Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Imamo 88 respiratora, stižu još 62 * Građani da ne plaćaju 40 miliona subvencija * Zajedno ćemo iz krize izaći jači * Zašto drže zdrave ljude, ja nisam bolesna * Podnijete 23 tužbe protiv CRBC * Vladamo situacijom, ali najteže tek predstoji * Ne zna se kada ćemo na teren
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2020

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miodrag Lekić, lider Demosa:
Očekujem da se aktivira skupštinski rad jer u svim demokratskim društvima parlament djeluje i u ovim uslovima

Vic Dana :)

Hvali se Korona:
- Dok ja nisam došla, ljudi su izlazili, družili se, posjećivali bioskope, kafane, utakmice...
Tek će Fejsbuk:
- Hahahahha!
Kako se zove programerov drugi sastanak(dejt)?
-UPDATE!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2019-06-14 DRUGA OSNOVNA ŠKOLA IZ BUDVE ISPRATILA SJAJNU GENERACIJU POLUMATURANATA
Savladali osnovne prepreke
Savladali osnovne prepreke
Dru­ga osnov­na ško­la iz Bu­dve is­pra­ti­la je 11. ge­ne­ra­ci­ju, tač­ni­je 108 uče­ni­ka, ko­ji će osta­ti upam­će­ni po iz­van­red­nim us­pje­si­ma u ško­li, ali i po is­ka­za­nim mu­zič­kim ta­len­ti­ma i na­stu­pi­ma na škol­skim pri­red­ba­ma, kao i ma­ni­fe­sta­ci­ja­ma u lo­kal­noj za­jed­ni­ci.
To­kom ove go­di­ne is­ka­za­li su i ne­vje­ro­va­tan ta­le­nat i umi­je­će u pje­va­nju, re­ci­to­va­nju i fol­klor­nim tač­ka­ma na pro­sla­vi Da­na ško­le i ju­bi­le­ja de­set go­di­na ra­da ško­le.
– Svim uče­ni­ci­ma de­ve­tog raz­re­da – bu­du­ćim sred­njo­škol­ci­ma po­ru­ču­jem da sli­je­de svo­je sno­ve – naj­pri­je pri­li­kom iz­bo­ra že­lje­ne sred­nje ško­le, a za­tim i svog bu­du­ćeg ži­vot­nog po­zi­va. Oče­ku­jem da bu­du is­traj­ni i da ni­kad ne od­u­sta­ju, da hra­bro sa­vla­da­ju sve pre­pre­ke i oti­snu se u ži­vot ne za­bo­ra­vlja­ju­ći svo­je dru­go­ve i na­stav­ni­ke iz naj­ljep­ših škol­skih da­na. Ta­ko­đe, pod­ra­zu­mi­je­va se da će na­sta­vi­ti da ni­žu sjaj­ne re­zul­ta­te i uvi­jek sa po­no­som is­ti­ču iz ko­je ško­le su po­te­kli – ka­za­la je di­rek­to­ric ško­le, Zo­ri­ca Stan­ko­vić. Po­no­sni su na 13 no­si­la­ca di­plo­me „Lu­ča”. Uče­ni­ci ko­ji su za­slu­ži­li ovu pre­sti­žnu di­plo­mu su: Zo­ra­na Cr­ve­ni­ca, An­na Ni­ki­fo­ro­va, Ena Šaj­kić, Mi­ja Ra­do­vić, Ste­fan Nal­čić, Fi­lip Raj­ko­vić, Anja Đu­ka­no­vić, Ana­sta­si­ja Pe­trić, Re­na­ta Mi­jo­vić, Ni­ko­li­na No­va­ko­vić, Anja Vu­ka­din, Te­o­do­ra Ma­slak i Dže­net Aša­ni. Pro­sla­vi po­lu­ma­tu­re u ka­fi­ću Per­la pret­ho­dio je de­fi­le po­lu­ma­tu­ra­na­ta od ho­te­la Ava­la i Sta­rog gra­da do ka­fi­ća. Po­lu­ma­tu­ran­ti su se ve­se­li­li uz igru i pje­smu i pli­je­ni­li svo­jim po­na­ša­njem i iz­gle­dom. Ipak, ra­sta­nak ni­je mo­gao da pro­tek­ne bez po­ne­ke su­ze, bu­du­ći da su se uče­ni­ci opro­sti­li od dra­gih dru­ga­ra i na­stav­ni­ka.
U.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"