Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija SASTANAK MENADŽMENTA AERODROMA I AUSTRIJSKE KOMPANIJE Lufthansom do novih destinacija
Pred­stav­ni­ci top me­nadž­men­ta kom­pa­ni­je Luft­han­sa gru­pe Ma­nu­el Me­jer i Silvija Šving­ha­mer po­sje­ti­li su Aerodrom Pod­go­ri­ca i raz­go­va­ra­li sa iz­vr­šnim di­rek­to­rom Aero­dro­ma Cr­ne Go­re (ACG) Da­ni­lom Or­lan­di­ćem i nje­go­vim sa­rad­ni­ci­ma o po­sto­je­ćoj i bu­du­ćoj sa­rad­nji. Or­lan­dić je, ka­ko je sa­op­šte­no iz ACG, na­gla­sio da je ši­re­nje mre­že de­sti­na­ci­ja pri­o­ri­tet tog pred­u­ze­ća, te da Luft­han­sa u tom pro­ce­su i te ka­ko tre­ba da bu­de part­ner kao jed­na od naj­zna­čaj­ni­jih avio-kom­pa­ni­ja u svi­je­ti i Evro­pi.
– Za sa­da nji­ho­va kćer­ka fir­ma Austri­jan er­lajnz re­a­li­zu­je li­ni­ju Pod­go­ri­ca – Beč – Pod­go­ri­ca, a na­dam se da će već idu­će go­di­ne Luft­han­sa sa­o­bra­ća­ti ka Cr­noj Go­ri i sa dru­gih evrop­skih de­sti­na­ci­ja – is­ta­kao je Or­lan­dić.
 

Me­jer, ko­ji je šef Luft­han­si­ne ze­malj­ske ope­ra­ti­ve za Evro­pu, iz­ja­vio je da je za­do­vo­ljan bro­jem put­ni­ka ko­je pre­ve­zu na li­ni­ji ka Be­ču i da je sre­ćan što od 2004. go­di­ne, pre­ko nji­ho­vog ha­ba u Be­ču, po­ve­zu­ju Cr­nu Go­ru sa de­sti­na­ci­ja­ma ši­rom svi­je­ta.
– U tom smi­slu, stal­no pra­ti­mo tr­ži­šno okru­že­nje – re­kao je Me­jer.
Luft­han­sa gru­pa je naj­ve­će udru­že­nje avio-kom­pa­ni­ja u svi­je­tu i pred­vod­nik je na
tr­ži­štu evrop­skog avio-sa­o­bra­ća­ja. Tre­nut­no sa­o­bra­ća ka vi­še od 300 de­sti­na­ci­ja na če­ti­ri kon­ti­nen­ta, a sa­mo to­kom pro­šle go­di­ne pre­ve­zli su oko 110 mi­li­o­na put­ni­ka.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"