Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pomagala da joj ubiju muža * Bez obrazloženja potrošili 695.000 eura * Direktorima iz DPS-a davali socijalu od po 500 eura * Ako ne bude dogovora, imaćemo svog kandidata * Idealan ambijent za stvaranje i pomjeranje granica * Pomagala da joj ubiju muža * Želimo Si Dens u Budvi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slavko Kalezić :
Nadam se da će ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Pjesmi evrovizije imati makar trećinu uspjeha koji sam ja ostvario nakon Eurosonga.

Vic Dana :)

Pita Ciganka Cigu šta znači riječ „situacija”.
- Pa „situacija” ti je kad dođeš kući s posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
Tek će Ciganka:
- Znači, situacija je i kada ti dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav?
- Ne, ženo, nemoj da miješaš batine sa situacijom.

Rasprava u romskoj kući između sina i oca:
– A bre kakvi ste vi današnji mladi sve mora da vam se nacrta, da vam se da, da vam se pokaže…
– Šta ti je bre čale nismo baš tako loši, na nama svijet ostaje…
– Ma gdje niste bre, stvarno ste jadni bre ništa ne znate…
– Šta, pa mi smo pametniji od vas, aj reci mi ko je izmislio struju?
– Kako ko- pa Nikola Tesla!
– Pa naravno Nikola Tesla, a ne njegov čale!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo KOMANDANT NATO OPERATIVNOG CENTRA POSJETIO VAZDUHOPLOVSTVO VCG Važna nabavka 3D radara
Na­bav­ka 3D ra­da­ra zna­čaj­na je za nad­zor i kon­tro­lu na­ci­o­nal­nog va­zdu­šnog pro­sto­ra zbog raz­vo­ja sop­stve­nih spo­sob­no­sti i ka­pa­ci­te­ta, po­ru­čio je ko­man­dant NA­TO Zdru­že­nog va­zdu­ho­plov­nog ope­ra­tiv­nog cen­tra u To­re­ho­nu Ru­ben C. Gar­si­ja Ser­vert. On je ju­če po­sje­tio Va­zdu­ho­plov­stvo Voj­ske Cr­ne Go­re i na voj­nom aero­dro­mu u Go­lu­bov­ci­ma se sa­stao sa v.d. na­čel­ni­ka Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Cr­ne Go­re Ili­jom Da­ko­vi­ćem.
– Ge­ne­ral Gar­si­ja Ser­vert je is­ta­kao za­do­volj­stvo za­te­če­nim sta­njem, ka­pa­ci­te­ti­ma Va­zdu­ho­plov­stva VCG i im­ple­men­ta­ci­jom NA­TO in­te­gri­sa­nog si­ste­ma za va­zdu­ho­plov­nu od­bra­nu (NA­TI­NAMDS). On je iz­ra­zio sprem­nost za pu­nu po­dr­šku NA­TO Zdru­že­nog va­zdu­ho­plov­nog ope­ra­tiv­nog cen­tra Voj­sci Cr­ne Go­re u obla­sti obu­ke ka­dra, raz­mje­ne is­ku­sta­va i mo­der­ni­za­ci­je sred­sta­va i opre­me. Is­ta­kao je zna­čaj na­bav­ke 3D ra­da­ra za nad­zor i kon­tro­lu na­ci­o­nal­nog va­zdu­šnog pro­sto­ra zbog raz­vo­ja sop­stve­nih spo­sob­no­sti i ka­pa­ci­te­ta – sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne.
Da­ko­vić je, ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, iz­ra­zio za­do­volj­stvo zbog po­sje­te ko­man­dan­ta NA­TO Zdru­že­nog va­zdu­ho­plov­nog ope­ra­tiv­nog cen­tra i za­hva­lio na po­dr­šci ko­ju Ali­jan­sa pru­ža Cr­noj Go­ri u pro­ce­su pu­ne NA­TO in­te­gra­ci­je, kao i raz­vo­ju ka­pa­ci­te­ta i spo­sob­no­sti Va­zdu­ho­plov­stva VCG.
Iz MO su ka­za­li da su dvi­je de­le­ga­ci­je ob­i­šle Va­zdu­ho­plov­ni ope­ra­tiv­ni cen­tar Voj­ske Cr­ne Go­re.
– Po­sje­ta ko­man­dan­ta je od iz­u­zet­nog zna­ča­ja, jer će Cr­na Go­ra ko­man­do­va­nje i kon­tro­lu u okvi­ru Air Po­li­cing mi­si­je vr­ši­ti upra­vo u sa­rad­nji sa NA­TO Cen­trom kom­bi­no­va­nih va­zdu­šnih ope­ra­ci­ja u To­re­ho­nu, kao i cen­tri­ma za nad­zor i kon­tro­lu va­zdu­šnog pro­sto­ra ko­ji se na­la­ze u Ita­li­ji i Grč­koj – za­klju­ču­je se u sa­op­šte­nju. A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"