Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija SARAJEVO BIZNIS FORUM KRAJEM APRILA Počela registracija
Sa­ra­je­vo bi­znis fo­rum (SBF) odr­ža­će se 25. i 26. apri­la u glav­nom gra­du Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne (BiH) i kao i pret­hod­nih go­di­na oku­pi­će naj­zna­čaj­ni­je po­slov­ne i po­li­tič­ke li­de­re iz re­gi­o­na i svi­je­ta.
Fo­kus ovo­go­di­šnjeg fo­ru­ma je, ka­ko su sa­op­šti­li or­ga­ni­za­to­ri, za­jed­nič­ki pro­na­la­zak rje­še­nja za ko­ri­šće­nje po­ten­ci­ja­la u obla­sti ener­ge­ti­ke, edu­ka­ci­je, IT in­du­stri­je, po­ljo­pri­vre­de i tu­ri­zma. Cilj SBF-a je­ste uve­zi­va­nje i pred­sta­vlja­nje pri­rod­nih i ljud­skih re­sur­sa re­gi­o­na i otva­ra­nje vra­ta re­gi­o­nal­nim kom­pa­ni­ja­ma za iz­la­zak na ino­stra­na tr­ži­šta. Na­ve­li su da je od ju­če po­če­la re­gi­stra­ci­ja za uče­šće na fo­ru­mu.
Pro­šlo­go­di­šnjem Sa­ra­je­vo bi­znis fo­ru­mu pri­su­stvo­va­lo je vi­še od 1.700 go­sti­ju, uklju­ču­ju­ći i 330 akre­di­to­va­nih no­vi­na­ra, a odr­ža­no je vi­še od 300 di­rekt­nih su­sre­ta po­slov­nih lju­di i pri­vred­ni­ka.
Od 2010. go­di­ne kon­fe­ren­ci­ja je ugo­sti­la vi­še od 8.000 uče­sni­ka iz pre­ko 50 dr­ža­va.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"