Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika PUTNICI NA ŽELJEZNIČKOJ STANICI U PODGORICI SINOĆ PRISUSTVOVALI HOROR SCENAMA
Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama
Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama Navijače Crvene zvezde napala je navijačka grupa iz Podgorice koja im je napravila zasjedu na podgoričkoj željezničkoj stanici, a teži incident je spriječila policija koja je privela više osoba
Tro­ji­ca „De­li­ja” na­vi­ja­ča be­o­grad­ske Cr­ve­ne zve­zde bru­tal­no su pre­bi­je­ni si­noć na že­lje­znič­koj sta­ni­ci u Pod­go­ri­ci. Njih je ka­da su sti­gli iz Ba­ra na pod­go­rič­ku že­lje­znič­ku sta­ni­cu na­pa­la gru­pa na­vi­ja­ča iz Pod­go­ri­ce. Na­vi­ja­či su pla­ni­ra­li da iz Pod­go­ri­ce sa ve­ćom gru­pom „De­li­ja” si­noć kre­nu za Be­o­grad ka­ko bi pri­su­stvo­va­li ve­če­ra­šnjem me­ču li­ge Evro­pe iz­me­đu Cr­ve­ne zve­zde i Kra­sno­da­ra.
Pre­li­mi­nar­ni re­zul­ta­ti is­tra­ge uka­zu­ju na sum­nju da je na­vi­jač­ka gru­pa iz Pod­go­ri­ce ima­la do­ja­vu da će na­vi­ja­či iz Ba­ra, oko 19 sa­ti, do­ći na sta­ni­cu u Pod­go­ri­ci. Čim su iza­šli iz vo­za na­sta­la je op­šta tu­ča i me­tež pred vi­še oče­vi­da­ca ko­ji su če­ka­li da se ukr­ca­ju na voz Pod­go­ri­ca–Be­o­grad. Put­ni­ci tvr­de da su u jed­nom mo­men­tu na ko­man­du ma­ski­ra­nog na­vi­ja­ča svi kre­nu­li pre­ma „De­li­ja­ma” i iz­va­di­li le­tve i bej­zbol pa­li­ce. Na­vi­ja­či Zve­zde su uspje­li da od­bi­ju na­pad i gru­pi­šu se. Me­đu­tim, hu­li­ga­ni su uspje­li da pri­đu tro­ji­ci mla­di­ća i bru­tal­no ih pre­tu­ku bej­zbol pa­li­ca­ma.
Još te­ži in­ci­dent su spri­je­či­li pri­pad­ni­ci po­li­ci­je ko­ji su br­zo re­a­go­va­li i pr­vo raz­dvo­ji­li na­vi­ja­če, a po­tom i pri­ve­li vi­še oso­ba. Po­vri­je­đe­nim na­vi­ja­či­ma je uka­za­na po­moć u Slu­žbi hit­ne po­mo­ći i Ur­gent­nom cen­tru. Kod jed­nog mla­di­ća su kon­sta­to­va­ne te­že, a kod dvo­ji­ce lak­še tje­le­sne po­vre­de. Po­li­ci­ja si­noć ni­je sa­op­šti­la nji­ho­va ime­na jer do za­klju­če­nja ovog bro­ja na­šeg li­sta ni­je­su uspje­li da da­ju iz­ja­ve po­što im je uka­zi­va­na po­moć.
Iz po­li­ci­je je „Da­nu” sa­op­šte­no da će o do­ga­đa­ju bi­ti oba­vi­je­šten osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac ko­ji će do­ni­je­ti od­lu­ku o da­ljem po­stup­ku. Uvi­đaj na li­cu mje­sta su oba­vi­li pri­pad­ni­ci Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca. Dio na­vi­ja­ča je na­sta­vio put za Be­o­grad, a ve­ći­na na­vi­ja­ča iz Pod­go­ri­ce ko­ji su na­pra­vi­li za­sje­du „De­li­ja­ma” su se raz­bje­ža­li na­kon in­ter­ven­ci­je po­li­ci­je.
In­spek­to­ri odje­lje­nja za kr­ve­ne de­lik­te ra­de na ovom slu­ča­ju i pri­ku­plja­ju ope­ra­tiv­ne in­fo­rma­ci­je u ci­lju iden­ti­fi­ko­va­nja svih ak­te­ra in­ci­den­ta.
M.V.P.


Na­pra­vi­li za­sje­du

Je­dan od put­ni­ka ko­ji je če­kao voz za Be­o­grad is­pri­čao je da ni­šta ni­je slu­ti­lo da će do­ći do in­ci­den­ta.
– Ka­da se po­ja­vi­la gru­pa na­vi­ja­ča iz Pod­go­ri­ce mi­sli­li smo da se ra­di o na­vi­ja­či­ma ko­ji idu za Be­o­grad da bo­dre Zve­zdu. Bi­li su mir­ni sve dok iz vo­za ko­ji je sti­gao iz Ba­ra ni­je­su po­če­le da iz­la­ze „De­li­je”. Ta­da sam shva­tio da na­vi­ja­či ko­je smo za­te­kli na sta­ni­ci ne pla­ni­ra­ju da pu­tu­ju za Be­o­grad već su če­ka­li ove iz Ba­ra ka­ko bi se ob­ra­ču­na­li sa nji­ma. Si­je­va­le su le­tve, bok­se­vi, a vi­še od 20 lju­di je pri­su­stvo­va­lo tim ne­mi­lim sce­na­ma – is­pri­čao je on.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"