Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mugošin sin prijavio imovinu od pola miliona * Tuži Miga jer ga je izujedao pas lutalica * Mitropolitu zabranili da uđe u Skupštinu * Radonjić: Lekić privatizuje stranku * Obama vodio tajni rat protiv Putina * Zmije * Hapšenje i sila
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica:
Vlada želi da probije kase opozicionih opština i napuni džepove sumnjivih investitora, tajkuna i režimskih favorita.

Vic Dana :)

Završio puž golać Fakultet za medije i komunikaciju, i prijavio se za posao građevinskog inženjera u jednu firmu.
Došao golać na razgovor za posao i kaže mu poslodavac:
- NISI TI OBUČEN ZA OVAJ POSAO.


Htio Nino Belan da prosi Tinu Ivanović, i ode kod njenog oca, kad tamo još prosaca u čekaonici, a otac radio svoju smjenu u hitnoj pomoći, bio je vozač tamo.
Pozove njega Tina da dođe hitno, da kaže kome daje njenu ruku, a on upali sirenu na kolima, da bi stigao brže, kad ono sirena ne radi.
On na muci, ne zna šta će, pa se prodra iz kola:
-TINU NINU!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo SKOKOVI SA STAROG MOSTA U MOJKOVCU
Najbolji Šćepanović
Veličanstveni skokovi u Taru Najbolji Šćepanović
De­se­ti ju­bi­lar­ni sko­ko­vi u vo­du „ KUP Sta­ri most” Moj­ko­vac 2017. odr­ža­ni su ju­če u or­ga­ni­za­ci­ji Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je Moj­ko­vac, a pr­vo mje­sto osvo­jio je vi­še­stru­ki po­bjed­nik u sko­ko­vi­ma u Ta­ru, Ko­la­ši­nac Ra­de Šće­pa­no­vić. Na tak­mi­če­nju je uče­stvo­va­lo još 16 ska­ka­ča iz ze­mlje i re­gi­o­na. Tak­mi­ča­ri su ska­ka­li u dvi­je kva­li­fi­ka­ci­o­ne se­ri­je, pr­vo mje­sto sa 58,5 po­e­na osvo­jio je Ra­de Šće­pa­no­vić, ko­ji je ska­kao za grad Moj­ko­vac, dru­gi sa 58 po­e­na je Mu­sta­fa Ša­rić iz Ze­ni­ce, tre­ći Di­no Baj­rić sa 57,5 po­e­na iz Sa­ra­je­va i če­tvr­ti sa 56,5 po­e­na Dan­ko Dan­gu­bić iz Ko­nji­ca.
– Sta­ri most na Ta­ri ni­je sa­mo sim­bol gra­da, već i spa­ja­nja lju­di, kul­tu­ra i kon­ta­ka­ta sa ci­je­lim pro­sto­ri­ma ne­ka­da­šnje Ju­go­sla­vi­je. Na­ša Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja od 2007. go­di­ne bi­lje­ži 300 uče­sni­ka iz Uži­ca, Kra­gu­jev­ca, Pri­je­po­lja, Ba­nja­lu­ke, Ze­ni­ce, Ma­ri­bo­ra, Ko­nji­ca, Sa­ra­je­va, Mo­sta­ra, Ko­la­ši­na, Pod­go­ri­ce što ovoj ma­ni­fe­sta­ci­ji da­je me­đu­dr­žav­ni ka­rak­ter. Op­šti­na Moj­ko­vac će i ubu­du­će bi­ti do­bar do­ma­ćin – ka­zao je pred­sjed­nik Skup­šti­ne Op­šti­ne Moj­ko­vac Sla­ven­ko Bla­že­vić pri­li­kom otva­ra­nja ma­ni­fe­sta­ci­je.
Na ma­ni­fe­sta­ci­ji je uče­stvo­va­lo 17 tak­mi­ča­ra i to El­vir Ko­va­če­vić iz Ko­nji­ca, Sa­njin Zejn­li­a­gić iz Sa­ra­je­va, Mla­den Cvet­ko­vić iz Kra­gu­jev­ca, Alek­san­dar Alek­sić iz Uži­ca, Ve­dad Ba­šić iz Mo­sta­ra, Mar­jan Mi­la­no­vić iz Kra­gu­jev­ca, Dan­ko Dan­gu­bić iz Ko­nji­ca, Mu­sta­fa Ša­rić iz Ze­ni­ca, Igor Ar­se­nić iz Ba­nja­lu­ke, Ra­de Šće­pa­no­vić, Ko­la­ši­nac ko­ji je kao i pret­hod­nih go­di­na ska­kao za grad Moj­ko­vac, Đor­đi­je Ga­jić iz Ba­nja­lu­ke, Sa­nel Duv­njak iz Ze­ni­ce, Jan­ko Ra­do­njić iz Pod­go­ri­ce, Go­ran Bo­jić iz Kra­gu­jev­ca, Di­no Baj­rić iz Sa­ra­je­va, Go­ran De­nić iz Uži­ca i Alek­san­dar Si­ma­nić iz Uži­ca.
Ži­ri ko­ji je ocje­nji­vao sko­ko­ve bio je u sa­sta­vu – pred­sjed­nik ži­ri­ja Bran­ko Bo­gi­će­vić iz Uži­ca, a čla­no­vi su bi­li Fa­ruk So­la­ko­vić iz Pri­je­po­lja, Mir­sad Er­ko Sa­di­ko­vić iz Pod­go­ri­ce, Zo­ran Ilić iz Moj­kov­ca i Bran­ko Fi­li­po­vić iz Vi­še­gra­da.
– Ma­ni­fa­sta­ci­ja je iz go­di­ne u go­di­nu sve po­sje­će­ni­ja, atrak­tiv­ni­ja i po­pu­lar­ni­ja. Sko­ko­vi se odr­ža­va­ju na atrak­tiv­noj lo­ka­ci­ji na Sta­rom mo­stu ko­ji je je­dan od sim­bo­la gra­da. Most je na­pra­vljen 30-ih go­di­na pro­šlog vi­je­ka, sa ra­spo­nom lu­ka od 48 me­ta­ra. Vi­si­na od ri­je­ke do mo­sta je 19 me­ta­ra i to je naj­ve­ća vi­si­na po­sli­je mo­sta u Mo­sta­ru, či­ja je vi­si­na 23 me­tra za­vi­sno od vo­do­sta­ja. Ma­ni­fe­sta­ci­ja je je­di­na ove vr­ste u Cr­noj Go­ri – ka­za­la je di­rek­to­ri­ca TO Moj­ko­vac Mag­da­le­na Mr­do­vić. J.Š.


Pri­ja­vlje­no 20 ska­ka­ča

– Ove go­di­ne ima­li smo pri­ja­vlje­nih dva­de­se­tak ska­ka­ča, a 17 ih je uče­stvo­va­lo. Mi­li­vo­je Dro­bnjak iz Moj­kov­ca je pr­vi put ska­kao u re­vi­jal­nom di­je­lu i to na no­ge. TO će zbog 10-go­di­šnji­ce uru­či­ti i spe­ci­jal­nu na­gra­du, za­hval­ni­ce i di­plo­me ali i me­da­lju pr­vi put na ovoj vr­sti tak­mi­če­nja i to tak­mi­ča­ri­ma ko­ji su za de­set go­di­na ukup­nog uče­stvo­va­nja osvo­ji­li naj­bo­lje re­zul­ta­te – do­da­la je Mr­do­vi­će­va.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"