Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićevom poslaniku dali 1,5 miliona eura kredita * Đikanović na Milovom fakultetu zaradio 3.700 * Nova većina sjutra smjenjuje Jokića * Iz Ćehotine izvadili tonu mrtve ribe * "Furija" nepremostiva prepreka, za bronzu sa Britanijom * Poznato šest finalista * Srpski generali i oficiri na kosovskim optužnicama
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-07-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mladen Bojanić, bivši predsjednički kandidat:
– Tužilaštvo je još jednom pokazalo da radi u interesu Mila Đukanovića.

Vic Dana :)

Fata dolazi kući naveče, a Mujo ljut čeka u kuhinji večeru, pa je odmah s vrata napadne:
- A đe s’ ti dosad, bona?
Fata digne nos:
- U salonu ljepote, bolan!
Mujo je pogleda:
- I šta, opet ne radi?

- Zašto plavuša stoji pred ogledalom zatvorenih očiju?
- Da vidi kako izgleda kad spava...

Sretne Mujo Hasa:
- Priča se da si se oženio?
- Da, oženio sam se.
- A zašto? - Pa nije mi se sviđala hrana u menzama.
- I? Sada?
- Sada mi se sviđa.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Porodica - datum: 2019-06-23 DRUGI INTERNACIONALNI MODNI FESTIVAL - PORTO MONTENEGRO 18, 19. I 20 JULA SVJETSKA MODNA DESTINACIJA
U Majkl Ćinkovim modelima dame lebde
U Majkl Ćinkovim modelima dame lebde
Agen­ci­ja Fa­bri­ka i Por­to Mon­te­ne­gro or­ga­ni­zu­ju dru­gi In­ter­na­ci­o­nal­ni mod­ni fe­sti­val Por­to Mon­te­ne­gro 2019. ko­ji će se odr­ža­ti 18, 19. i 20. ju­la u pro­sto­ru Synhro u Tiv­tu. Oku­pi­će po­zna­te mod­ne kre­a­to­re, mo­de­le, uti­caj­ne lič­no­sti iz svi­je­ta mo­de, iz ci­je­log svi­je­ta, lo­kal­ne, re­gi­o­nal­ne i in­ter­na­ci­o­nal­ne me­di­je, pred­stav­ni­ke svi­jet­skog džet se­ta, sa ci­ljem da Por­to Mon­te­ne­gro sva­ke go­di­ne u dru­goj po­lo­vi­ni ju­la bu­de svjet­ska mod­na de­sti­na­ci­ja.
To­kom tri da­na tra­ja­nja fe­sti­va­la bi­će pri­ka­za­na mod­na re­vi­ja Mic­hael Cin­co (UA), ko­ji je je­dan od naj­po­zna­ti­jih kre­a­to­ra vi­so­ke mo­de na svi­je­tu sa po­sled­njom spek­ta­ku­lar­nom ko­lek­ci­jom vi­so­ke mo­de.
Ovaj kre­a­tor po­ri­je­klom sa Fi­li­pi­na, stal­nim bo­rav­kom u Emi­ra­ti­ma, iza­bran je od stra­ne Azij­ske Fe­de­ra­ci­je vi­so­ke mo­de da bu­de je­dan od elit­nih čla­no­va naj­bo­ljih di­zaj­ne­ra u Azi­ji na če­lu sa Ken­zom Ta­na­kom i pred­sjed­ni­kom Fe­de­ra­ci­je dr Fren­kom Cin­ta­ma­ni­jem. 2014, pri­mio je pred­sjed­nič­ku na­gra­du za iz­van­red­ne Fi­li­pin­ce van ze­mlje od pred­sjed­ni­ka Be­nig­no Aku­i­no Jr. za nje­go­vo po­ka­zi­va­nje ta­len­ta i in­du­stri­je ko­je Fi­li­pi­ni mo­ra­ju po­nu­di­ti svi­je­tu, kao ne­ko ko je sa­ra­đi­vao sa mno­gim svjet­ski po­zna­tim lič­no­sti­ma (Beyon­ce, Jen­ni­fer Lo­pez, Ri­han­na, Lady Ga­ga, Ma­ri­ah Ca­rey, Ais­hwarya Rai, Nick Jo­nas, Ja­mes McA­voy, Ja­son De­ru­lo, Ana Iva­no­vić, Ste­ve Aoki, Car­rie Un­der­wo­od, So­fia Ver­ga­ra, Mi­la Ku­nis, Kylie Mi­no­gue, Brit­ney Spe­ars, Chri­sti­na Agu­i­le­ra, El­lie Go­ul­ding, Al­li­son Jan­ney, Pa­lo­ma Fa­ith, Ni­co­le Scher­zin­ger, Fer­gie Fer­gu­son, Di­ta Von Te­e­se, Brandy, As­han­ti, Chris Brown, Tyra Banks, Na­o­mi Camp­bell…)
U no­vem­bru 2011, osvo­jio je na­gra­du za naj­u­spje­šni­jeg mla­dog di­zaj­ne­ra u Nju­jor­ku. Osvo­jio je na­gra­du za naj­bo­ljeg di­zaj­ne­ra na Gra­ci­ji­nim na­gra­da­ma sti­la 2016. go­di­ne, po­tom na­gra­du Pe­o­ple’s Cho­i­ce Award u okvi­ru Du­bai Fas­hion Awards 2010.go­di­ne. Iza­bran je za jed­nog od naj­u­ti­caj­ni­jih Fi­li­pi­na­ca u Za­li­vu če­ti­ri go­di­ne za re­dom. Pr­vi put je 2016. pri­ka­zao svo­ju ko­lek­ci­ju na Ne­de­lji vi­so­ke mo­de u Pa­ri­zu, ka­da je odu­še­vio pu­bli­ku kao i na Ne­de­lja­ma mo­de u Ma­ja­mi­ju, Los An­đe­le­su, Sin­ga­pu­ru, Per­tu, Fi­li­pi­ni­ma, Nju­jor­ku.
Pr­vi par­fem lan­si­rao je 2012. go­di­ne, a 2015. go­di­ne po­kre­nuo svo­ju pr­vu ko­lek­ci­ju do­njeg ru­blja u ogra­ni­če­noj se­ri­ji za me­đu­na­rod­ni brend BENCH.
Od­ra­stao je odu­še­vljen gla­mu­rom že­na kla­sič­nih ho­li­vud­skih fil­mo­va, bes­pri­je­kor­nom ele­gan­ci­jom i so­fi­sti­ci­ra­no­šću Mar­le­ne Di­trih, Grejs Ke­li, Džo­an Kro­ford i Od­ri Hep­brn.… Pre­se­lje­njem na is­tok, raj vi­so­ke mo­de, na­pra­vio je naj­va­žni­ji ko­rak. Stu­di­rao je na Cen­tral Sent Mar­tin ko­le­džu u Lon­do­nu, na­kon če­ga se 2003. vra­ća u Du­bai i osni­va svoj brend MIC­HAEL CIN­CO.
Sa­mo­ga se­be ot­kri­va u ci­ta­tu: „Mic­hael Cin­co že­na je bo­ga­ta. Mo­žda ni­je ro­đe­na u kra­ljev­skoj po­ro­di­ci, ali bo­lje bi joj bi­lo da se uda u ta­kvu. Mo­ja odje­ća dje­lu­je bes­kraj­no. Ona dje­lu­je te­ška, a ipak leb­di. Dje­lu­je sku­po­cje­no iz jed­no­stav­nog raz­lo­ga za­to što to za­pra­vo i je­ste”.
A.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"