Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Za pranje para lani nijedna prijava123 * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura123 * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000123 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova123 * Suva krv 123 * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija FLEŠ
U Tivtu 4.830 tu­ri­sta
U Tiv­tu bo­ra­vi 4.830 tu­ri­sta, 35 od­sto vi­še ne­go u istom pe­ri­o­du pro­šle go­di­ne. Pre­ma po­da­ci­ma Tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je (TO) Ti­vat, u pri­vat­nom smje­šta­ju od­ma­ra 4.001 tu­ri­sta, a u ho­te­li­ma 702 go­sta.
– U od­ma­ra­li­šti­ma su smje­šte­na 72 go­sta, a u kam­po­vi­ma 45. Me­đu tu­ri­sti­ma je 4,76 hi­lja­da stra­nih, a 75 iz Cr­ne Go­re – pi­še u sa­op­šte­nju.
D.M.

Pretovar
U Lu­ci Bar je za pro­te­klih se­dam da­na pre­to­va­re­na ukup­no 15.941 to­na te­re­ta –7.902 to­ne ra­su­tih te­re­ta, 6.296 to­na teč­nih i 1.742 to­ne RO-RO i ge­ne­ral­nih te­re­ta, sa­op­šte­no je iz Lu­ke Bar.
Od 1. do 30. ju­na, u Lu­ci Bar je sa 13 bro­do­va pre­to­va­re­no ukup­no 62.145 to­na te­re­ta. Od to­ga su bi­le 27.694 to­ne teč­nih te­re­ta, 23.834 to­ne ra­su­tih i 10.616 to­na RO-RO i ge­ne­ral­nih te­re­ta. Za šest mje­se­ci ove go­di­ne u Lu­ci Bar je sa 99 bro­do­va pre­to­va­re­no ukup­no 790.503 to­ne te­re­ta. Od to­ga je bi­lo 625.840 to­na ra­su­tih te­re­ta, 118.498 to­na teč­nih i 46.164 to­na RO-RO i ge­ne­ral­nih te­re­ta.
D.S.

Sa­sta­nak sa pče­la­ri­ma
Mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de Mi­lu­tin Si­mo­vić sa­sta­će se u po­ne­dje­ljak u Da­ni­lov­gra­du sa mla­dim pče­la­ri­ma po­čet­ni­ci­ma po­vo­dom pot­pi­si­va­nja ugo­vo­ra o po­dr­šci. Iz Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de su ob­ja­sni­li da je to dio jav­nog po­zi­va u okvi­ru mje­ra agro­bu­dže­ta za po­dr­šku pče­lar­stvu u ovoj go­di­ni.
Sa­sta­nak sa pče­la­ri­ma po­čet­ni­ci­ma bi­će or­ga­ni­zo­van u Ku­ći me­da u Da­ni­lov­gra­du, na­kon če­ga će se Si­mo­vić sa­sta­ti sa čla­no­vi­ma uprav­nog od­bo­ra Sa­ve­za pče­lar­skih or­ga­ni­za­ci­ja Cr­ne Go­re. Po­sje­tu Da­ni­lov­gra­du Si­mo­vić će po­če­ti sa­stan­kom sa pred­sjed­ni­kom op­šti­ne Bra­ni­sla­vom Đu­ra­no­vi­ćem.
D.M.

Re­kord­na za­ra­da
Kom­pa­ni­ja Sam­sung je u dru­gom kvar­ta­lu uspje­la da za­ra­di čak 12 mi­li­jar­di do­la­ra, što je naj­vi­še u do­sa­da­šnjoj isto­ri­ji nje­nog po­slo­va­nja. Sam­sung je naj­ve­ću za­ra­du pri­je ove ostva­rio u tre­ćem kvar­ta­lu 2013. sa pro­fi­tom od de­set mi­li­jar­di do­la­ra, pre­no­si Bi­znis.ba.
Pri­ho­di Sam­sun­ga ra­stu 18 od­sto iz go­di­ne u go­di­nu. Kom­pa­ni­ja oče­ku­je da se zbog to­ga ovo­go­di­šnji pro­fit po­ve­ća 72 od­sto. Po­sled­nje dvi­je go­di­ne Sam­sung ima kon­stan­tan rast pro­fi­ta. Pred­stav­ni­ci vo­de­će teh­no­lo­ške kom­pa­ni­je u svi­je­tu još ni­je­su zva­nič­no sa­op­šti­li ko­li­ko su nov­ca za­ra­di­li u po­sled­nja tri mje­se­ca, ali će to ura­di­ti do kra­ja ju­la. Kom­pa­ni­ja je ne­dav­no sa­op­šti­la da su im no­vi elek­tron­ski ure­đa­ji do­ni­je­li ve­li­ki rast pro­fi­ta, a po­sled­njih mje­se­ci na­ro­či­to za­hva­lju­ju­ći pla­si­ra­nju „sam­sun­ga ga­lak­si S8” na tr­ži­šte.
D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"