Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U autu Pekovića vozili kokain i oružje * Većina za jedinog kandidata * Pisao ćirilicom, pa završio na sudu * Vjerovala sam u sreću * Crnogorci koriste internet kao sav ostali svijet * U autu Pekovića vozili kokain i oružje * Beograd je naša druga kuća
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Savović, predsjednik Sindikata prosvjete PG:
Političari kreiraju prosvjetni sistem sa partijskim kadrovima i dobri su samo oni prosvjetni radnci koji ispunjavaju elektronske dnevnike, pišu zapisnike i uklapaju se u statistiku. Nekada su prosvjetni radnici bili uzori.

Vic Dana :)

Kaže Perica tati:
– Tata, na vratima je neki čovjek. Traži dobrovoljni prilog za bazen.
– Dobro, daj mu čašu vode.

Učitelj matematike pita Pericu:
– Perice, zašto si u bilježnici ostavio ovu stranicu potpuno praznu?
– E tu sam učiteljice računao napamet!
Kaže Perica mami:
– Mama, tata je opet pijan!
– A otkud ti to znaš?
– Pa eno ga, opet brije ogledalo.

Kako Zemunac dresira kuče?
– Sjedi, brate, ispoštuj me.

– Šta zemunski studenti najčešće polažu?
– Kauciju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija UNIJA POSLODAVACA ODALA PRIZNANJA NAJBOLJIM KOMPANIJAMA U ZEMLJI
Glavna nagrada za Crnogorski telekom
Dobitnici nagrada Glavna nagrada za Crnogorski telekom
Cr­no­gor­ski te­le­kom do­bit­nik je glav­ne na­gra­de Uni­je po­slo­da­va­ca (UPCG) za ovu go­di­nu za dru­štve­no od­go­vor­no po­slo­va­nje u tri ka­te­go­ri­je – bri­ga za za­po­sle­ne, ži­vot­nu sre­di­nu i za­jed­ni­cu. Te­le­kom je do­bio na­gra­du za naj­do­sled­ni­ju pri­mje­nu po­li­ti­ka dru­štve­no od­go­vor­nog po­slo­va­nja u svom po­slo­va­nju.
Na­gra­du je u ime Te­le­ko­ma pri­mila Je­le­na Ra­do­njić Đur­ko­vić, eks­pert za kor­po­ra­tiv­nu ko­mu­ni­ka­ci­ju.
– Na­gra­da ko­ja je do­di­je­lje­na Cr­no­gor­skom te­le­ko­mu za dru­štve­no po­slo­va­nje do­da­tan je mo­tiv i od­go­vor­nost da kom­pa­ni­ja na­sta­vi sa pri­mje­nom tog prin­ci­pa u svim seg­men­ti­ma. Po­seb­no smo po­no­sni na na­še za­po­sle­ne ko­ji su, uče­šćem i po­kre­ta­njem broj­nih hu­ma­ni­tar­nih i vo­lon­ter­skih ak­ci­ja, po­ka­za­li da duh dru­štve­no od­go­vor­ne kom­pa­ni­je gra­de od­go­vor­ni po­je­din­ci – re­kla je Ra­do­njić Đur­ko­vić na ju­če­ra­šnjoj do­dje­li na­gra­da za dru­štve­no od­go­vor­no po­slo­va­nje u sklo­pu do­ga­đa­ja „Ja­ka pri­vre­da – uspje­šna Cr­na Go­ra”.
Iz UPCG su po­ja­sni­li da su glav­ni kri­te­ri­ju­mi na osno­vu ko­jih su do­dje­lji­va­ne na­gra­de UPCG odr­ži­vost, ino­va­tiv­no­sti i ostva­re­ni uti­caj na sve uklju­če­ne stra­ne.
U obla­sti bri­ga za za­po­sle­ne, na­gra­du u ka­te­go­ri­ji ve­li­ko pred­u­ze­će do­bi­la je So­si­e­te že­ne­ral ban­ka Mon­te­ne­gro, dok je u ka­te­go­ri­ji ma­lo pred­u­ze­će na­gra­da pri­pa­la kom­pa­ni­ji Bild stu­dio.
Pred­sjed­nik od­bo­ra di­rek­to­ra So­si­e­te že­ne­ral ban­ke Mi­lo­rad Kat­nić, ko­ji je pri­mio na­gra­du u ime ban­ke, ka­zao je da je i ove go­di­ne ban­ka da­la do­pri­nos za­jed­ni­ci kroz broj­ne do­na­ci­je ko­je smo usmje­ri­li zdrav­stve­nim in­sti­tu­ci­ja­ma kao i ško­la­ma i vr­ti­ći­ma u Cr­noj Go­ri.
– Za­do­volj­stvo mi je što po­no­vo pri­mam ovu na­gra­du u ime So­si­e­te že­ne­ral ban­ke Mon­te­ne­gro. Tru­di­će­mo se i da­lje da me­đu pred­u­ze­ći­ma i gra­đa­ni­ma ši­ri­mo svi­jest da smo svi dio na­še za­jed­ni­ce i da bi svi u skla­du sa svo­jim mo­guć­no­sti­ma tre­ba­lo da do­pri­ne­se­mo bo­ljim uslo­vi­ma ži­vo­ta i ra­da – re­kao je Kat­nić.
U ka­te­go­ri­ji sred­nje pred­u­ze­će na­gra­da ni­je do­di­je­lje­na.
U obla­sti bri­ga za ži­vot­nu sre­di­nu na­gra­da u ka­te­go­ri­ji ve­li­ko pred­u­ze­će do­di­je­lje­na je Er­ste ban­ci, a u ka­te­go­ri­ji sred­njeg pred­u­ze­ća kom­pa­ni­ji Lu­ka Ko­tor. U ka­te­go­ri­ji ma­lo pred­u­ze­će na­gra­da ni­je do­di­je­lje­na.
U obla­sti bri­ga za za­jed­ni­cu, rav­no­prav­ni do­bit­ni­ci na­gra­da u ka­te­go­ri­ji ve­li­ko pred­u­ze­će su So­si­e­te že­ne­ral ban­ka Mon­te­ne­gro, Cr­no­gor­ska ko­mer­ci­jal­na ban­ka i Cr­no­gor­ski elek­tro­di­stri­bu­tiv­ni si­stem. U ka­te­go­ri­ji sred­nje pred­u­ze­će rav­no­prav­ni do­bit­ni­ci na­gra­da su Lu­ka Ko­tor i Uni­ka osi­gu­ra­nje, dok je kod ma­log pred­u­ze­ća do­di­je­lje­na Bild stu­di­ju.D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"