Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ostavio depozit, zaradio 135.000 * Presuda dokaz neprijateljstva * Od Vlade dobila 40.000 iako ima stan * Stigli nalazi DNK, izvještaj odbačen * Austrija dobila prelaznu vladu sa ekspertima * Tači će od Makrona da traži Preševo, Bujanovac i Medveđu * Pribilović da se izjasni o izboru gradonačelnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-05-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Branka Bošnjak, poslanik DF-a i funckcioner PzP-a :
– Ukoliko se ne saberemo kao alternativa i ne prevaziđemo sujete i sitni partijski šićar, ovakva nakaradna privatna država će se ustaliti na duži period, možda i trajno.

Vic Dana :)

- Zašto je Čak Noris najjači?
- Zato što vježba dva dana dnevno.

Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršen mir. Prepisaću vam ove tablete za živce. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi.

- Zašto od svih žena plavuše imaju daleko najljepše noge?
- Pa, ko nema u glavi ima u nogama!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2019-05-20 ĐACI OŠ „MAHMUT LEKIĆ” IZ TUZI, „29. NOVEMBAR” IZ DINOŠE I „JEDINSTVO” IZ SKORAĆA PROSLAVILI MALU MATURU
Dobra generacija, bolji ljudi
Dobra generacija, bolji ljudi
Uče­ni­ci osnov­nih ško­la „Mah­mut Le­kić” iz Tu­zi, „29. no­vem­bar” iz Di­no­še i „Je­din­stvo” iz Sko­ra­ća pro­sla­vi­li su ma­lu ma­tu­ru u re­sto­ra­nu Tro­ja. Ove go­di­ne ško­la iz Tu­zi je ini­ci­ra­la da sve tri ško­le za­jed­no pro­sla­ve drugarsko veče.
– Po­kre­nu­li smo tu ini­ci­ja­ti­vu jer je ovo ide­al­no ve­če da se dje­ca upo­zna­ju jer će se vje­ro­vat­no svi upi­sa­ti u gim­na­zi­ju i on­da će im bi­ti mno­go lak­še. Že­lim im sre­ću i uspjeh. Ne mo­gu re­ći da su bi­li bo­lji od pret­hod­nih ge­ne­ra­ci­ja, jer ima onih ko­je su bi­le bo­lje. Ali ipak smo za­do­volj­ni i uspje­hom i vla­da­njem. Ima­mo do­sta lu­čo­no­ša i ova dje­ca za­slu­žu­ju po­hva­lu. Ono što nam je od sve­ga naj­bit­ni­je je­ste da su do­bri lju­di– re­kao je Re­džep Đo­kaj, di­rek­tor OŠ „Mah­mut Le­kić”.
Ge­ne­ra­ci­ja ko­ja je za­vr­ši­la ško­lo­va­nje u OŠ „29. no­vem­bar” jed­na je od bo­ljih, ka­zao je Va­selj Be­ri­ša, nji­hov raz­red­ni star­je­ši­na.
– Ova ge­ner­ci­ja je bi­la jed­na od bo­ljih, ne sa­mo po uspje­hu, ne­go i po po­na­ša­nju. Vo­dio sam ih če­ti­ri go­di­ne i ja­ko sam za­do­vo­ljan. Že­lim im sve naj­bo­lje. Za­vr­ši­li su osnov­nu ško­lu, ali ži­vot im tek po­či­nje. Po­či­nju no­vi iza­zo­vi ko­je ži­vot no­si. Ni­je to la­ko, ali sa ra­dom otvo­ri­će se nji­ho­va vra­ta pre­ma ci­lju i bu­duć­no­sti – re­kao je Be­ri­ša.
Osam đa­ka OŠ „Je­din­stvo” iz Sko­ra­ća za­vr­ši­lo je de­ve­to­go­di­šnje ško­lo­va­nje.
– Njih je ma­lo, ali su do­bra dje­ca i do­bri đa­ci. Od njih osam, če­tvo­ro je od­lič­nih. Li­je­pi su i do­bri, ta­ko da smo po­no­sni na njih. Že­lim im sve naj­ljep­še u ži­vo­tu i ne sa­mo nji­ma ne­go svoj dje­ci ko­ja za­vr­ša­va­ju osnov­nu ško­lu – re­kao je Đerđ Ca­maj, raz­red­ni star­je­ši­na. A.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"