Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Djecu saslušavali, novinaru „Dana” prijetili * Do posla preko knjižice DPS-a * Vlada se zadužuje još 300 miliona * Prijavila da su joj majku tukli u Domu * Stotine mrtvih, na hiljade povrijeđenih * Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni * Zaspala je Miona, a umrli smo mi…
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JOHANES HAN, EVROPSKI KOMESAR:
Evropska komisija posebnu pažnju posvećuje vladavini prava, posebno u zemljama kao što je Crna Gora, koja pregovara o pristupanju Evropskoj uniji.

Vic Dana :)

Dovela žena sina u policiju i kaže:
– Želim da moj sin bude policajac!
– A zašto gospođo?
– Pa, zato što je glup.
– Morate to dokazati!
Žena na to reče malome:
– Sine, idi vidi da li je mama napolju!
Dijete otrči vani, a policajac će na to:
– Pa, stvarno je glup, mogao je vidjeti kroz prozor!

Posle smrti, saobraćajac stigne kod Boga. Bog ga pita:
– Sine moj, reci ti meni jesi li činio dobra ljudima?
– Jesam, odgovara saobraćajac.
– A jesi li činio zla?
– Dešavalo se.
– E, pa kad je tako, evo, ispred tebe su dva puta. Jedan vodi u pakao, drugi u raj. Biraj kojim ćeš.
A, policajac će:
– Bože, a mogu li ja da ostanem ovdje na raskrsnici?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija MINISTAR SAOBRAĆAJA OSMAN NURKOVIĆ
Nepotizam cvjeta u Aerodromima
Nepotizam cvjeta u Aerodromima
O pro­da­ji Aero­dro­ma se ne raz­mi­šlja, iako u njemu cvjeta nepotizam, dok se za Mon­te­ne­gro­er­lajnz (MA) tra­ži naj­pri­hva­tlji­vi­je rje­še­nje ka­ko bi se odr­ža­la ta iz­u­zet­no bit­na kom­pa­ni­ja za Cr­nu Go­ru i nje­ne gra­đa­ne, ka­zao je mi­ni­star sa­o­bra­ća­ja Osman Nur­ko­vić.
- Oni koji su najglasniji u kritici lošeg stanja su najzaslužniji za takvo stanje. Iz pojedinih porodica je u Aerodromima zaposleno deset zaposlenih. To preduzeće je služilo da se zaposli neko iz porodice, kumovi, drugovi - re­kao je Nur­ko­vić u Ju­tar­njem pro­gra­mu RTCG.
Za MA je rekao da snimaju situaciju, kako bi našli adekvatan mo­del za sta­bi­li­za­ci­ju sta­nja u tom ja­ko va­žnom pred­u­ze­ću za Cr­nu Go­ru, pri­vre­du i za­po­sle­ne u toj kom­pa­ni­ji.
- Do­la­skom na mje­sto mi­ni­stra su­o­čio sam se sa naj­ve­ćim iza­zo­vom, te­škim sta­njem u MA. Bi­li smo pred po­kre­ta­njem ste­ča­ja, ali na­po­rom Vla­de i me­nadž­men­ta u toj kom­pa­ni­ji i van­red­nim na­po­ri­ma uspje­li smo da odr­ži­mo kom­pa­ni­ju – re­kao je Nur­ko­vić u Ju­tar­njem pro­gra­mu RTCG.
On je iz­ra­zio za­do­volj­stvo di­na­mi­kom ra­do­va ko­ji se od­vi­ja­ju duž ci­je­le di­o­ni­ce auto­pu­ta. Go­di­nu i po se, ka­ko je ka­zao, ra­di­la pro­jekt­na do­ku­men­ta­ci­ja, dok se sa­da ra­do­vi od­vi­ja­ju vr­lo uspje­šno na ci­je­loj di­o­ni­ci.
Is­ta­kao je da sta­nje u že­lje­zni­ci ni­je do­bro, ali da se ula­žu zna­čaj­na sred­stva u po­bolj­ša­nje po­sto­je­će si­tu­a­ci­je.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"