Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mugošin sin prijavio imovinu od pola miliona * Tuži Miga jer ga je izujedao pas lutalica * Mitropolitu zabranili da uđe u Skupštinu * Radonjić: Lekić privatizuje stranku * Obama vodio tajni rat protiv Putina * Zmije * Hapšenje i sila
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica:
Vlada želi da probije kase opozicionih opština i napuni džepove sumnjivih investitora, tajkuna i režimskih favorita.

Vic Dana :)

Završio puž golać Fakultet za medije i komunikaciju, i prijavio se za posao građevinskog inženjera u jednu firmu.
Došao golać na razgovor za posao i kaže mu poslodavac:
- NISI TI OBUČEN ZA OVAJ POSAO.


Htio Nino Belan da prosi Tinu Ivanović, i ode kod njenog oca, kad tamo još prosaca u čekaonici, a otac radio svoju smjenu u hitnoj pomoći, bio je vozač tamo.
Pozove njega Tina da dođe hitno, da kaže kome daje njenu ruku, a on upali sirenu na kolima, da bi stigao brže, kad ono sirena ne radi.
On na muci, ne zna šta će, pa se prodra iz kola:
-TINU NINU!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo SPORAZUM IZMEĐU ZZZ I CENTARA ZA SOCIJALNI RAD Poboljšati položaj ranjivih grupa
Cilj spo­ra­zu­ma, ko­ji je pot­pi­san iz­me­đu Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje (ZZZ) i cen­ta­ra za so­ci­jal­ni rad, je­ste una­pre­đe­nje po­lo­ža­ja ra­nji­vih cilj­nih gru­pa. Spo­ra­zum su pot­pi­sa­li di­rek­tor Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje Su­ljo Mu­sta­fić i di­rek­to­ri pod­ruč­nih je­di­ni­ca cen­ta­ra za so­ci­jal­ni rad.
Ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za so­ci­jal­no sta­ra­nje i dječ­ju za­šti­tu mi­ni­star­stva Go­ran Ku­še­vi­ja uka­zao je na zna­čaj uvo­đe­nja no­vih me­to­da ra­da mul­ti­di­sci­pli­nar­nih ti­mo­va u iz­ra­di in­di­vi­du­al­nog pla­na ak­ti­va­ci­je rad­no spo­sob­nih ko­ri­sni­ka ma­te­ri­jal­nog obez­b­je­đe­nja, osvr­nuv­ši se na iz­mje­ne Za­ko­na o so­ci­jal­noj i dječ­joj za­šti­ti.
Su­ljo Mu­sta­fić je go­vo­rio o zna­ča­ju pot­pi­si­va­nja spo­ra­zu­ma i uvo­đe­nja no­vih me­to­da ra­da, kroz ko­je će se so­ci­jal­no in­te­gri­sa­ti oso­be ko­je pri­pa­da­ju osje­tlji­vim cilj­nim gru­pa­ma.
– Pot­pi­si­va­nje spo­ra­zu­ma će una­pri­je­di­ti sa­rad­nju svih in­sti­tu­ci­ja ko­je ra­de u obla­sti in­klu­zi­je i oja­ča­ti nji­ho­vu spo­sob­nost pru­ža­nja ko­or­di­ni­ra­nih i in­te­gri­sa­nih uslu­ga so­ci­jal­no is­klju­če­nim oso­ba­ma – is­ta­kao je Ivan Mi­tro­vić, di­rek­tor Cen­tra za so­ci­jal­ni rad za op­šti­ne Nik­šić, Šav­nik i Plu­ži­ne.
R.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"