Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Osno­va­li sa­vje­to­va­li­šte
Op­šti­na Bi­je­lo Po­lje i NVO 4 Lajf do­go­vo­ri­li su sa­rad­nju u obla­sti ja­ča­nja sa­dr­ža­ja i pro­gra­ma na­mi­je­nje­nih tret­ma­nu za­vi­sni­ka od dro­ga. Ka­ko je sa­op­šte­no iz te NVO, u Bi­je­lom Po­lju po­či­nje sa ra­dom sa­vje­to­va­li­šte za za­vi­sni­ke od dro­ga i čla­no­ve nji­ho­vih po­ro­di­ca.
– U ci­lju osna­ži­va­nja i us­po­sta­vlja­nja re­ha­bi­li­ta­ci­o­nog tret­ma­na, do­go­vo­re­na je sa­rad­nja iz­me­đu Op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje i NVO 4 Lajf, kao i re­a­li­za­ci­ja dvo­go­di­šnjeg pro­jek­ta. Re­a­li­za­ci­ja pro­jek­ta pla­ni­ra­na je u dvi­je fa­ze. U pr­voj fa­zi pro­jek­ta, ko­ji će tra­ja­ti go­di­nu, NVO 4 Lajf će u sa­rad­nji sa Kan­ce­la­ri­jom za pre­ven­ci­ju nar­ko­ma­ni­je Bi­je­lo Po­lje us­po­sta­vi­ti sa­vje­to­va­li­šte za za­vi­sni­ke od dro­ga i čla­no­ve nji­ho­vih po­ro­di­ca – sa­op­šte­no je iz te or­ga­ni­za­ci­je.A.T.

De­da Mraz ob­ra­do­vao ma­li­ša­ne
Za­vod za tran­sfu­zi­ju kr­vi or­ga­ni­zo­vao je dru­že­nje ma­li­ša­na čla­no­va ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je Zi­nak sa De­da Mra­zom u pro­sto­ri­ja­ma te in­sti­tu­ci­je.
– Na­kon po­dje­le no­vo­go­di­šnjih po­klon­či­ća za naj­mla­đe, De­da Mraz je dao i naj­ljep­ši po­klon ko­ji se po­tre­ban oni­ma ko­ji će no­vo­go­di­šnje pra­zni­ke pro­ve­sti u zdrav­stve­nim usta­no­va­ma i po­zvao i dru­ge gra­đa­ne da da­ri­va­njem kr­vi ne­ko­me uljep­ša­ju ži­vot. Ve­se­lom at­mos­fe­rom za­o­kru­že­na je uspje­šna go­di­na Za­vo­da za tran­sfu­zi­ju kr­vi Cr­ne Go­re i ovim pu­tem za­hva­lju­je­mo svi­ma ko­ji su bi­li dio nje – sa­op­šte­no je iz Za­vo­da.
A.T.

Po­sta­vi­li kon­tej­ne­re
NVO Grin ho­um i Jav­no pred­u­ze­će za ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti Ul­cinj po­sta­vi­li su pr­vi dio kon­tej­ne­ra za ot­pad na tri lo­ka­ci­je u bli­zi­ni Ša­skog je­ze­ra. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Grin ho­u­ma, cilj ove ak­tiv­no­sti je us­po­sta­vlja­nje kva­li­tet­ni­jeg upra­vlja­nja ot­pa­dom u ovom pod­ruč­ju.
– U to­ku ja­nu­a­ra mje­se­ca pla­ni­ra­no je po­sta­vlja­nje dru­gog di­je­la od ukup­no de­set kon­tej­ne­ra. Ta­ko­đe, bi­će obez­bi­je­đe­no re­dov­no od­vo­že­nje ko­mu­nal­nog ot­pa­da sa ovih lo­ka­ci­ja i pri­stu­pi­će se ukla­nja­nju do sa­da for­mi­ra­nih di­vljih de­po­ni­ja na ovom pod­ruč­ju – sa­op­šte­no je iz Grin ho­u­ma.A.T.

Po­sje­ti­li Sol­ča­vu
Pred­stav­ni­ci Cen­tra za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca (CZIP) po­sje­ti­li su Evrop­sku de­sti­na­ci­ju iz­vr­sno­sti – Sol­ča­va, ko­ja je za­jed­no sa Lo­gar­skom do­li­nom, na­do­mak Al­pa, po­sta­la si­no­nim za osna­ži­va­nje lo­kal­nih za­jed­ni­ca kroz pri­mje­nu stan­dar­da u za­šti­ti pri­ro­de te odr­ži­vog raz­vo­ja.
– Sol­ča­va, ma­lo se­lo na gra­ni­ci Slo­ve­ni­je i Austri­je, bi­lje­ži­lo je vr­to­glav de­mo­graf­ski pad usled ne­po­sto­ja­nja eko­nom­skog raz­vo­ja ko­ji bi za­do­vo­ljio po­tre­be lo­kal­nog sta­nov­ni­štva. Upra­va Sol­ča­ve je za­hva­lju­ju­ći vi­zi­ji lo­kal­nog sta­nov­ni­šta po­če­la da ko­ri­sti bes­po­vrat­na sred­stva Evrop­skih fon­do­va, apli­ci­ra­ju­ći sa pro­jek­ti­ma u obla­sti za­šti­te pri­ro­de i eko-tu­ri­zma kao vi­da odr­ži­vog raz­vo­ja či­ta­ve re­gi­je.
A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"