Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom žirantu dali da gradi kuću na državnom zemljištu * Spremni smo za mirne i demokratske proteste * Poskupili struju jer su Blažu prifalile pare * Bez saglasnosti penzionera uzeli 5,8 miliona eura * Franci plaćaju 14 hiljada za smještaj zaštitnika * Poslije skandala samo u Crnoj Gori nema ostavki * Pripremaju teren za rušenje Hotela Siti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-02-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Knežević, čelnik Atlas grupe:
Crna Gora je samo okvir za notorni kleptokratski sistem kojim rukovodi prva familija.

Vic Dana :)

Srela se dva prijatelja i jedan pita drugog:
- Što ima novo u tvojoj firmi?
- Ma, tražimo novog blagajnika.
- Pa, zar niste prije mjesec dana zaposlili novog blagajnika?
- Jesmo - baš njega i tražimo!

Došao muškarac na razgovor za posao i pita ga šef:
- Kakvo iskustvo imate?
- Pet godina razgovora za posao.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-02-10 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U 19. KOLU ABA LIGE VEČERAS (19) GOSTUJU PARTIZANU
Repeša traži više koncentracije
Detalj iz duela u Morači Repeša traži više koncentracije
Ne­ma­ju ka­da ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li pu­no da ža­le po­sli­je po­ra­za od Him­ki­ja po­što ih ve­če­ras oče­ku­je pu­no va­žni­ji meč ABA li­ge sa Par­ti­za­nom. Pod­go­ri­ča­ni mo­ra­ju da do­bi­ju na vru­ćem go­sto­va­nju ako že­le da osta­nu u tr­ci za dru­go mje­sto ili ba­rem da ne iz­gu­be sa pet po­e­na, da bi iz­bje­gli če­tvr­to mje­sto i Cr­ve­nu zve­zdu u po­lu­fi­na­lu plej-ofa. Pot­sje­ti­mo, pla­vi su u Mo­ra­či sla­vi­li sa 75:71. I po­red to­ga du­e­li sa Par­ti­za­nom već go­di­na­ma ima­ju spe­ci­fič­nu te­ži­nu. Ne­ka­da su od­lu­či­va­li o ti­tu­li, ne­ka­da ne, ali su uvi­jek bi­li ko­šar­ka­ški pra­zni­ci.
- Igra­mo pro­tiv jed­ne eki­pe ko­ja je u do­brom sta­nju. Igra­će­mo u at­mos­fe­ri ko­ja će bi­ti na­gla­še­no do­ma­ćin­ska i to po­sli­je po­ra­za ko­ji ni­smo že­lje­li. Tre­ba­će nam pu­no vi­še kon­cen­tra­ci­je ne­go u pret­hod­nom me­ču pro­tiv Him­ki­ja. Tre­ba­će nam do­bra utak­mi­ca, mo­ra­mo da­ti sve od se­be ka­ko bi­smo do­bi­li u ovoj utak­mi­ci, re­kao je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Ja­smin Re­pe­ša.
Od­lič­ni cen­tar Go­ga Bi­tad­ze oče­ku­je za­ni­mlji­vu, tak­mi­čar­sku utak­mi­cu.
- Vje­ru­jem da nas oče­ku­je iz­u­zet­no za­ni­mlji­va utak­mi­ca u Be­o­gra­du pro­tiv di­rekt­nog ri­va­la za što bo­lju po­zi­ci­ju na ta­be­li pri­je po­čet­ka plej ofa. Utak­mi­ca je bit­na i za jed­nu i za dru­gu eki­pu ta­ko da oče­ku­jem do­bar tak­mi­čar­ski meč. Mo­ra­mo po­pra­vi­ti po­je­di­ne stva­ri iz pret­hod­nog me­ča jer igra­mo pro­tiv eki­pe ko­ja je u do­broj for­mi u ABA li­gi.
Na dru­goj stra­ni cr­no-be­li su is­ko­ri­sti­li utak­mi­cu sa Al­bom da od­mo­re i opo­ra­ve Mar­ku­sa Pej­dža i Đor­đa Ga­gi­ća, ta­ko da je sa­da ne­iz­vje­stan na­stup sa­mo Ra­da Za­gor­ca. Tre­ner Be­o­gra­đa­na An­drea Trin­ki­je­ri tra­ži od svo­jih iza­bra­ni­ka da po­ka­žu sr­ce i ka­rak­ter.
- Oče­ku­je nas utak­mi­ca pro­tiv evro­li­ga­ša, ve­o­ma kva­li­tet­ne eki­pe ko­ja ima am­bi­ci­ju da i sle­de­će go­di­ne igra u naj­ja­čem evrop­skom tak­mi­če­nju. Zna­mo da će nam bi­ti te­ško, zna­mo da se mo­ra­mo bo­ri­ti za sva­ku lop­tu i zna­mo da će­mo sva­ki po­en mo­ra­ti kr­va­vo da za­ra­di­mo. Od­bra­na, na­pad, de­ta­lji, vr­hun­ska kon­cen­tra­ci­ja...sve će bi­ti od ogrom­ne va­žno­sti, ali ni­šta od to­ga bez sr­ca i ka­rak­te­ra.N.Z.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"