Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
* * * * * *
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-10-2014

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Vraća se Perica kući i kaže mami:
- Mama, dobio sam pet iz srpski!
- A majka ga upita:
- Na šta sine?
- Na padeži.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-08-10 PREKRŠAJNE PRIJAVE ZBOG INCIDENTA NA PLAŽI U HERCEG NOVOM
Pretukli mladića
Sa snimka prebijanja na plaži Pretukli mladića
Slu­žbe­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Her­ceg No­vi iden­ti­fi­ko­va­li su na­sil­ni­ke ko­ji se sum­nji­če da su na pla­ži San­to Do­min­go pre­tu­kli mla­di­ća. Pre­kr­šaj­ne pri­ja­ve zbog tog in­ci­den­ta pod­ne­se­ne su pro­tiv M.K. (28) iz Her­ceg No­vog i V.V. (22) iz Pod­go­ri­ce.
Pre­tu­če­ni mla­dić, ni­ti bi­lo ko dru­gi, ni­je pri­ja­vio ovaj in­ci­dent po­li­ci­ji. Ipak, na­kon ob­ja­vlji­va­nja snim­ka pod na­zi­vom „Her­ceg No­vi, pla­ža San­to Do­min­go: Bru­tal­no pre­bi­ja­nje, če­tvo­ri­ca na jed­nog“ na dru­štve­nim mre­ža­ma, in­spek­to­ri su kre­nu­li u pro­vje­re.
– Na­kon ob­ja­vlji­va­nja snim­ka, slu­žbe­ni­ci CB Her­ceg No­vi su pred­u­ze­li mje­re i rad­nje na iden­ti­fi­ko­va­nju li­ca sa snim­ka, od­no­sno na utvr­đi­va­nju okol­no­sti do­ga­đa­ja. Utvr­đe­no je da je do tu­če ne­po­zna­tih li­ca na pro­sto­ru pla­žnog ba­ra San­to Do­min­go u Her­ceg No­vom do­šlo 1. av­gu­sta 2017. go­di­ne, oko 18 ča­so­va – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Slu­žbe­ni­ci CB Her­ceg No­vi su iden­ti­fi­ko­va­li dva li­ca ko­ja su na­ru­ši­la jav­ni red i mir i za ko­ja se sum­nja da su za­da­la udar­ce ošte­će­nom li­cu. Od M.K. i V.V. je u pro­sto­ri­ja­ma CB Her­ceg No­vi po­tom uze­ta iz­ja­va na na­ve­de­ne okol­no­sti do­ga­đa­ja.
– Pro­tiv njih će Su­du za pre­kr­ša­je u Bu­dvi – Odje­lje­nju u Her­ceg No­vom bi­ti pod­ni­jet za­htjev za po­kre­ta­nje pre­kr­šaj­nog po­stup­ka zbog osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­li pre­kr­šaj na­ru­ša­va­nja jav­nog re­da i mi­ra tu­čom – na­ve­li su iz po­li­ci­je.
M.V.P.
  • Hronika
    Ranije - Hronika

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"