Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-12-03 MIODRAG LINTA OGORČEN EU ćuti na sramne postupke
Pred­sjed­nik Sa­ve­za Sr­ba iz re­gi­o­na Mi­o­drag Lin­ta oci­je­nio je ne­pri­hva­tlji­vom či­nje­ni­cu da Evrop­ska uni­ja ni­je jav­no osu­di­la od­lu­ku ve­ći­ne hr­vat­skih po­sla­ni­ka da u par­la­men­tu odr­že mi­nut ću­ta­nja za pra­vo­sna­žno osu­đe­nog rat­nog zlo­čin­ca Slo­bo­da­na Pralj­ka.
-Ta­ko­đe, ne­pri­hva­tlji­vo je da Evrop­ska uni­ja ni­je osu­di­la sram­nu iz­ja­vu hr­vat­ske pred­sjed­ni­ce Ko­lin­de Gra­bar Ki­ta­ro­vić da je sa­mo­u­bi­stvo Slo­bo­da­na Pralj­ka du­bo­ko u sr­ce po­go­di­lo hr­vat­ski na­rod- na­vo­di se u pi­sa­noj iz­ja­vi Lin­te.
On je is­ta­kao da su svo­jim an­ti­ci­vi­li­za­cij­skim či­nom jav­ne po­dr­ške Slo­bo­da­nu Pralj­ku, Hr­vat­ski sa­bor, Ko­lin­da Gra­bar Ki­ta­ro­vić i osta­li hr­vat­ski zva­nič­ni­ci du­bo­ko uvri­je­di­li srp­ske i bo­šnjač­ke žr­tve ko­je su stra­da­le zbog zlo­či­nač­ke po­li­ti­ke stva­ra­nja et­nič­ki či­ste Ve­li­ke Hr­vat­ske.
-Ovo je još je­dan do­kaz da Evrop­ska uni­ja vo­di po­li­ti­ku dvo­stru­kih stan­dar­da pre­ma Za­pad­nom Bal­ka­nu. Da je ko­jim slu­ča­jem bi­lo obr­nu­to i da su Skup­šti­na Sr­bi­je i pred­sjed­nik Alek­san­dar Vu­čić oda­li po­čast ne­kom srp­skom ge­ne­ra­lu ko­ji je iz­vr­šio sa­mo­u­bi­stvo na­kon pra­vo­sna­žne osu­đu­ju­će pre­su­de, ra­zni funk­ci­o­ne­ri Evrop­ske uni­je bi od­mah osu­di­li taj čin i go­vo­ri­li ka­ko se Sr­bi­ja to­bo­že ni­je su­o­či­la sa zlo­či­ni­ma iz pro­šlo­sti- do­dao je Lin­ta.(RTS)

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"