Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mugošin sin prijavio imovinu od pola miliona * Tuži Miga jer ga je izujedao pas lutalica * Mitropolitu zabranili da uđe u Skupštinu * Radonjić: Lekić privatizuje stranku * Obama vodio tajni rat protiv Putina * Zmije * Hapšenje i sila
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica:
Vlada želi da probije kase opozicionih opština i napuni džepove sumnjivih investitora, tajkuna i režimskih favorita.

Vic Dana :)

Završio puž golać Fakultet za medije i komunikaciju, i prijavio se za posao građevinskog inženjera u jednu firmu.
Došao golać na razgovor za posao i kaže mu poslodavac:
- NISI TI OBUČEN ZA OVAJ POSAO.


Htio Nino Belan da prosi Tinu Ivanović, i ode kod njenog oca, kad tamo još prosaca u čekaonici, a otac radio svoju smjenu u hitnoj pomoći, bio je vozač tamo.
Pozove njega Tina da dođe hitno, da kaže kome daje njenu ruku, a on upali sirenu na kolima, da bi stigao brže, kad ono sirena ne radi.
On na muci, ne zna šta će, pa se prodra iz kola:
-TINU NINU!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo ROŽAJCI IZ DIJASPORE POZVALI POSLANIKE BS-A DA PODNESU OSTAVKE Glasanjem za ukidanje naknada sahranili stranku
Pred­stav­nik di­ja­spo­re Bo­šnja­ka Haj­ran Pe­pić oci­je­nio je da su po­sla­ni­ci Bo­šnjač­ke stran­ke gla­sa­ju­ći za uki­da­nje nakna­da maj­ka­ma prak­tič­no sa­hra­ni­li tu stran­ku. Pe­pić, član BS-a, ogla­sio se na­kon što je kra­jem pro­šle ne­dje­lje u cr­no­gor­skom par­la­men­tu iz­gla­san Za­kon o so­ci­jal­noj i dje­či­joj za­šti­ti, ko­jim su uki­nu­te na­kna­de ma­jka­ma.
– Po­ru­ču­jem pred­sjed­ni­ku BS-a Ra­fe­tu­Hu­so­vi­ću da su po­sla­ni­ci iz re­do­va te stran­ke di­za­njem ru­ku za uki­da­nje na­dok­na­da maj­ka­ma sa­hra­ni­li Bo­šnjač­ku stran­ku. Jav­no že­lim da iz­ja­vim sa­u­če­šće pred­sjed­ni­ku Bo­šnjač­ke stran­ke Ra­fe­tu Hu­so­vi­ću, jer su na­ši po­sla­ni­ci, po­dr­ža­va­ju­ći uki­da­nje na­dok­na­da maj­ka­ma, prak­tič­no sa­hra­ni­li par­ti­ju na či­jem je če­lu upra­vo Hu­so­vić. Hu­so­vi­ću, ne­ka vam je gla­va zdra­vo jer ste ovim či­nom sje­li na slo­mlje­nu gra­nu. Mi u di­ja­spo­ri smo pot­pu­no si­gur­ni da su po­sla­ni­ci BS-a svo­jim či­nje­njem na­ni­je­li ve­li­ku šte­tu na­šoj par­ti­ji, a i ve­li­ku sra­mo­tu. Si­gur­ni smo da će pred­stav­ni­ke BS-a u par­la­men­tu i Vla­di Cr­ne Go­re pro­go­ni­ti dok su ži­vi jer sma­tra­mo da su se de­be­lo osra­mo­ti­li – na­vo­di se u sa­op­šte­nju ko­je pot­pi­su­je Pe­pić.
Pe­pić je u ime di­ja­spo­re po­zvao Hu­so­vi­ća, Er­vi­na Ibra­hi­mo­vi­ća i Ne­dža­da Dre­še­vi­ća da pod­ne­su ostav­ke.
– Ostav­ke su je­di­ni mo­ral­ni čin jer ste iz­da­li po­vje­re­nje na­ro­da ko­ji vam je dao le­gi­ti­mi­tet da ga pred­sta­vlja­te. Plju­nu­li ste u li­ce maj­ka­ma i se­stra­ma, kao i mno­gim pri­ja­te­lji­ma ko­ji su vam mak­si­mal­no vje­ro­va­li. Od­sje­kli ste gra­nu na ko­joj ste sje­dje­li i na­ni­je­li ogrom­nu šte­tu se­bi i gra­đa­ni­ma ko­je pred­vo­di­te, a po­seb­no maj­ka­ma i nji­ho­vim po­ro­di­ca­ma i na kra­ju i sa­moj Bo­šnjač­koj stran­ci – za­klju­ču­je Pe­pić u sa­op­šte­nju do­sta­vlje­nom „Da­nu”.V.Ra.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"