Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo ZEĆA HOSNIĆ DEMANTUJE NAVODE MINISTARSTVA SOCIJALNOG STARANJA
Pomogli me sa 40 eura, a prevarili za kuću
Pomogli me sa 40 eura, a prevarili za kuću
Ro­ža­jac Ze­ća Ho­snić de­man­to­vao je na­vo­de Mi­ni­star­stva ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja, ko­je je sa­op­šti­lo da mu ni­kad ni­je­su obe­ća­li iz­grad­nju ku­će, već sa­mo ku­pa­ti­la. Ho­snić je kao do­kaz svo­jih tvrd­nji pri­lo­žio mi­šlje­nje om­bud­sma­na u ko­jem je na­ve­de­no da su Cen­tar za so­ci­jal­ni rad Ro­ža­je, u sa­rad­nji sa mi­ni­star­stvom i Op­šti­nom Ro­ža­je, is­pla­ni­ra­li da na part­ner­ski na­čin za­poč­nu obez­bje­đi­va­nje stam­be­nog pro­sto­ra za nje­go­vu po­ro­di­cu, od­no­sno za nje­ga, su­pru­gu i če­ti­ri ma­lo­ljet­na si­na.
– Oni pri­ča­ju ka­ko su me po­mo­gli. Je­su sa 40 eura. Da li je to po­moć ka­da ja imam če­tvo­ro dje­ce ko­ja idu u ško­lu, bo­le­snu že­nu, a i ja sam lo­šeg zdra­vlja. Sa 40 eura se ne mo­že pre­hra­ni­ti šest čla­no­va po­ro­di­ce. Ne­tač­no je da ja imam ku­ću, jer se obje­kat u ko­jem sa­da ži­vim vo­di na mo­ju se­stru i on je ne­u­slo­van. Imam ja jed­nu po­lja­nu, ali šta da ra­dim sa njom ka­da smo obo­lje­li i ja i su­pru­ga. Ne mo­že­mo da ži­vi­mo sa če­tvo­ro dje­ce na le­di­ni – is­ti­če Ho­snić.
Ka­že da Cen­tar za so­ci­jal­ni rad, mi­ni­star­stvo i op­šti­na, umje­sto nje­mu, pra­ve ku­ću nje­go­voj se­stri.
– Vi­še pu­ta sam tra­žio pri­jem kod mi­ni­stra Ke­ma­la Pu­ri­ši­ća, ali uza­lud. Bio sam jed­nom kod nje­go­vog sa­vjet­ni­ka ko­ji mi je obe­ćao da će pla­ti­ti 300 eura za knji­ge dje­ci, ko­je sam ku­pio na ve­re­si­ju. Do­bio sam 200 eura, a osta­lih 100 ne znam da li su sla­li Cen­tru za so­ci­jal­ni rad Ro­ža­je – pri­ča Ho­snić, do­da­ju­ći da im hra­nu po­vre­me­no do­no­se iz Islam­ske za­jed­ni­ce, na če­mu im je ja­ko za­hva­lan.
M.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"