Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-10-10 KOŠARKAŠI MORNARA U 2. KOLU EVROKUPA VEČERAS (20.30) GOSTUJU TORINU
Prilika za podizanje forme
Prilika za podizanje forme
Na­kon po­ra­za od Kr­ke u dru­gom ko­lu ABA li­ge ko­šar­ka­ši Mor­na­ra ot­pu­to­va­li su u To­ri­no gdje ih, u okvi­ru dru­gog ko­la D gru­pe Evro­ku­pa, oče­ku­je do­ma­ći Fi­at. Po po­vrat­ku u Bar, u ne­dje­lju, 14. ok­to­bra, u tre­ćem ko­lu ABA li­ge, u dvo­ra­ni „To­po­li­ca“ igra­ju s Par­ti­za­nom, a tri da­na ka­sni­je do­če­ku­ju Uni­ka­hu iz Ma­la­ge, u tre­ćem ko­lu Evro­ku­pa. Se­ri­ju te­ških go­sto­va­nja za­o­kru­žu­ju 21. i 24. ok­to­bra ka­da igra­ju u Za­dru ABA li­gu i u Frank­fur­tu, sa Skaj­laj­ner­som, Evro­kup. Tre­ner Mi­ha­i­lo Pa­vi­će­vić ne­ma di­le­mu da je u pred­sto­je­ćem du­e­lu u To­ri­nu, do­ma­ća eki­pa iz­ra­zi­ti fa­vo­rit:
- Oče­ku­je nas utak­mi­ca sa ve­o­ma ja­kom eki­pom iz To­ri­na. Već sam re­kao da bi sva­ka po­bje­da u Evro­ku­pu za nas pred­sta­vlja­la su­vo zla­to i ogro­man pod­strek. Fo­ku­si­ra­ni smo na ABA li­gu, a tak­mi­če­nje u Evro­ku­pu, sa vi­še­stru­ko sku­pljim i kva­li­tet­ni­jim ri­va­li­ma, shva­ta­mo kao sjaj­nu mo­guć­nost da vi­di­mo gdje smo u od­no­su na vr­hun­ske eki­pe, kao i na pri­li­ku za po­di­za­nje for­me u utak­mi­ca­ma u ko­ji­ma ni­smo op­te­re­će­ni ko­nač­nim re­zul­ta­tom.
Stra­hi­nja Mi­ćo­vić još uvi­jek ni­je u for­mi iz pro­šle se­zo­ne.
- Igra­mo pro­tiv iz­u­zet­ne eki­pe, ve­o­ma ja­ke na svim po­zi­ci­ja­ma. Do­dat­na te­ško­ća za nas bi­će že­lja Ita­li­ja­na da se is­ku­pe za po­raz u pr­vom ko­lu „D“ gru­pe u Frank­fur­tu i da se u što bo­ljem svje­tlu pred­sta­ve u pre­mi­jer­nom me­ču pred svo­jom pu­bli­kom u Evro­ku­pu. Na­ma je pri­o­ri­tet i u ovoj utak­mi­ci da po­dig­ne­mo for­mu i da što pri­je do­stig­ne­mo že­lje­ni ni­vo igre. Pro­tiv Kr­ke do­bro smo funk­ci­o­ni­sa­li sa­mo u pr­voj če­tvr­ti­ni, a u na­stav­ku smo pa­li, iako smo u fi­ni­šu, da smo bi­li kon­cen­tri­sa­ni­ji, mo­gli da osvo­ji­mo bo­do­ve. Ge­ne­ral­no, igra ni­je bi­la na že­lje­nom ni­vou, ni u od­bra­ni ni u na­pa­du.
Tre­ner Pa­vi­će­vić ni za du­el sa Ita­li­ja­ni­ma ne mo­že da ra­ču­na na po­vri­je­đe­nog Đor­đa Dre­nov­ca.D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"