Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-12-06 NAJNOVIJI ,,HUAVEJ” UREĐAJ DOSTUPAN U M:TELU
Predstavljen „mejt 10 pro”
Predstavljen „mejt 10 pro”
Kom計a要i虻e ,,Hu苔赳ej” i M:tel si要oć su pre衫i虻er要o za cr要o茆or貞ko tržište pred貞ta赳i衍e „hu苔赳ej mejt 10 pro” mo苑il要i te衍e苯on, ko虻i na虻a赳lju虻e no赳u eru in負e衍i茆ent要ih maši要a. Re茆i觔要al要i di訃ek負or ter衫i要al要og odje衍je要ja ,,Sr苑i虻a Rep of苯i苞e” Jacky Zha觔z虐eng趴en na茆la貞io je da „hu苔赳ej mejt 10” se訃i虻a do要o貞i pr赳u mo苑il要u plat苯or衫u za貞no赳a要u na vještač虺oj in負e衍i茆en苞i虻i, či衫e po虺reće no赳u eru in負e衍i茆ent要ih te衍e苯o要a.
–,,Hu苔赳ej” je učvr貞tio svo虻u po述i苞i虻u na svjet貞kom tržištu, ta虺o da se broj naših ko訃i貞ni虺a sva虺o苓nev要o po赳eća赳a. Po要o貞ni smo što se ,,Hu苔赳ej” kao treći pro虹z赳ođač mo苑il要ih uređa虻a po述i苞i觔要i訃ao na li貞ti naj赳red要i虻ih svjet貞kih bren苓o赳a – ka述ao je Zha觔z虐eng趴en.
Naj要o赳i虻i uređaj „hu苔赳ej mejt 10” se訃i虻e imao je svjet貞ku pre衫i虻e訃u u Min虐e要u pri虻e mje貞ec, a ka虺o je iz衫eđu osta衍og po虻a貞ni衍a Alek貞an苓ra Alek貞ić, se要i觔r tre要er me要a苓žer iz kom計a要i虻e ,,Hu苔赳ej”, „hu苔赳ej mejt 10 pro” ima ja虺u ba負e訃i虻u ko虻a tra虻e dva da要a, ot計o訃an je na vo苓u i praši要u, po貞je苓u虻e una計ri虻eđe要u ka衫e訃u sa dvo貞tru虺im soči赳om i di述ajn za ko虻i su mno茆i re虺li da je naj衍jepši ,,hu苔赳ej” te衍e苯on na計ra赳ljen do sa苓a.
Iz赳ršni di訃ek負or kom計a要i虻e M:tel Vla苓i衫ir Lučić s po要o貞om je is負a虺ao da je sa訃ad要ja sa kom計a要i虻om ,,Hu苔赳ej” po要o赳o re述ul負i訃a衍a je ti衫e da će „hu苔赳ej mejt 10 pro” u Cr要oj Go訃i pr赳o bi負i do貞tu計an u po貞lov要i苞a衫a kom計a要i虻e M:tel.
– Trend da pr赳i nu苓i衫o no赳e uslu茆e i naj要o赳i虻e uređa虻e na貞ta赳iće衫o i u na訃ed要oj go苓i要i, uz još bo茆a負i虻u i po赳olj要i虻u po要u苓u pa虺e負a, ka虺o u mo苑il要oj, ta虺o i u fik貞noj te衍e苯o要i虻i – is負a虺ao je Lučić.
Naj要o赳i虻i ,,hu苔赳ej” uređaj biće do貞tu計an u M:te衍u već od pet虺a, 8. de苞em苑ra, a re述er赳a苞i虻e su od 1. de苞em苑ra mo茆uće pu負em Fej貞buk pro苯i衍a ,,M:tel ima負e pri虻a負e衍je”.S.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"