Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-12-06 PORT OF ADRIJA POMAŽE PROJEKAT IZGRADNJE PODMORSKOG KABLA Iskrcano šest brodova
Pod­mor­ski ener­get­ski kabl iz­me­đu Cr­ne Go­re i Ita­li­je je pro­je­kat ko­ji pre­va­zi­la­zi gra­ni­ce Cr­ne Go­re i uvr­šten je na zva­nič­ne li­ste pro­je­ka­ta od zna­ča­ja za Evrop­sku uni­ju (EU) i Ener­get­sku za­jed­ni­cu, sa­op­šte­no je iz kom­pa­ni­je Port of Adri­ja (PoA). Iz te kom­pa­ni­je su is­ta­kli da će Cr­na Go­ra bi­ti u sre­di­štu ener­get­skih to­ko­va po­ve­zu­ju­ći se sa ener­get­skim si­ste­mom Ita­li­je i za­pad­ne Evro­pe, či­me će po­sta­ti ener­get­ska spo­na za­pad­nog Bal­ka­na sa EU.
Iz kom­pa­ni­je su pod­sje­ti­li da je pr­vi brod sa opre­mom za taj pro­je­kat uplo­vio u Port of Adri­ju 8. av­gu­sta pro­šle go­di­ne, gdje je uspje­šno is­kr­ca­no de­vet ko­tu­ra sa ka­blo­vi­ma i do­dat­na opre­ma, dok je po­zi­ti­van trend na­sta­vljen ove go­di­ne.
– Ove go­di­ne je is­kr­ca­no ukup­no šest bro­do­va, sa esen­ci­jal­nim ele­men­ti­ma za ovaj pro­je­kat, uklju­ču­ju­ći pro­jekt­ni ge­ne­ral­ni te­ret ko­ji ob­u­hva­ta tran­sfor­ma­to­re, be­ton­ske ele­men­te i pa­ne­le, elek­tron­sku i do­dat­nu opre­mu, re­kli su iz PoA.D.M.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"