Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo RAZMATRANA VLADINA STRATEGIJA Rješavaju status raseljenih
Stra­te­gi­ja za traj­no rje­ša­va­nje pi­ta­nja ra­se­lje­nih i in­ter­no ra­se­lje­nih li­ca u Cr­noj Go­ri, sa po­seb­nim osvr­tom na oblast Ko­nik 2017–2019. go­di­ne, do­ne­se­na je sa ci­ljem rje­ša­va­nja pi­ta­nja ra­se­lje­nih i in­ter­no ra­se­lje­nih li­ca na tra­jan i odr­živ na­čin, kroz lo­kal­nu in­te­gra­ci­ju ili do­bro­volj­ni po­vra­tak, u sa­rad­nji sa me­đu­na­rod­nom za­jed­ni­com i u skla­du sa me­đu­na­rod­nim stan­dar­di­ma i prin­ci­pi­ma, kon­sta­to­va­no je ju­če na sjed­ni­ci Ko­or­di­na­ci­o­nog od­bo­ra za pra­će­nje pri­mje­ne spro­vo­đe­nja Stra­te­gi­je za traj­no rje­ša­va­nje pi­ta­nja ra­se­lje­nih i in­ter­no ra­se­lje­nih li­ca, sa po­seb­nim osvr­tom na oblast Ko­nik, ko­ju je otvo­rio mi­ni­star ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja Ke­mal Pu­ri­šić.
Po­štu­ju­ći lič­ni iz­bor ra­se­lje­nih, stra­te­gi­jom su de­fi­ni­sa­na dva mo­gu­ća rje­še­nja ovog pi­ta­nja – lo­kal­na in­te­gra­ci­ja u cr­no­gor­sko dru­štvo i pra­vo na po­vra­tak u dr­ža­vu po­ri­je­kla.
– Ka­da je u pi­ta­nju lo­kal­na in­te­gra­ci­ja ra­se­lje­nih, pred­vi­đe­ne su ak­tiv­no­sti na pla­nu obez­bje­đi­va­nja prav­nog sta­tu­sa, smje­šta­ja i jed­na­kog pri­stu­pa obra­zo­va­nju, zdrav­stve­noj za­šti­ti, tr­ži­štu ra­da, so­ci­jal­noj i dječ­joj za­šti­ti i ostva­ri­va­nju pra­va na sta­no­va­nje, dok se po­vra­tak za­sni­va na prin­ci­pu do­bro­volj­nog po­vrat­ka u dr­ža­vu po­ri­je­kla. Na sjed­ni­ci Ko­or­di­na­ci­o­nog od­bo­ra usvo­jen je Iz­vje­štaj o re­a­li­zo­va­nim mje­ra­ma i ak­tiv­no­sti­ma za ovu go­di­nu kao i Pred­log ak­ci­o­nog pla­na za 2018. go­di­nu, za im­ple­men­ta­ci­ju stra­te­gi­je – sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja.M.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"