Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Da odrobija godinu i plati 380.000 eura * Jačati vladavinu prava * Ne vraćam se direktno u politiku * Dvije tragedije obilježile doček * Osvojili ledom okovani Nevidio * Pomoć za ugrožene * Da odrobija godinu i plati 380.000 eura
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-01-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Crnogorac pao s motora. Izlazi iz bolnice sav u gipsu, i dolazi mu brat u posetu.
-Pa šta je bilo brate? Šta si slomio?
-Kaže doktor da imam prelom rebra, frakturu mozga, iščašenje kuka, frakturu potkolenice i frakturu klavikule...
Kaže mu brat:
-A ne mogu ti ja to pamtit' brate. Ja ću reći majci da si umro!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Ro­đe­ne 3.193 be­be
U Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re (KCCG) u pro­te­kloj go­di­ni ro­đe­no je 3.193 be­ba, što je ne­znat­no ma­nje u od­no­su na 2014. ka­da ih je na svi­jet do­šlo 3.270. Naj­vi­še be­ba ro­đe­no je u ju­lu – 299, a naj­ma­nje u ju­nu – 232.
Ka­ko pre­no­si por­tal CDM, naj­vi­še be­ba u da­nu ro­đe­no je 10. ok­to­bra, ka­da je na svi­jet do­šlo čak 29 no­vih ži­vo­ta. Sa­mo je­dan po­ro­đaj od­ra­đen je 29. apri­la i to je je­di­ni dan u go­di­ni ka­da je na svi­jet do­šla sa­mo jed­na be­ba.A.T.

Ob­ra­do­va­li naj­mla­đe
Kom­pa­ni­ja Ju­go­pe­trol or­ga­ni­zo­va­la je po­sje­tu Dječ­joj bol­ni­ci u Pod­go­ri­ci ka­ko bi u at­mos­fe­ri no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka ma­li­ša­ne ob­ra­do­va­li po­klon igrač­ka­ma i pred­sta­vom po­zna­tog ani­ma­to­ra, glum­ca Žar­ka Sta­ni­ši­ća, po­zna­ti­jeg kao Žar­ko Ža­bac.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz te kom­pa­ni­je, na­kon pred­sta­ve za ma­le pa­ci­jen­te u am­fi­te­a­tru bol­ni­ce, za­po­sle­ni u Ju­go­pe­tro­lu su za­jed­no sa Žar­kom Žap­cem po­di­je­li­li po­klo­ne, igrač­ke, na svim odje­lje­nji­ma bol­ni­ce. Po­di­je­lje­no je pre­ko sto­ti­nu pa­ke­ti­ća.
– Sr­dač­no za­hva­lju­jem na­šim pri­ja­te­lji­ma, za­po­sle­nim u Ju­go­pe­tro­lu, na po­klo­ni­ma i emo­ci­ja­ma sa ko­ji­ma su da­ro­va­li  dje­cu ko­ja se na­la­ze na li­je­če­nju u In­sti­tu­tu za bo­le­sti dje­ce. Svo­jim pri­su­stvom do­ni­je­li su  ra­dost i pra­znič­nu at­mos­fe­ru u ne ta­ko ve­se­lim da­ni­ma na­ših ma­lih pa­ci­je­na­ta. Vje­ru­jem da su iskre­nim osmi­je­si­ma dje­ce bi­li na­gra­đe­ni za svoj trud – ka­za­la je dr So­nja Mi­la­ši­no­vić, di­rek­to­ri­ca In­sti­tu­ta za bo­le­sti dje­ce.A.T.

Sla­vi­li u ba­zi
Pri­pad­ni­ci cr­no­gor­skog kon­tin­gen­ta u mi­si­ji „Od­luč­na po­dr­ška” u Av­ga­ni­sta­nu pro­sla­vi­li su No­vu go­di­nu u ba­zi Mar­mal. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne, sa nji­ma je bi­la i de­le­ga­ci­ja MO i Voj­ske Cr­ne Go­re (VCG), ko­ju su pred­vo­di­li dr­žav­ni se­kre­tar Bo­jan Šar­kić i ad­mi­ral Dra­gan Sa­mar­džić.
– No­va go­di­na u ba­zi do­če­ka­na je u li­je­pom i pra­znič­nom ras­po­lo­že­nju, uz že­lju da na­ši voj­ni­ci pro­fe­si­o­nal­no i na bez­bje­dan na­čin iz­vr­še sve za­dat­ke do kra­ja mi­si­je. Pri­pad­ni­ci kon­tin­gen­ta po­že­lje­li su svo­jim po­ro­di­ca­ma i svim gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re sve naj­ljep­še u No­voj go­di­ni. No­va go­di­na se u kam­pu sla­vi­la do je­dan čas po­sli­je po­no­ći. Već na­red­no ju­tro voj­ni­ci su se vra­ti­li re­dov­nim za­da­ci­ma – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.T.

Obu­ka za no­vi­na­re
Mi­ni­star­stvo za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va, u sa­rad­nji sa Evrop­skom ko­mi­si­jom, kroz TAIEX pro­gram, or­ga­ni­zu­je ra­di­o­ni­cu na te­mu „Rod­na rav­no­prav­nost u me­di­ji­ma u Cr­noj Go­ri”. Ka­ko je sa­op­šte­no iz tog re­so­ra, u okvi­ru ra­di­o­ni­ce pre­da­va­či će bi­ti eks­per­ti iz EU, me­đu ko­ji­ma i no­vi­nar­ka HRT Eli­za­be­ta Go­jan. A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"