Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan - datum: 2017-12-06 U HRVATSKOJ I BIH OEBS zabrinut za bezbjednost novinara
Pred­stav­nik OEBS-a za slo­bo­du me­di­ja Har­lem De­zir po­zvao je vla­sti u Hr­vat­skoj i Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni da is­tra­že broj­ne pri­jet­nje smr­ću no­vi­na­ri­ma i osi­gu­ra­ju nji­ho­vu bez­bjed­nost, a na­kon ne­dav­ne pre­su­de Me­đu­na­rod­nog kri­vič­nog su­da za biv­šu Ju­go­sla­vi­ju še­sto­ri­ci Hr­va­ta, li­de­ra ta­ko­zva­ne Her­ceg-Bo­sne.
„Sna­žno osu­đu­jem sve pri­jet­nje no­vi­na­ri­ma, na­ro­či­to one s ci­ljem da se oni ućut­ka­ju. Vlast ima oba­ve­zu da osi­gu­ra da no­vi­na­ri ra­de u bez­bjed­nim uslo­vi­ma i da pro­ce­su­i­ra oso­be ko­je im pri­je­te”, na­veo je De­zir.
U sa­op­šte­nju se pod­sje­ća da su, iz­me­đu osta­lih, ozbilj­ne uvre­de i pri­jet­nje smr­ću na dru­štve­nim mre­ža­ma pri­mi­li no­vi­na­ri por­ta­la In­deks u Hr­vat­skoj, kao i no­vi­na­ri i te­le­vi­zi­je Al Dža­zi­ra i por­ta­la Tač­no u BiH.
Ovi slu­ča­je­vi, ka­ko se do­da­je, pri­ja­vlje­ni su po­li­ci­ji u ove dvi­je ze­mlje.
„Po­zi­vam vla­sti da na naj­vi­šem ni­vou osu­de na­pa­de i spro­ve­du br­zu is­tra­gu svih pri­jet­nji”, po­ru­čio je De­zir, is­ti­ču­ći da no­vi­na­ri ima­ju pra­vo da iz­vje­šta­va­ju i o te­škim pi­ta­nji­ma.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"