Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-12-06 HRVATSKA Mesić dobio pojačanu policijsku zaštitu
Na­kon što je op­tu­žen za ve­le­i­zda­ju i po­sli­je pro­ziv­ki da je kriv za sa­mo­u­bi­stvo osu­đe­nog rat­nog zlo­čin­ca Slo­bo­da­na Pralj­ka, ne­ka­da­šnji pred­sjed­nik Hr­vat­ske Stje­pan Me­sić do­bio je po­ja­ča­nu pol­cij­sku za­šti­tu. Za­gre­bač­ki ne­djelj­nik „Na­ci­o­nal” pi­še da je Vla­di­mir Šeks, pred­sjed­nik Sa­vje­to­dav­nog vi­je­ća HDZ-a i ne­for­mal­ni sa­vjet­nik pre­mi­je­ra An­dre­ja Plen­ko­vi­ća, kao glav­nog kriv­ca za osu­đu­ju­ću pre­su­du še­sto­ri­ci Hr­va­ta iz Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne u Ha­gu op­tu­žio Stje­pa­na Me­si­ća. Šeks je Me­si­ća op­tu­žio da je u broj­nim is­tu­pi­ma bra­nio te­zu Ha­škog tu­ži­la­štva da su Fra­njo Tuđ­man, Goj­ko Šu­šak i Jan­ko Bo­bet­ko, sa še­sto­ri­com biv­ših zva­nič­ni­ka Her­ceg-Bo­sne, spro­vo­di­li udru­že­ni zlo­či­nač­ki po­du­hvat u od­no­su na Bo­snu i Her­ce­go­vi­nu.


Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"