Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija PROJEKAT HILJADU PLUS
Javni poziv za građane u martu
Javni poziv za građane u martu
Do kra­ja ovog mje­se­ca bi­će ras­pi­sa­ni jav­ni po­zi­vi za ban­ke i gra­đe­vi­na­re ko­ji će uče­stvo­va­ti u pro­jek­tu Hi­lja­du plus, a po­čet­kom mar­ta po­ziv će bi­ti ras­pi­san i za gra­đa­ne, ka­za­la je Rad­mi­la La­i­no­vić iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma. Ona je sa­op­šti­la da je mi­ni­star­stvo za­vr­ši­lo pre­li­mi­nar­ne raz­go­vo­re sa ban­ka­ri­ma i gra­đe­vi­na­ri­ma.
Ona je go­stu­ju­ći u Ju­tar­njem pro­gra­mu TVCG po­no­vi­la da će fik­sna ka­mat­na sto­pa bi­ti 2,99 na pe­ri­od od 20 go­di­na. Na­ve­la je i da će oba­ve­zno uče­šće bi­ti naj­vi­še tri od­sto, uz mo­guć­nost da ne­ke ban­ke odo­bre kre­di­te i bez uče­šća, pre­no­si An­te­na M.
La­i­no­vi­će­va je ka­za­la i da stam­be­ne je­di­ni­ce mo­gu da ko­šta­ju do 1.100 eura po kva­dra­tu. No­vi­na je da će u po­nu­di bi­ti i sta­ra grad­nja do 2013, za sta­ri­je objek­te pro­da­vac će mo­ra­ti da ima ser­ti­fi­kat o ener­get­skoj efi­ka­sno­sti.
Ona je na­ve­la da će uslo­vi za gra­đa­ne ko­ji že­le da uče­stvu­ju u pro­jek­tu bi­ti isti kao i pret­hod­nih go­di­na, a to su cr­no­gor­sko dr­ža­vljan­stvo, op­šta kre­dit­na spo­sob­nost, kao i oba­ve­za da oso­ba ne­ma u svo­ji­ni stam­be­ni obje­kat ili vi­še od tre­ći­ne svo­ji­ne nad stam­be­nim objek­tom na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re.
Rad­mi­la La­i­no­vić je sa­op­šti­la i da će uslu­ge no­ta­ra bi­ti 50 od­sto jef­ti­ni­je, a ovim pro­jek­tom krov nad gla­vom tre­ba­lo bi da do­bi­je od 400 do 500 do­ma­ćin­sta­va.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"