Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kolarević postao vlasnik kompleksa vrijednog 20 miliona * Bolnici u Dobroti fali 600.000 eura * Organizovaću proteste ispred CBCG * „Glinicu” prodaje kao staro gvožđe * Amerika silom nameće svoju volju * Sukob nastavljaju i sa mrtvim Oliverom * Poništili tendere vrijedne 4,2 miliona
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-01-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Danilo Jelovac, predsjednik Studentskog parlamenta :
– Na fakultetima fali profesora, a praksa postoji samo na papiru.

Vic Dana :)

Sreli se Mujo i Haso posle 50 godina, i sad kao penzioneri, izljube se i odu kod Muje na kafu. Sjede oni na terasi, Mujo kaže ženi:
– Ljubavi, ‘ajde nam skuvaj kaficu!
Ona donese. Posle pola sata, Mujo opet kaže ženi:
– Srećo, ‘ajde nam donesi rakijicu!
Ona donese. Malo kasnije će opet Mujo:
– Pile, ‘ajde nam nasijeci malo suvog mesa!
Ona isjecka i donese. Haso sve to gleda, i u čudu, kaže Muji:
– Svaka ti čast, jarane moj, divim ti se, i posle toliko godina braka, ti svoju ženu još uvijek oslovljavaš sa ljubavi, srećo, pile… stvarno divno!
A Mujo će:
– Aaaaa, jarane, ma nije to ljubav, nego već 5 godina ne mogu da se sjetim kako se ona zove!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-01-16 NAJBOLJI IGRAČ PRVE CRNOGORSKE LIGE POTPISAĆE UGOVOR SA ALAVEŠOM, KOJI ĆE GA PROSLIJEDITI HRVATSKOM PRVOLIGAŠU Stefan Lončar u Istri
Ste­fa­na Lon­ča­ra, ko­ji je u u tra­di­ci­o­nal­noj an­ke­ti FSCG, pro­gla­šen za naj­bo­ljeg fud­ba­le­ra „Te­le­kom“ pr­ve li­ge, vi­še ne­će­mo gle­da­ti na do­ma­ćim te­re­ni­ma. Cr­no­gor­ski re­pre­zen­ta­ti­vac pot­pi­sa­će tro­go­di­šnji ugo­vor sa Ala­ve­šom iz Ba­ski­je, čla­nom La Li­ge. Tre­nut­no pe­to­pla­si­ra­ni tim La Li­ge, Lon­ča­ra će od­mah po­zaj­mi­ti hr­vat­skom pr­vo­li­ga­šu Is­tri iz Pu­le.
Mla­di fud­ba­ler ni­je krio za­do­volj­stvo što će sta­vi­ti pot­pis na ugo­vor sa eki­pom iz La Li­ge.
– Sva­ki igrač sa ovih pro­sto­ra ima je­dan cilj, to je do­bar ugo­vor u ino­stra­nom klu­bu. O Ala­ve­šu ne tre­ba pre­vi­še da tro­šim ri­je­či, je­di­no mo­gu kon­sta­to­va­ti sa sam po­ča­stvo­van či­nje­ni­com da ću pot­pi­sa­ti ugo­vor sa jed­nim špan­skim pr­vo­li­ga­šem. Mi­slim i da je u ovom tre­nut­ku i naj­bo­lje za me­ne što ću bi­ti po­zja­mljen Is­tri. Sta­bil­na sam lič­nost, vje­ru­jem u se­be i ne vi­dim raz­lo­ga za­što bi me to po­re­me­ti­lo. Uvi­jek sam sa kram­po­ni­ma čvr­sto sta­jao na tra­vi. Li­je­po je vi­dje­ti svo­je sli­ke u no­vi­na­ma, na te­le­vi­zij­skim ekra­ni­ma. Pri­ja to čo­vje­ku, ali i oba­ve­zu­je da na­sta­viš pu­tem uspje­ha. Ako se mno­go dig­neš, mo­žeš da pad­neš i to bol­no. Ja znam ko­jim pu­tem idem.
Klub sa Bi­stri­ce se ne za­bo­ra­vlja.
– Su­tje­ska je bi­la i osta­će u mom sr­cu. Mo­je za­do­volj­stvo je ve­će što od­la­zim na­kon fe­no­me­nal­ne go­di­ne. Že­lim da se za­hva­lim ru­ko­vod­stvu, struč­nom šta­bu, za­po­sle­ni­ma, mo­jim dru­go­vi­ma iz eki­pe, na­vi­ja­či­ma... Taj osje­ćaj, na­kon osvo­je­nog tro­fe­ja, ne mo­že se opi­sa­ti ri­je­či­ma – za­klju­čio je Ste­fan Lon­čar. B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"