Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija BIZNIS KARAVAN ODRŽAN U GLAVNOM GRADU Nije lako poslovati u Podgorici
Za­po­či­nja­nje i odr­ža­va­nje bi­zni­sa u Pod­go­ri­ci ni­je la­ko zbog ve­li­ke kon­ku­ren­ci­je, oci­je­ni­la je mi­ni­star­ka eko­no­mi­je Dra­gi­ca Se­ku­lić i do­da­la da je Vla­di va­žno da pred­sta­vi vi­do­ve po­dr­ške i za pri­vred­ni­ke iz glav­nog gra­da. Ona je ju­če u Pod­go­ri­ci na cen­tral­nom do­ga­đa­ju Bi­znis ka­ra­va­na ka­za­la da se, ka­da je ri­ječ o una­pre­đe­nju pri­vre­de, fo­kus če­sto sta­vlja na sje­ver­ne i ma­nje raz­vi­je­ne op­šti­ne, a da se, po­ne­kad neo­prav­da­no, za­po­sta­vlja glav­ni grad.
– Pod­go­ri­ca je grad ko­ji je naj­zna­čaj­ni­ji no­si­lac cr­no­gor­ske pri­vred­ne djelat­no­sti i va­žno nam je da pri­vred­ni­ci­ma iz tog gra­da pred­sta­vi­mo sve vi­do­ve po­dr­ške ko­je nu­di­mo. Za­po­če­ti, odr­ža­ti i una­pri­je­di­ti bi­znis u glav­nom gra­du ni­je la­ko, zbog mno­go ve­će kon­ku­ren­ci­je, kao što je slu­čaj u osta­lim op­šti­na­ma – ka­za­la je Se­ku­lić.
Bi­znis ka­ra­van je po­sje­tio 13 op­šti­na, gdje su od pri­vred­ni­ka ču­li či­me bi taj vla­din re­sor mo­gao da do­pri­ne­se una­pre­đe­nju nji­ho­vog po­slo­va­nja.
Gra­do­nač­el­nik Glav­nog gra­da Sla­vo­ljub Sti­je­po­vić je ka­zao da su na­pra­vi­li zna­čaj­ne is­ko­ra­ke u ci­lju una­pre­đe­nja po­slov­nog am­bi­jen­ta.
– Osno­va­li smo Bi­ro za eko­nom­sku sa­rad­nju i po­dr­šku bi­znis za­jed­ni­ci. Vri­je­me pred na­ma će po­ka­za­ti da je i žen­sko pred­u­zet­ni­štvo adut ko­ji će obez­bi­je­di­ti do­dat­nu sna­gu do­ma­ćoj eko­no­mi­ji – re­kao je Sti­je­po­vić.
Šef sek­to­ra za de­mo­krat­sko upra­vlja­nje i eko­no­mi­ju i ži­vot­nu sre­di­nu u UNDP-u To­mi­ca Pa­o­vić je na­veo da je Bi­znis ka­ra­van sa­mo jed­na od ak­tiv­no­sti ko­ju za­jed­nič­ki sa Vla­dom spro­vo­de od 2014. go­di­ne.
D.M.


Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"