Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika U NIKŠIĆU UHAPŠENA NADA KOLJENŠIĆ (36), PA PUŠTENA DA SE BRANI SA SLOBODE
Preuzela muževu krivicu
Kuća Koljenšića Preuzela muževu krivicu Naložili smo njeno privođenje, dala je iskaz i puštena je da se brani sa slobode, kazali su u ODT-u, dodajući da su u toku izviđajne radnje
Po na­lo­gu Osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva (ODT) u Nik­ši­ću, po­li­ci­ja je ju­če uhap­si­la Na­du Ko­ljen­šić (36) iz tog gra­da pro­tiv ko­je su pod­ni­je­li kri­vič­nu pri­ja­vu zbog ne­do­zvo­lje­nog dr­ža­nja oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. Ka­ko je „Da­nu” ne­zva­nič­no po­ja­šnje­no iz ODT-a, na­kon što je pri­je tri da­na uhap­šen njen su­prug Rat­ko (40), zbog istog kri­vič­nog dje­la, sud je na­lo­žio pre­tres nji­ho­ve po­ro­dič­ne ku­će u nik­šić­kom na­se­lju Stra­še­vi­na. Tom pri­li­kom pro­na­đe­na je, na­vod­no, ve­ća ko­li­či­na pi­ro­teh­nič­kih  sred­sta­va i oruž­ja za ko­je je Ko­ljen­ši­će­va pred tu­ži­o­cem tvr­di­la da su nje­no vla­sni­štvo.
– Na­lo­ži­li smo nje­no pri­vo­đe­nje, da­la je is­kaz i pu­šte­na je da se bra­ni sa slo­bo­de – ne­zva­nič­no su ka­za­li u ODT-u do­da­ju­ći da su iz­vi­đaj­ne rad­nje u to­ku.
Nadinog su­pru­ga Rat­ka nik­šić­ka po­li­ci­ja uhap­si­la je u ne­dje­lju uve­če sa Pod­go­ri­ča­ni­ma Ne­šom Aj­ko­vi­ćem (26) i Dra­ga­nom Ma­ra­šem (34). Sva tro­ji­ca su bi­li u vo­zi­lu „ško­da” ko­jom je Ko­ljen­šić upra­vljao, a po­li­ci­ja ih je za­u­sta­vi­la u Stra­še­vi­ni, u bli­zi­ni nje­go­ve ku­će. Kod njih je pro­na­đen auto­mat „he­kler i koh” i pi­štolj „glok”, ko­ji su po­sla­ti na vje­šta­če­nje u Fo­ren­zič­ki cen­tar u Da­ni­lov­gra­du. Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo je svoj tro­ji­ci od­re­di­lo za­dr­ža­va­nje od 72 sa­ta, a Ko­ljen­šić je iz­ja­vio da je oruž­je nje­go­vo. Po­ro­dič­na ku­ća Ko­ljen­ši­ća ina­če je bi­la pod nad­zo­rom po­li­ci­je na­kon što je on u de­cem­bru la­ni pu­šten iz za­tvo­ra gdje je bio zbog sum­nje da je sa sa­da po­koj­nim Slo­bo­da­nom Ša­ra­no­vi­ćem uče­stvo­vao u or­ga­ni­zo­va­nju ubi­stva Be­o­gra­đa­ni­na Ni­ko­le Bo­jo­vi­ća, bra­ta Lu­ke Bo­jo­vi­ća, na­vod­nog vo­đe „ze­mun­skog kla­na”. Ša­ra­no­vić je u mar­tu ove go­di­ne li­kvi­di­ran is­pred svo­je ku­će u Bu­dvi.
B.B.


Je­dan pri­znao, dru­gi ne­gi­rao

U Vi­šem tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, pred tu­ži­o­cem Le­pom Me­de­ni­com, za­vr­še­no je sa­slu­ša­nje tro­ji­ce osum­nji­če­nih za ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja. Dra­gan Ma­raš pri­znao je iz­vr­še­nje kri­vič­nog dje­la za ko­je se te­re­ti, dok je Aj­ko­vić ne­gi­rao. Njima je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"