Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija PROJEKAT „100 NAJVEĆIH” Ko poštuje zakon ulazi u bazu
Sva pred­u­ze­ća ko­ja bu­du pre­da­la tač­ne fi­nan­sij­ske iz­vje­šta­je u za­kon­skom ro­ku ula­ze u ba­zu za ran­gi­ra­nje za pro­je­kat „100 naj­ve­ćih”, ka­zao je osni­vač BI kon­sla­tin­ga Rat­ko Ni­ko­lić. In­te­re­so­va­nje za pro­je­kat 100 naj­ve­ćih je ve­li­ko, na­ve­li su no­si­o­ci pro­jek­ta.
– Za ran­gi­ra­nje u pu­bli­ka­ci­ji Po­slov­ne no­vi­ne – 100 naj­ve­ćih u Cr­noj Go­ri 2018 uzi­ma­ju se u ob­zir sva pred­u­ze­ća re­gi­stro­va­na u Cr­noj Go­ri, ko­ja po­slu­ju mi­ni­mum tri go­di­ne, ima­ju naj­ma­nje tri za­po­sle­na i 100 hi­lja­da eura ka­pi­ta­la, osim za seg­ment mi­kro-pred­u­ze­ća, gdje će gra­ni­ca ka­pi­ta­la bi­ti 50 hi­lja­da eura.
Za ran­gi­ra­nje se uzi­ma­ju u ob­zir kom­pa­ni­je ko­je su pre­da­le is­pra­van fi­nan­sij­ski iz­vje­štaj za pro­šlu go­di­nu, ni­je­su bi­le na li­sta­ma blo­ki­ra­nih u po­sled­njih 12 mje­se­ci, ni­je­su bi­le na cr­nim li­sta­ma Po­re­ske upra­ve po­sled­njih go­di­nu ili ured­no re­a­li­zu­ju ugo­vo­re­ni re­pro­gram, ko­je ostva­ru­ju re­zul­tat u kon­ti­nu­i­te­tu, ne uzi­ma­ju se u ob­zir re­zul­ta­ti za ko­je se mo­že utvr­di­ti da su ostva­re­ni jed­no­krat­nim po­slov­nim po­du­hva­ti­ma ili knji­go­vod­stve­nim ope­ra­ci­ja­ma – sa­op­šti­li su or­ga­ni­za­to­ri pro­jek­ta.
A.Đ.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"