Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom žirantu dali da gradi kuću na državnom zemljištu * Spremni smo za mirne i demokratske proteste * Poskupili struju jer su Blažu prifalile pare * Bez saglasnosti penzionera uzeli 5,8 miliona eura * Franci plaćaju 14 hiljada za smještaj zaštitnika * Poslije skandala samo u Crnoj Gori nema ostavki * Pripremaju teren za rušenje Hotela Siti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-02-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Knežević, čelnik Atlas grupe:
Crna Gora je samo okvir za notorni kleptokratski sistem kojim rukovodi prva familija.

Vic Dana :)

Srela se dva prijatelja i jedan pita drugog:
- Što ima novo u tvojoj firmi?
- Ma, tražimo novog blagajnika.
- Pa, zar niste prije mjesec dana zaposlili novog blagajnika?
- Jesmo - baš njega i tražimo!

Došao muškarac na razgovor za posao i pita ga šef:
- Kakvo iskustvo imate?
- Pet godina razgovora za posao.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-02-10 PRIPREMNE FUDBALSKE UTAKMICE
Efektan gol Gorana Vujovića
Sa meča u Golubovcima Efektan gol Gorana Vujovića
Ze­ta – Lov­ćen 2:3 (1:1)
Po­moć­ni te­ren sta­di­o­na „Tre­šnji­ca”. Gle­da­la­ca: 80. Su­di­ja: Mla­den Go­spić (Pod­go­ri­ca). Stri­jel­ci: N. Kr­sto­vić u 4. i 60. za Ze­tu, a Za­ru­bi­ca u 42, Đu­ro­vić u 51. i G. Vu­jo­vić u 69. mi­nu­tu za Lov­ćen.
ZE­TA: Na­ma­ško, Ko­va­če­vić, Vu­ja­čić, Ba­o­šić, Đ. Vuk­če­vić, Mi­loj­ko, L. Lam­bu­lić, Se­ku­lić, Pe­šu­kić, Bo­šnjak, N. Kr­sto­vić. Igra­li su još: Ce­klić, Kon­tić, I. Vuk­če­vić, Go­ra­no­vić, P. Kr­sto­vić, S. Kr­sto­vić, Pu­le­tić.
LOV­ĆEN: Ja­nju­še­vić, Pe­tri­če­vić, Ra­di­šić, Ra­jo­vić, Ra­du­no­vić, J. Vu­jo­vić, Ca­maj, Ka­lu­đe­ro­vić, G. Vu­jo­vić, Pe­ja­ko­vić, Era­ko­vić. Igra­li su još: Za­ru­bi­ca, F. Vu­jo­vić, Đu­ro­vić, M. Dra­ga­nić, N. Dra­ga­nić, Bra­ca­no­vić, Ča­vor, Ro­ga­no­vić.
Lov­ćen je po­bi­je­dio Ze­tu u Go­lu­bov­ci­ma sa 3:2, u me­ču od­i­gra­nom u sklo­pu pri­pre­ma za dru­gi dio se­zo­ne.
Do­ma­ćin je po­veo u 4. mi­nu­tu go­lom Ni­ko­le Kr­sto­vi­ća, ko­ji je sa pet­na­e­stak me­ta­ra po­go­dio de­sni do­nji ugao go­la Ja­nju­še­vi­ća. Ce­ti­nja­ni su iz­jed­na­či­li u fi­ni­šu pr­vog po­lu­vre­me­na, ka­da je De­jan Za­ru­bi­ca, na­kon do­brog uba­ci­va­nja sa li­je­ve stra­ne, lop­tu gla­vom smje­stio u mre­žu.
Na sa­mom star­tu dru­gog di­je­la go­sti su pre­o­kre­nu­li pre­ko Mar­ka Đu­ro­vi­ća, a svo­jim dru­gim po­got­kom na me­ču, Ni­ko­la Kr­sto­vić je u 60. mi­nu­tu vra­tio re­zul­tat­ski egal. Me­đu­tim, ni­je se du­go če­ka­lo na no­vi gol iza­bra­ni­ka Alek­san­dra Mi­lje­no­vi­ća. Igrao se 69. mi­nut ka­da je Go­ran Vu­jo­vić sa 25 me­ta­ra iz slo­bod­nog udar­ca sjaj­nim po­got­kom po­sta­vio ko­nač­nih 2:3.
D.P.

Gr­balj – Kom 3:3 (1:2)
Po­moć­ni te­ren Gr­blja. Gle­da­la­ca: 50. Stri­jel­ci: Vuk­če­vić u 15. i 75. i Vu­ko­vić u 90. za Gr­balj, a R. Go­lu­bo­vić u 5, Bu­la­to­vić u 20, Ča­bar­ka­pa u 50. mi­nu­tu za Kom.
GR­BALj: Po­po­vić, Ka­šće­lan, Dra­gi­će­vić, Đu­ka­no­vić, Mer­do­vić, Mi­ju­ško­vić, Ko­to­rac, Vuk­če­vić, Ma­ca­no­vić, Mon­te­ne­gro, Vu­ko­vić. Igra­li su još: Šu­nje­vić, Pa­nič.
KOM: Pa­vli­čić, Đu­kić, Pe­tro­vić, Mi­lo­vić, Ta­tar, B. Go­lu­bo­vić, Or­lan­dić, R. Go­lu­bo­vić, Hot, Ča­bar­ka­pa, Bu­la­to­vić. Igra­li su još: Gar­da­še­vić, Ga­zi­vo­da, Ari­hi­ro, Po­po­vić, Sav­ko­vić, Vla­ho­vić.
Pra­va go­le­a­da vi­đe­na je u Ra­da­no­vi­ći­ma, u du­e­lu Gr­blja i Ko­ma. Zla­ti­ča­ni su ima­li pred­nost od 3:1 sve do 75. mi­nu­ta, ali su do­ma­ći u fi­ni­šu uspje­li da po­stig­nu dva go­la i stig­nu do re­mi­ja.

Adria – Je­din­stvo 0:5 (0:3)
Te­ren Bu­duć­no­sti na Sta­rom aero­dro­mu. Gle­da­la­ca: 30. Su­di­ja: No­vo­vić (Pod­go­ri­ca). Stri­jel­ci: Haj­ro­vić u 7. i 21, Mr­dak u 26, A. Cvi­jo­vić u 57. i Pe­ro­še­vić u 63. mi­nu­tu.
ADRIA: Iva­no­vić, Ša­bo­tić, Mu­jo­vić, So­ta, Asa­fu, Vu­ko­vić, Ka­zu­ja, Mu­ha­med, Hi­ro, Hi­ro­mu, Ka­za­gu­ći. Igra­li su još: To­mić, Ra­bre­no­vić, La­kić, Ito, Tad­ta­la­ske­ra, Aki­ja­ma, Oiga­va, Iga­ri, Ko­ta­ni.
JE­DIN­STVO: Jok­si­mo­vić, Ban­da, Đ. Cvi­jo­vić, Šće­pa­no­vić, Gor­dić, Mu­zu­ro­vić, Idri­zo­vić, Se­sju­ke, Haj­ro­vić, Po­ček, Mr­dak. Igra­li su još: Ra­ko­njac, Ob­ra­do­vić, An­đe­lić, Šu­to­vić, Šo­ja, Mer­do­vić, Po­ljak, Pe­ro­še­vić, Madž­galj, A. Cvi­jo­vić, Bo­šnjak, Ra­mo­vić.
Na pro­pu­to­va­nju, pre­ma Bu­dvi, gdje će bo­ra­vi­ti na dva­na­e­sto­dnev­nim pri­pre­ma­ma, Je­din­stvo je svra­ti­lo u Pod­go­ri­cu. Od­mje­ri­li su meg­dan sa ti­mom sa­sta­vlje­nim od in­ter­na­ci­o­na­la­ca iz Ja­pa­na i sla­vi­li ubje­dlji­vu po­bje­du.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"