Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija SINDIKALCI „LUKE BAR” UČESTVOVALI U RADU MEĐUNARODNOG SAVJETA DOKERA
Razmatrali kolektivni ugovor
Nikotić Razmatrali kolektivni ugovor
Ko­or­di­na­to­ri Sin­di­kal­ne or­ga­ni­za­ci­je „Lu­ka Bar” za Me­đu­na­rod­ni sa­vjet do­ke­ra (IDC) uče­stvo­va­li su na sa­stan­ci­ma rad­ne gru­pe tog sa­vje­ta za Evro­pu, ko­ji su odr­ža­ni u Va­len­si­ji kra­jem ja­nu­a­ra. Pre­ma ri­je­či­ma pred­sjed­ni­ka sin­di­ka­ta Sa­va Ni­ko­ti­ća, na sa­stan­ci­ma su ras­pra­vlje­ni tre­nut­no go­ru­ći pro­ble­mi do­ke­ra u Evro­pi, po­seb­no pro­ble­mi u Šved­skoj, i akut­ni pro­blem u Slo­ve­ni­ji, gdje je me­nadž­ment „Lu­ke Ko­par”, na ve­o­ma per­fi­dan na­čin, po­ku­šao da da ot­kaz jed­nom od čel­ni­ka naj­ve­ćeg sin­di­ka­ta u toj lu­ci Mla­de­nu Jo­vi­či­ću.
– Na jed­nom od sa­sta­na­ka ana­li­zi­ra­no je i sta­nje u „Lu­ci Bar”. Ru­ko­vod­stvo IDC-a po­seb­no je bi­lo za­in­te­re­so­va­no za da­lje pla­no­ve dr­ža­ve u od­no­su na „Lu­ku Bar” po­sli­je po­ni­šte­nja ten­de­ra za nje­nu pro­da­ju pro­šle go­di­ne, od­no­sno pro­mje­ne sa­sta­va me­nadž­men­ta ko­je je usli­je­di­lo na­kon po­ni­šte­nja ten­de­ra. Ta­ko­đe, raz­ma­tra­na su i pi­ta­nja u ve­zi s od­no­som no­vog me­nadž­men­ta pre­ma rad­ni­ci­ma, pro­ble­ma u pri­mje­ni Ko­lek­tiv­nog ugo­vo­ra kod po­slo­dav­ca, kao i po­tre­be nje­go­vog usa­gla­ša­va­nja s po­zi­tiv­nim za­kon­skim pro­pi­si­ma – ka­zao je Ni­ko­tić.
D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"