Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mugošin sin prijavio imovinu od pola miliona * Tuži Miga jer ga je izujedao pas lutalica * Mitropolitu zabranili da uđe u Skupštinu * Radonjić: Lekić privatizuje stranku * Obama vodio tajni rat protiv Putina * Zmije * Hapšenje i sila
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica:
Vlada želi da probije kase opozicionih opština i napuni džepove sumnjivih investitora, tajkuna i režimskih favorita.

Vic Dana :)

Završio puž golać Fakultet za medije i komunikaciju, i prijavio se za posao građevinskog inženjera u jednu firmu.
Došao golać na razgovor za posao i kaže mu poslodavac:
- NISI TI OBUČEN ZA OVAJ POSAO.


Htio Nino Belan da prosi Tinu Ivanović, i ode kod njenog oca, kad tamo još prosaca u čekaonici, a otac radio svoju smjenu u hitnoj pomoći, bio je vozač tamo.
Pozove njega Tina da dođe hitno, da kaže kome daje njenu ruku, a on upali sirenu na kolima, da bi stigao brže, kad ono sirena ne radi.
On na muci, ne zna šta će, pa se prodra iz kola:
-TINU NINU!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo BARSKI „VODOVOD” ZBOG HAVARIJE NA REZERVOARU ŠUŠANJ NIJE POSTUPIO PO ODLUCI PREDSJEDNIKA OPŠTINE Novi kvar izazvao pometnju
U ka­snim po­po­dnev­nim sa­ti­ma ju­če je do­šlo do nove havarije na iz­la­znom če­lič­nom cje­vo­vo­du 400 mm iz re­zer­vo­a­ra Šu­šanj, ne­da­le­ko od mje­sta kva­ra ko­je su za­po­sle­ni u DOO „Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja” Bar van­red­nim na­po­ri­ma i da­no­noć­nim ra­dom upra­vo bi­li uspje­li da ot­klo­ne.
Ka­ko ka­že iz­vr­šni di­rek­tor „Vo­do­vo­da” Zo­ran Pa­jo­vić, raz­log no­vog kva­ra je do­tra­ja­lost če­lič­nog cje­vo­vo­da, sta­rog vi­še od 30 go­di­na.
– Za­po­sle­ni u DOO „Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja” Bar od ra­nih ju­tar­njih sa­ti ula­žu mak­si­mal­ne na­po­re da što pri­je ot­klo­ne i ovaj kvar. Ote­ža­va­ju­ća okol­nost je ne­pri­stu­pač­nost te­re­na i ne­po­sred­na bli­zi­na že­lje­znič­ke pru­ge, sa jed­ne stra­ne, kao i po­ro­dič­ne stam­be­ne zgra­de, sa dru­ge – iz­ja­vio je Pa­jo­vić.
Do­dao je da je mje­sto kva­ra, osim nje­ga, ob­i­šao i pred­sjed­nik op­šti­ne Zo­ran Sr­zen­tić, za­jed­no sa pred­sjed­ni­kom SD Bar Mi­ćom Or­lan­di­ćem.
Tom pri­li­kom pred­sjed­nik op­šti­ne je upo­znat sa te­ži­nom kva­ra i mo­guć­no­sti­ma nje­go­vog ot­kla­nja­nja, ko­ji je bio i je­di­ni raz­log zbog ko­jeg DOO „Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja” Bar objek­tiv­no ni­je mo­gao da po­stu­pi po nje­go­voj od­lu­ci o pre­u­zi­ma­nju vo­de iz si­ste­ma re­gi­o­nal­nog vo­do­vo­da.
Pa­jo­vić je iz­ra­zio oče­ki­va­nja da će kvar bi­ti ot­klo­njen u na­red­nih ne­ko­li­ko da­na, či­me će se stvo­ri­ti teh­nič­ki uslo­vi i za pre­u­zi­ma­nje vo­de iz Ora­ho­vog po­lja, kao i iz si­ste­ma re­gi­o­nal­nog vo­do­vo­da, i na­kon to­ga po­stu­pi­će se po od­lu­ci pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Zo­ra­na Sr­zen­ti­ća. D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"