Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo ODBOR ZA LJUDSKA PRAVA OBILJEŽAVA 10. DECEMBAR U centru pažnje prava djece
Od­bor za ljud­ska pra­va i slo­bo­de Skup­šti­ne Cr­ne Go­re, po­vo­dom 10. de­cem­bra – Me­đu­na­rod­nog da­na ljud­skih pra­va, or­ga­ni­zo­va­će te­met­sku kon­fe­ren­ci­ju o pra­vi­ma dje­te­ta, sa ak­cen­tom na za­šti­tu ma­li­ša­na od svih vi­do­va na­si­lja, u svje­tlu kam­pa­nje Vla­de Cr­ne Go­re i UNI­CEF-a „Za­u­sta­vi­mo na­si­lje”.
– Ima­ju­ći u vi­du da je Od­bor za ljud­ska pra­va i slo­bo­de u pret­hod­nom pe­ri­o­du po­seb­nu pa­žnju po­sve­tio pra­vi­ma dje­te­ta, ru­ko­vo­de­ći se po­lji­ma dje­lo­va­nja ko­ja je Sa­vjet Evro­pe utvr­dio u Stra­te­gi­ji o pra­vi­ma dje­te­ta 2012–2015. go­di­ne, kao i pre­po­ru­ka­ma Ko­mi­te­ta UN za pra­va dje­te­ta ko­je je Cr­na Go­ra do­bi­la u ok­to­bru 2010. go­di­ne, odr­ža­va­nje kon­fe­ren­ci­je će bi­ti pri­li­ka da uče­sni­ci za­jed­no oci­je­ne sta­nje u obla­sti pra­va dje­te­ta u Cr­noj Go­ri. Kon­fe­ren­ci­ja bi tre­ba­lo da po­tvr­di da se je­di­no ko­or­di­ni­ra­nim ak­tiv­no­sti­ma i mul­ti­sek­tor­skim pri­stu­pom mo­že do­pri­ni­je­ti afir­ma­ci­ji, pro­mo­ci­ji, po­što­va­nju i za­šti­ti ljud­skih pra­va i slo­bo­da dje­ce ko­ja ži­ve u na­šoj dr­ža­vi, što je i oba­ve­za svih nad­le­žnih su­bje­ka­ta s ob­zi­rom na to da „Čo­vje­čan­stvo du­gu­je dje­ci naj­bo­lje što ima” – sa­op­šte­no je iz Skup­šti­ne.
M.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"