Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Do­go­vo­re­na sa­rad­nja
Pred­stav­ni­ci Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma i In­že­njer­ske ko­mo­re do­go­vo­ri­li su se sa hr­vat­skim ko­le­ga­ma o da­ljoj sa­rad­nji iz­me­đu Cr­ne Go­re i Hr­vat­ske u ci­lju raz­mje­ne is­ku­stva o pri­mje­ni za­kon­skih rje­še­nja u obla­sti ure­đe­nja pro­sto­ra i iz­grad­nje obje­ka­ta.
Cr­no­gor­ska de­le­ga­ci­ja, ko­ju je pred­vo­dio Da­ni­lo Gvo­zde­no­vić, ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za gra­đe­vi­nar­stvo, su­sre­la se sa pred­stav­ni­ci­ma Mi­ni­star­stva gra­di­telj­stva i pro­stor­nog ure­đe­nja Hr­vat­ske, Za­vo­da za nor­me, te hr­vat­skih ko­mo­ra ar­hi­te­ka­ta, in­že­nje­ra gra­đe­vi­nar­stva i in­že­nje­ra elek­tro­teh­ni­ke.A.T.

Vu­jo­še­vi­će­va u Ko­pen­ha­ge­nu
Ko­or­di­na­tor pro­gra­ma u Cen­tru za gra­đan­sko obra­zo­va­nje (CGO) Ana Vu­jo­še­vić uče­stvu­je na svjet­skoj kon­fe­ren­ci­ji o slo­bo­di me­di­ja u Ko­pen­ha­ge­nu, na po­ziv Svjet­skog udru­že­nja no­vi­na i no­vin­skih iz­da­va­ča (WAN-IFRA) i Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va Dan­ske. Ka­ko je sa­op­šte­no iz CGO, fo­kus kon­fe­ren­ci­je je na kri­tič­koj ulo­zi me­di­ja u raz­vo­ju dru­šta­va, pro­mo­ci­ji od­go­vor­no­sti vla­sti i ja­ča­nja po­li­tič­ke ko­he­zi­je u ze­mlja­ma raz­li­či­tog de­mo­krat­skog ste­pe­na.
–Pred­stav­ni­ca CGO će, iz­me­đu osta­log, pred­sta­vi­ti na­la­ze is­tra­ži­va­nja „Jed­na­ke šan­se za sve me­di­je u Cr­noj Go­ri?“, ko­ji se od­no­se na ula­ga­nja u cr­no­gor­ske me­di­je iz jav­nih fon­do­va to­kom 2013. Ta­ko­đe, bi­će pre­ci­zi­ra­ni mo­da­li­te­ti sa­rad­nje u ve­zi sa ovim pi­ta­njem sa Svjet­skim udru­že­njem no­vi­na i no­vin­skih iz­da­va­ča (WAN-IFRA), pod či­jim okri­ljem će bi­ti ob­ja­vlje­no is­tra­ži­va­nje za 2014, što je i po­seb­no pri­zna­nje za CGO za do­sa­da­šnje vi­še­go­di­šnje na­po­re u toj obla­sti – sa­op­šte­no je iz CGO.A.T.

Ja­ča­nje po­li­cij­skog in­te­gri­te­ta
Pred­sjed­nik Sa­vje­ta za gra­đan­sku kon­tro­lu ra­da po­li­ci­je Alek­san­dar Sa­ša Ze­ko­vić uče­stvo­vao je na Ce­tinj­skom par­la­men­tar­nom fo­ru­mu. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Sa­vje­ta, on je bio mo­de­ra­tor u pa­nel-se­si­ji po­sve­će­noj ljud­skim pra­vi­ma pri­pad­ni­ka bez­bjed­no­snih i oru­ža­nih sna­ga i pred­sta­vio od­go­va­ra­ju­ća is­ku­stva, ini­ci­ja­ti­ve i re­zul­ta­te Sa­vje­ta za gra­đan­sku kon­tro­lu ra­da po­li­ci­je. A.T

Re­a­li­zo­va­li pro­je­kat od 600.000
Za­vod za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju pred­sta­vio je re­zul­ta­te pro­jek­ta „Jo­int actions for sea po­lu­tion pre­ven­tion“, či­ja je ukup­na vri­jed­nost 598.339 eura. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Za­vo­da, pro­je­kat je re­a­a­li­zo­van u sa­rad­nji sa Hi­dro­graf­skim in­sti­tu­tom iz Spli­ta.
–Pro­u­ča­va­no pod­ruč­je ob­u­hva­ta­lo je Du­bro­vač­ko-ne­re­tvan­sku žu­pa­ni­ju (op­šti­na Kon­va­le) i Cr­no­gor­sko pri­mor­je (op­šti­ne He­re­ceg No­vi, Ko­tor i Ti­vat). Pro­je­kat je im­ple­men­ti­ran u pe­ri­o­du od ma­ja 2013. do 30. apri­la 2015. go­di­ne. De­talj­no je i op­se­žno is­tra­ži­van mor­ski eko­si­stem, či­ji re­zul­ta­ti su po­slu­ži­li kao osno­va za ocje­nu efe­ka­ta uti­ca­ja ko­mu­nal­nih vo­da na eko­si­stem mo­ra u pro­u­ča­va­nom pod­ruč­ju – na­ve­li su iz Za­vo­da. A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"