dr­ža­vi – re­kao je Dmi­tro­vić no­vi­na­ri­ma u Sta­roj Pa­zo­vi, a pre­no­si por­tal „B92”.
Ču­var mre­že špan­skog Eiba­ra bra­nio je na dvi­je pr­ve utak­mi­ce u Li­gi na­ci­ja, ali je is­ta­ko da u re­pre­zen­ta­ci­ji ni­ko ne­ma ga­ran­to­va­no mje­sto.
– Ka­ko ja, ta­ko i sva­ki dru­gi igrač bo­ri se za mje­sto u pr­vih 11. Vi­dje­će­mo, da­kle, u če­tvr­tak ko­jih 11 će is­tr­ča­ti na te­ren.
Po nje­go­vim ri­je­či­ma, iz­o­sta­nak Ko­la­ro­va i Ma­ti­ća mno­go će ne­do­sta­ja­ti eki­pi Sr­bi­je.
– Ra­di se o dvo­ji­ci ka­pi­te­na i naj­bo­ljih igra­ča, ali u ovoj eki­pi ima­mo do­sta kva­li­tet­nih fud­ba­le­ra ko­ji su sprem­ni da na­do­mje­ste nji­hov iz­o­sta­nak. Ko god da is­tr­či na te­ren, si­gu­ran sam da će i na in­di­vi­du­al­nom i ko­lek­tiv­nom pla­nu da­ti sve od se­be da ostva­ri­mo do­bar re­zul­tat.
Dmi­tro­vić je ka­zao da su re­pre­zen­ta­tiv­ci kon­cen­tri­sa­ni na tre­nin­ge i utak­mi­ce i da na njih ne uti­če am­bi­jent ko­ji se stva­ra oko na­ci­o­nal­nog ti­ma.
– Mi smo pro­fe­si­o­nal­ci, ov­dje smo da ze­mlju pre­zen­tu­je­mo na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin i se­bi i na­ci­ji po­da­ri­mo do­bar re­zul­tat. Sva­ko od nas se spre­ma da re­pre­zen­ta­ci­ji da po­zi­ti­van re­zul­tat – ka­zao je Dmi­tro­vić, a pre­no­si „B92”.D.P.

Ma­tić šo­ki­rao jav­nost

Re­pre­zen­ta­ti­vac Sr­bi­je Ne­ma­nja Ma­tić ogla­sio se na dru­štve­noj mre­ži „In­sta­gram” i šo­ki­rao jav­nost po­ru­kom ko­ju je osta­vio. Fud­ba­ler Man­če­ster ju­naj­te­da je ob­ja­vio ci­tat za ko­ji se i da­lje ne zna oda­kle je pre­u­zet, ali je ne­ko­me že­lio da po­ša­lje po­ru­ku.
– Da, Ne­ma­nja Ma­tić je spre­man da po­gi­ne za Sr­bi­ju, kao što je nje­go­va otadž­bi­na, s istim en­tu­zi­ja­zmom, sprem­na da ga po­no­vo iz­da. I ura­di­će ona to. Ne­maj ni­ka­kvu sum­nju, moj Ne­ma­nja! – na­pi­sao je Ma­tić.
Ma­tić će pre­ma na­ja­vi ko­je sti­žu sa Ostr­va, u če­tvr­tak uve­če do­pu­to­va­ti u Pod­go­ri­cu, ka­ko bi gle­dao meč iz­me­đu Cr­ne Go­re i Sr­bi­je. U nje­go­vom dru­štvu bi­će Žo­ze Mu­ri­njo i naj­vje­ro­vat­ni­je Pre­drag Mi­ja­to­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"