Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Prva familija me mafijaški progoni, sve što znam znaće sva Crna Gora * Amfilohije: Obnovimo se hristolikom ljubavlju * Prao novac za Kašćelana * Registruju auta kod firme pod istragom * Borac oslobodilac dostojan pamćenja * Bliže se izbori, a DIK nema predsjednika * Probio blokadu, povrijeđena dvojica policajaca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ - ČELNIK GRAĐANSKOG POKRETA URA:
Snimak na kome se vidi kako Slavoljub Stijepović uzima novac jasno govori da ovo nije zemlja poštenih izbora i da vlast ne proizilazi iz slobodne volje građana.

Vic Dana :)

– Teta Marice, vi mora da ste vrlo jaka žena?
– Otkud ti ta pomisao?
– Pa moj otac kaže da sve muškarce vrtite oko malog prsta.
**********************
Došao Mujo u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sledeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Mujo:
– Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
****************
Zašto krava pase travu?
Jer nema ruku da smota...
*************
Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita:
– Šta je bilo?
Plavuša:
– Ma taj prokleti vjetar, ugasio svjećice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-01-13 FUDBALERI MORNARA POČELI PRIPREME Proljeće donosi radost ili tugu
Na­kon zim­ske pa­u­ze, sa pri­pre­ma­ma su kre­nu­li i fud­ba­le­ri Mor­na­ra, ko­ji­ma je osnov­ni cilj iz­bo­ri­ti op­sta­nak u dru­štvu naj­bo­ljih klu­bo­va Cr­no­gor­ske li­ge. Na pr­voj pr­o­ziv­ci bi­li su uglav­nom fud­ba­le­ri iz Ba­ra, kao i par igra­ča ko­ji su sa stra­ne i ko­ji su za­vr­ši­li pr­vi dio pr­ven­stva. Čla­no­vi Uprav­nog od­bo­ra klu­ba sma­tra da oslo­nac u dru­gom di­je­lu pr­ven­stva, s ob­zi­rom na broj bo­do­va i fi­nan­sij­ske mo­guć­no­sti, tre­ba da bu­de na vla­sti­tim sna­ga­ma, uz par igra­ča sa stra­ne. Je­se­nji dio Ba­ra­ni su za­vr­ši­li na po­sled­njoj po­zi­ci­ji, sa sa­mo de­vet osvo­je­nih bo­do­va.
Pre­ma ri­je­či­ma še­fa stru­ke Go­ra­na Mi­lo­je­vi­ća, fud­ba­le­ri će kom­plet­ne pri­pre­me oba­vi­ti na te­re­ni­ma SRC „To­po­li­ca”. Stra­teg „fe­nje­ra­ša” na ta­be­li je na­ja­vio i par kon­trol­nih utak­mi­ca.
– Po­če­li smo pri­pre­me u okr­nje­nom sa­sta­vu. O po­ja­ča­nji­ma je još ra­no go­vo­ri­ti, ali su nam po­treb­na u svim li­ni­ja­ma, po­seb­no u na­pa­du – re­kao je Go­ran Mi­lo­je­vić i po­tom do­dao:
– Kom­plet­ne pri­pre­me od­ra­di­će­mo na „To­po­li­ci”, gdje ima­mo do­bre uslo­ve za rad. Uko­li­ko se do­bro pri­pre­mi­mo mo­že­mo se na­da­ti op­stan­ku u li­gi.
Ka­da je u pi­ta­nju is­pu­nja­va­nje oba­ve­za pre­ma fud­ba­le­ri­ma i stva­ra­nje što bo­ljih i kva­li­tet­ni­jih uslo­va za rad, za to je za­du­že­na Upra­va klu­ba ko­ju pred­vo­di vr­ši­lac du­žno­sti pred­sjed­ni­ka Uprav­nog od­bo­ra Ni­ko­la Si­mo­vić.
– Kre­nu­li smo sa pri­pre­ma­ma, isti­na zbog vre­men­skih uslo­va sa dva da­na za­ka­šnje­nja, a sve oba­ve­ze pre­ma fud­ba­le­ri­ma su is­pu­nje­ne. Ujed­no, po­na­vljam da smo da­li volj­no igra­či­ma ko­ji ni­su za­do­vo­lji­li u je­se­njem di­je­lu. Na­sto­ja­će­mo da se po­ja­ča­mo sa par igra­ča iz Sr­bi­je, ko­ji bi, uko­li­ko is­pu­ne kri­te­ri­ju­me struč­nog šta­ba, bi­li od ve­li­ke ko­ri­sti za ostva­re­nje na­šeg ci­lja, op­sta­nak u eli­ti – ka­že Si­mo­vić.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"