Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija NA IZLOŽBI U MILANU Predstavljeni Porto Bono i Mapa investicija
Na Cr­no­gor­skom in­ve­sti­ci­o­nom fo­ru­mu, ko­ji je odr­žan u okvi­ru Uni­ver­zal­ne svjet­ske iz­lo­žbe EKS­PO Mi­la­no 2015, Du­šan Ra­do­vić Kru­šo, Na­ta­ša Mar­tić, sa­vjet­ni­ci pred­sjed­ni­ce Op­šti­ne Her­ceg No­vi Na­ta­še Aći­mo­vić i ar­hi­tek­ta Mar­ko Ma­te­u­ći, pred­sta­vi­li su pro­je­kat „Por­to Bo­no”, vri­je­dan dvi­je mi­li­jar­de eura.
– Ide­ja je da se ne­tak­nu­ta pri­ro­da lo­ka­ci­je Do­bra Lu­ka na Lu­šti­ci osa­vre­me­ni no­vim gra­dom sa ci­ta­de­lom, tr­žnim cen­trom, dvo­sprat­nim vi­la­ma i ho­te­li­ma, kao i re­zi­den­ci­jal­nim zo­na­ma, a sve gra­de­ći od po­sto­je­ćih ti­pič­nih ma­te­ri­ja­la: dr­ve­ta i ka­me­na. Sve to, po­štu­ju­ći auten­tič­nost po­lu­o­str­va, tre­ba uob­li­či­ti u jed­no­sta­van i ele­ge­na­tan luk­suz – ob­ja­snio je Ma­te­u­ći na pre­zen­ta­ci­ji.
Za fo­ru­mu je pri­pre­mlje­na i ma­pa in­ve­sti­ci­ja Her­ceg No­vog, u ko­joj je pred­sta­vljen pro­je­kat Por­to Bo­no, ali i još 20 por­to na te­ri­to­ri­ji op­šti­ne, od ko­jih se ne­ki već re­a­li­zu­ju, a osta­li su u pla­nu.
– Ka­ta­lo­gom je is­tak­nut po­ten­ci­jal Her­ceg No­vog. Cilj je bio pri­vu­ći pa­žnju ita­li­jan­skih pri­vred­ni­ka, me­đu ko­ji­ma su bi­li pred­stav­ni­ci Pri­vred­nih ko­mo­ra Ita­li­je i Mi­la­na, kao i kom­pa­ni­ja ko­je su u Mi­la­nu iz­ra­zi­le in­te­re­so­va­nje za ula­ga­nje u na­šu ze­mlju. Ma­pa in­ve­sti­ci­ja tre­ba da po­mog­ne da se otvo­ri put ka is­ko­ri­šća­va­nju po­ten­ci­ja­la op­šti­ne, na pu­tu ka po­bolj­ša­nju stan­dar­da ži­vo­ta – po­ru­či­la je Mar­tić.
Ma­pu in­ve­sti­ci­ja štam­pa­la je Agen­ci­ja za iz­grad­nju i raz­voj Her­ceg No­vog.
Ma­pa in­ve­sti­ci­ja ob­u­hva­ta tri pro­jek­ta či­je re­a­li­za­ci­ja je već u to­ku: „One end On­li re­sort” Por­to No­vi, in­ve­sti­ci­ja kom­pa­ni­je Azmont in­vest­ments u Kum­bo­ru vri­jed­na po­la mi­li­jar­de eura; ho­tel­ski kom­pleks La­za­ret vri­je­dan 75-80 mi­li­o­na eura, ko­ji u Me­lji­na­ma gra­di Im­pe­rio hol­dings li­mi­ted; ho­tel­ski kom­pleks Ža­ger u Bi­je­loj, in­ve­sti­ci­ja vri­jed­na 12 mi­li­o­na eura ko­ju re­a­li­zu­je kom­pa­ni­ja Po­li­tro­pus Al­ter­na­ti­ve.K.Ma­to­vić

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"