Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo MINISTAR KULTURE ALEKSANDAR BOGDANOVIĆ SAOPŠTIO Savjet RTCG nije dostavio ugovor
Sa­vjet Ra­dio-te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re (RTCG) još ni­je do­sta­vio fi­nal­ni tekst Pred­lo­ga ugo­vo­ra o pru­ža­nju jav­nih uslu­ga, a ka­da se to de­si Vla­da će ga sta­vi­ti na dnev­ni red na­red­nog za­sje­da­nja, po­ru­čio je mi­ni­star kul­tu­re Alek­san­dar Bog­da­no­vić. Pod­sje­tio je da je pro­šlo vi­še od mje­sec od odr­ža­nog sa­stan­ka sa me­nadž­men­tom i pred­sjed­ni­kom Sa­vje­ta RTCG, ka­da je rad­ni tim Vla­de pri­hva­tio svih osam amand­ma­na na Pred­log ugo­vo­ra o pru­ža­nju jav­nih uslu­ga iz­me­đu iz­vr­šne vla­sti i RTCG, ko­je su pred­lo­ži­li pred­stav­ni­ci jav­nog ra­di­o­di­fu­znog ser­vi­sa.
Od ta­da se, ka­ko je re­kao, gu­bi sva­ki trag ovom ugo­vo­ru, do­da­ju­ći da od nad­le­žnih iz RTCG ni­je­su do­bi­li in­for­ma­ci­ju u ko­joj fa­zi i u kom sta­tu­su se on na­la­zi. Bog­da­no­vić je, ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju mi­ni­star­stva, re­kao da se od­go­vo­ri na ta pi­ta­nja u in­te­re­su jav­no­sti oče­ku­ju od pred­sjed­ni­ka i čla­no­va Sa­vje­ta.
– Iz raz­lo­ga jer su po­je­di­ni čla­no­vi Sa­vje­ta u svo­jim na­stu­pi­ma kra­jem pro­šle i po­čet­kom ove go­di­ne, po­ku­ša­li im­pu­ti­ra­ti, do­du­še ne­u­spje­šno, Vla­di op­struk­ci­ju, na pla­nu pot­pi­si­va­nja ovog ugo­vo­ra – po­ru­čio je Bog­da­no­vić.
Do­dao je da se mo­že re­ći da su ta­kvi is­tu­pi bi­li vi­še dnev­no-po­li­ti­kan­skog, a ma­nje pro­fe­si­o­nal­nog i od­go­vor­nog po­i­ma­nja du­žno­sti pred­sjed­ni­ka i čla­no­va Sa­vje­ta, ko­ji te funk­ci­je oba­vlja­ju u ime dr­ža­ve, od­no­sno osni­va­ča.A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"