Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom bratu dozvola za dvije elektrane * Direktor nezakonito zaposlio kćerku i rođaka * Teško zakonu koji Brano sprovodi * Spriječena prodaja deset djevojčica * Milovom bratu dozvola za dvije elektrane * Nemate budućnost izvan zone eura * Riblja čorba u parku, di-džejevi na Škveru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-11-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Hajduković, naučnik:
– Ministar Pavle Radulović je grobar naše ekologije.

Vic Dana :)

Utrčava čovjek u ordinaciju:
- Doktore, pas me ugrizao za uho!
- Jeste ga dezinficirali?
- Nisam, odmah je pobjegao.
Čovjek leži na samrtničkoj postelji, oko njega čitava porodica, uplakana žena i četiri sina; tri lijepa kao slike a četvrti sav nikakav i ružan.
- Draga, pita samrtnik, odgovori mi iskreno - da li je ovo četvrto dijete zaista moje. Hoću da znam istinu prije nego što odem.
- Jeste, dragi, kunem se očevim i majčinim grobom, ti si mu otac!
I tako, čovjek umre srećan, a udovica mrmlja: „Hvala Bogu da me nije pitao za ostalu trojicu”.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-11-08 PETROVAC I ZETA ODIGRALI NERIJEŠENO POD MALIM BRDOM Zećani zadovoljniji Petrovac 1:1 Zeta
U pr­voj utak­mi­ci če­tr­fi­na­la Ku­pa Cr­ne Go­re, Pe­tro­vac i Ze­ta igra­li su pod Ma­lim br­dom ne­ri­je­še­no 1:1. Pred re­vanš ko­ji će se za dvi­je sed­mi­ce igra­ti u Go­lu­bov­ci­ma, ovaj re­zul­tat sva­ka­ko vi­še od­go­va­ra go­stu­ju­ćoj eki­pi.
– Mo­ra­mo bi­ti za­do­volj­ni re­zul­ta­tom, jer sva­ki po­stig­nu­ti gol u pr­vom me­ču u go­sti­ma, pri­tom i ne­ri­je­šen re­zul­tat, pred­nost je za nas – re­kao je Dra­go­ljub Đu­re­tić, šef struč­nog šta­ba Ze­te.
Na­kon po­čet­nih is­pi­ti­va­nja sna­ga, do­ma­ći su u 11. mi­nu­tu sti­gli do pred­no­sti go­lom Vu­lja­ja, ko­ji je udar­cem sa 18 me­ta­ra po­go­dio li­je­vi gor­nji ugao ne­moć­nog gol­ma­na Na­ma­ška. Isti igrač opro­bao je svoj uda­rac i u 27. mi­nu­tu, ali ovaj put šut je blo­ki­rao ne­ko od go­stu­ju­ćih igra­ča. Ze­ća­ni su uz­vra­ti­li u 35. mi­nu­tu pre­ko Ni­ko­le Kr­sto­vi­ća, či­ji je šut sa dis­tan­ce bio ne­pre­ci­zan. Ipak, u 38. mi­nu­tu Ze­ta je iz­jed­na­či­la. Lop­tu je po­nio Da­ni­lo Pe­šu­kić po de­snoj stra­ni, od­lič­no je cen­tri­rao, utr­čao je iz dru­gog pla­na Bal­ša Go­ra­no­vić i gla­vom po­go­dio mre­žu Ste­fa­na Po­po­vi­ća. Na­kon da­tog go­la Ze­ća­ni su kre­nu­li ofan­ziv­ni­je, ali je Al­din Adžo­vić bio ne­pre­ci­zan u 41. mi­nu­tu.
Go­sti su za­pri­je­ti­li i u 55. mi­nu­tu, ka­da je Go­ra­no­vić od­u­zeo lop­tu na sre­di­ni te­re­na, kre­nuo pre­ma go­lu, šu­ti­rao sa 18-19 me­ta­ra, ali je lop­ta po­go­di­la do­bro po­sta­vlje­nog Po­po­vi­ća. U sa­mom fi­ni­šu su­sre­ta pre­ma go­lu „ne­be­sko­pla­vih” kre­nuo je što­per Ze­te Igor Vu­ja­čić, na­šao se u do­broj po­zi­ci­ji u od­no­su na gol­ma­na Po­po­vi­ća, ali je Ta­či­ba­na uspio da spri­je­či vođ­stvo Go­lu­bov­ča­na.
– Mi­slim da smo do­bro od­i­gra­li utak­mi­cu. U pr­vom po­lu­vre­me­nu je vi­đe­na pra­va fud­bal­ska pred­sta­va. Na­kon sve­ga vi­đe­nog, mi­slim da je ne­ri­je­šen re­zul­tat re­a­lan is­hod ovog me­ča – re­kao je Ru­dolf Mar­čić, tre­ner Pe­trov­ca.
D.S.

Re­zul­ta­ti
Bu­duć­nost – Mla­dost Lj. 1:1
Pe­tro­vac – Ze­ta 1:1
Mor­nar – Lov­ćen 0:1
Su­tje­ska – Iga­lo 2:0
Re­van­ši če­tvrt­fi­na­la bi­će od­i­gra­ni 21. no­vem­bra.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"