Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija MENADŽMENT ADIKO BANKE RAZGOVARAO SA GUVERNEROM Predstavili planove
Gu­ver­ner Cen­tral­ne ban­ke (CBCG) Ra­do­je Žu­gić sa­stao se ju­če sa čla­no­vi­ma upra­ve Adi­ko ban­ke iz Be­ča Mar­ti­nom To­ma­som i Jo­ha­ne­som Prok­šom, ko­ji je ujed­no i pred­sjed­nik Od­bo­ra di­rek­to­ra Adi­ko ban­ke Pod­go­ri­ca, i Kri­sto­fom Šo­nom, glav­nim iz­vr­šnim di­rek­to­rom Adi­ko ban­ke Pod­go­ri­ca.
Me­nadž­ment austrij­ske ban­ke je upo­znao Žu­gi­ća sa re­zul­ta­ti­ma po­slo­va­nja ostva­re­nim u pro­šloj go­di­ni.
– Gu­ver­ner je upo­znat i sa pla­no­vi­ma usmje­re­nim na da­lje sna­že­nje tr­ži­šne po­zi­ci­je i do­dat­no po­ve­ća­nje efi­ka­sno­sti po­slo­va­nja. Pred­stav­ni­ci Adi­ko ban­ke su sa gu­ver­ne­rom raz­ma­tra­li mo­guć­nost una­pre­đe­nja ključ­nih kom­pe­ten­ci­ja iz­me­đu Adi­ko gru­pa­ci­je i Adi­ko ban­ke u Cr­noj Go­ri u po­gle­du raz­vo­ja mi­kro­seg­men­ta pri­vre­de i tr­ži­šta za po­slo­va­nje na ma­lo. Na sa­stan­ku je kon­sta­to­va­no da Adi­ko ban­ka is­pu­nja­va pro­pi­sa­ne pa­ra­me­tre, uz za­jed­nič­ki za­klju­čak da se, u na­red­nom pe­ri­o­du, tre­ba fo­ku­si­ra­ti na da­lja po­bolj­ša­nja, ka­ko bi ban­kar­ski sek­tor, kroz ak­tiv­ni­ju ulo­gu i pru­ža­nje po­dr­ške pri­vre­di, do­pri­nio di­na­mi­zi­ra­nju eko­nom­skog ra­sta – sa­op­šte­no je iz CBCG.A.Đ.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"