Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
* * * * * *
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-10-2014

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Vraća se Perica kući i kaže mami:
- Mama, dobio sam pet iz srpski!
- A majka ga upita:
- Na šta sine?
- Na padeži.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-10-10 U SUTOMORU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO M.M. (15)
Djevojčica pala sa litice
Djevojčica pala sa litice Djevojčica je u ranim jutarnjim satima izašla iz kuće. Roditelji su krenuli u potragu i poslije izvjesnog vremena pronašli njeno beživotno tijelo na Golom brdu
M
a­lo­ljet­na M.M. (15) iz Su­to­mo­ra smrt­no je stra­da­la ju­če oko 11 sa­ti na­kon pa­da sa li­ti­ce na Go­lom br­du u Su­to­mo­ru. Ka­da je pro­na­đe­na, lje­ka­ri su, na­ža­lost, mo­gli sa­mo da kon­sta­tu­ju smrt. Iz Upra­ve po­li­ci­je ni­je­su že­lje­li da sa­op­šta­va­ju de­ta­lje u ve­zi sa ovom tra­ge­di­jom, na­vo­de­ći da će is­tra­ga utvr­di­ti okol­no­sti pod ko­ji­ma je do­šlo do ne­sre­će.
Ka­ko ne­zva­nič­no sa­zna­je­mo, dje­voj­či­ca je u ra­nim ju­tar­njim sa­ti­ma iza­šla iz ku­će. Ro­di­te­lji su kre­nu­li u po­tra­gu i po­sli­je iz­vje­snog vre­me­na pro­na­šli nje­no be­ži­vot­no ti­je­lo na Go­lom br­du. O sve­mu su oba­vi­je­sti­li po­li­ci­ju, ko­ja je ubr­zo sti­gla na li­ce mje­sta. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten i nad­le­žni tu­ži­lac, ko­ji je ru­ko­vo­dio uvi­đa­jem.
De­žur­ni tu­ži­lac Vi­šeg tu­ži­la­štva u Pod­go­ri­ci na­lo­žio je ob­duk­ci­ju. Iz tog tu­ži­la­štva nam je sa­op­šte­no da se ne­će ogla­ša­va­ti dok vje­šta­ci me­di­cin­ske stru­ke ne utvr­de ta­čan uzrok smr­ti dje­voj­či­ce. An­ga­žo­va­no je vi­še pa­to­lo­ga, a u is­tra­gu su uklju­če­ni i in­spek­to­ri bar­skog Cen­tra bez­bjed­no­sti.
M.M. je bi­la uče­ni­ca dru­gog raz­red JU Sred­nja struč­na ško­la u Ba­ru. U Osnov­noj ško­li „Ke­kec” u Su­to­mo­ru bi­la je đak ge­ne­ra­ci­je. Nje­ni pro­fe­so­ri i pri­ja­te­lji ka­žu da je bi­la dje­voj­či­ca za pri­mjer.
D.S


Po­gi­nuo ru­ski dr­ža­vlja­nin

U bar­skom na­se­lju Do­bra vo­da, u mje­stu Ma­rin plo­ča, u ne­dje­lju ve­če, oko 19 ča­so­va, po­gi­nuo je dr­ža­vlja­nin Ru­si­je Alek­san­dar Ni­ko­la­je­vič Ev­se­jev (63).
Ka­ko sa­zna­je­mo, ru­ski dr­ža­vlja­nin je pje­ša­čio sta­zom is­pod ma­gi­stral­nog pu­ta, okli­znuo se i sa vi­si­ne od oko 8 me­ta­ra pao na be­ton­sku plo­ču bli­zu ku­će u ko­joj je ži­vio. Lje­ka­ri Hit­ne po­mo­ći, ko­ji su ubr­zo sti­gli na mje­sto ne­sre­će, mo­gli su sa­mo da kon­sta­tu­ju smrt.
  • Hronika
    Ranije - Hronika

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"