Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom bratu dozvola za dvije elektrane * Direktor nezakonito zaposlio kćerku i rođaka * Teško zakonu koji Brano sprovodi * Spriječena prodaja deset djevojčica * Milovom bratu dozvola za dvije elektrane * Nemate budućnost izvan zone eura * Riblja čorba u parku, di-džejevi na Škveru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Hajduković, naučnik:
– Ministar Pavle Radulović je grobar naše ekologije.

Vic Dana :)

Utrčava čovjek u ordinaciju:
- Doktore, pas me ugrizao za uho!
- Jeste ga dezinficirali?
- Nisam, odmah je pobjegao.
Čovjek leži na samrtničkoj postelji, oko njega čitava porodica, uplakana žena i četiri sina; tri lijepa kao slike a četvrti sav nikakav i ružan.
- Draga, pita samrtnik, odgovori mi iskreno - da li je ovo četvrto dijete zaista moje. Hoću da znam istinu prije nego što odem.
- Jeste, dragi, kunem se očevim i majčinim grobom, ti si mu otac!
I tako, čovjek umre srećan, a udovica mrmlja: „Hvala Bogu da me nije pitao za ostalu trojicu”.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-11-08 LOVĆEN KAO GOST POBIJEDIO MORNAR I NAPRAVIO KORAK KA POLUFINALU KUPA Đurović jedini pogodio Mornar 0:1 Lovćen
Lov­ćen je u pr­voj utak­mi­ci če­tvrt­fi­na­la ku­pa po­bi­je­dio Mor­nar sa 1:0 i ste­kao mi­ni­mal­nu pred­nost pred re­vanš. Tim Alek­san­dra Mi­lje­no­vi­ća je u pro­sječ­noj fud­bal­skoj pred­sta­vi bio bo­lji mo­žda za taj je­dan gol, ko­ji mu sva­ka­ko da­je ve­li­ke šan­se da na­đe me­đu če­ti­ri naj­bo­lje eki­pe u ovom tak­mi­če­nju.
–Bi­lo je šan­si na obje stra­ne, ali mi­slim da smo po­ka­za­li vi­še i da smo bi­li bo­lji ba­rem za ovaj je­dan gol. Me­đu­tim, ovo je tek pr­vi meč, ni­šta ni­je go­to­vo i u re­van­šu će se od­lu­či­va­ti ko će da­lje – ka­zao je Alek­san­dar Mi­lje­no­vić, šef struč­nog šta­ba Lov­će­na.
Ce­ti­nja­ni su u pr­vom di­je­lu me­ča bi­li agil­ni­ji i bo­lji, a pr­vi put su za­pri­je­ti­li u 8. mi­nu­tu. De­jan Za­ru­bi­ca je šu­ti­rao sa 17 me­ta­ra, gol­man Mar­ko No­vo­vić je od­bio lop­tu, ko­ju je Ni­ko­la Dra­ga­nić pro­sli­je­dio u mre­žu. Me­đu­tim, taj gol je po­ni­šten zbog of­saj­da. Se­dam mi­nu­ta ka­sni­je Dri­ton Ca­maj je bio u pro­do­ru, ušao je u ka­zne­ni pro­stor, a on­da sla­bo šu­ti­rao. Do­ma­ći su uz­vra­ti­li u 21. mi­nu­tu pre­ko Fi­li­pa Ka­la­če­vi­ća, či­ji šut je sa dva­de­se­tak me­ta­ra za­u­sta­vi­la preč­ka. A on­da, u 27. mi­nu­tu Ce­ti­nja­ni su po­ve­li. Mre­žu Ba­ra­na je na­kon asi­sten­ci­je Za­ru­bi­ce po­go­dio Mar­ko Đu­ro­vić. U sa­mom fi­ni­šu pr­vog di­je­la vi­dje­li smo po jed­no uz­bu­đe­nje na obje stra­ne. Naj­pri­je je Ni­ko­la Dra­ga­nić sa de­se­tak me­ta­ra šu­ti­rao pre­ko go­la, a već u sle­de­ćem na­pa­du na dru­goj stra­ni, Ka­la­če­vić je bio ne­pre­ci­zan.
Na sa­mom star­tu dru­gog di­je­la go­sti su mo­gli da du­pli­ra­ju pred­nost. Na­kon pre­ki­da i na­ba­če­ne lop­te u ka­zne­ni pro­stor, Ra­di­šić je gla­vom spu­stio lop­tu za Mar­ka Dra­ga­ni­ća, ko­ji sa pe­ter­ca ni­je bio pre­ci­zan. Mi­nut ka­sni­je Ca­maj je sa 17-18 me­ta­ra šu­ti­rao, lop­ta je pro­šla kroz ru­ke gol­ma­nu No­vo­vi­ću, po­go­di­la preč­ku i vra­ti­la mu se u ru­ke. Ve­li­ku šan­su Ba­ra­ni su ima­li u 72. mi­nu­tu. Na­kon do­bre kon­tre i uba­če­ne lop­te sa li­je­ve stra­ne, La­zar La­lo­še­vić ostao sam na pet me­ta­ra od go­la do­ma­ći­na, pro­bao je da lo­bu­je Pe­ro­vi­ća, ali je to ura­dio sla­bo.
– Lov­ćen je bio za ni­jan­su bo­lji, mo­žda za taj je­dan gol, ali smo i mi mo­gli do iz­jed­na­če­nja, jer smo ima­li dvi­je do­bre pri­li­ke. Če­ka nas dru­ga utak­mi­ca, sve je otvo­re­no – re­kao je Go­ran Mi­lo­je­vić, kor­mi­lar Mor­na­ra.
D.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"