Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-10-11 ITALIJANSKI MEDIJI OBJAVILI IDENTITET CRNOGORSKOG DRŽAVLJANINA UHAPŠENOG U PORTUGALU
Za šverc 400 kila kokaina osumnjičen Saša Kovačević
Hapšenje Kovačevića Za šverc 400 kila kokaina osumnjičen Saša Kovačević
Dr­ža­vlja­nin Cr­ne Go­re ko­ji je uhap­šen u Por­tu­ga­lu zbog šver­ca 400 ki­lo­gra­ma ko­ka­i­na kod se­be je imao do­ku­men­ta na ime Sa­ša Ko­va­če­vić (45).
Ita­li­jan­ski me­di­ji su ob­ja­vi­li vi­še po­da­ta­ka o toj za­ple­ni dro­ge, na­vo­de­ći da je Ko­va­če­vić ta­mo­šnjoj po­li­ci­ji po­zna­t po iz­vr­še­nju kri­vič­nih dje­la ve­za­nih za šverc dro­ge. Iako su por­tu­gal­ski me­di­ji pr­vih da­na na­kon ak­ci­je po­li­ci­je ob­ja­vi­li da je vri­jed­nost za­pli­je­nje­ne dro­ge 20 mi­li­o­na eura, ita­li­jan­ski me­di­ji na­vo­de da je ma­lo­pro­daj­na vri­jed­nost dro­ge mo­gla da iz­no­si i do 100 mi­li­o­na eura.
Osim Ko­va­če­vi­ća, u ak­ci­ji por­tu­gal­ske po­li­ci­je uhap­šen je i Fa­u­sto Oro (58) iz Ita­li­je. Njih dvo­ji­ca su uhva­će­ni na je­dri­li­ci na ko­joj je pro­na­đe­no 400 ki­lo­gra­ma ko­ka­i­na.
Is­tra­ži­te­lji su do­šli do sum­nje da je dro­ga sti­gla iz Ju­žne Ame­ri­ke i da je tre­ba­lo da bu­de di­stri­bu­i­ra­na u vi­še evrop­skih ze­ma­lja.
Por­tu­gal­ski zva­nič­ni­ci sa­op­šti­li su da je u pi­ta­nju ozbilj­na or­ga­ni­zo­va­na kri­mi­nal­na gru­pa i da je ko­ka­in bio vi­so­kog ste­pe­na či­sto­će.
Je­dri­li­cu su za­u­sta­vi­li pri­pad­ni­ci Obal­ske stra­že Por­tu­ga­la na Atlan­skom oke­a­nu, 600 mi­lja od Azo­re. Bar­ka je re­gi­stro­va­na u Tr­stu, pa je za­to i u tom gra­du po­kre­nu­ta is­tra­ga o šver­cu ove dro­ge jer se sum­nja da je ta ita­li­jan­ska lu­ka bi­la od­re­di­šte na ko­je je ko­ka­in tre­ba­lo da stig­ne.
Pre­ma na­vo­di­ma iz por­tu­gal­skih me­di­ja, bri­tan­ske i ita­li­jan­ske oba­vje­štaj­ne slu­žbe do­šle su do po­da­tka da je dro­ga uto­va­re­na na ovaj brod ko­ji je kre­nuo ka Evro­pi. Ka­da je je­dri­li­ca ušla u vo­de Por­tu­ga­la, za­po­če­ta je ak­ci­ja obal­ske stra­že uz po­dr­šku voj­ske iz va­zdu­ha.
Uhap­še­ni, kao i je­dri­li­ca ko­ja je za­pli­je­nje­na, do­ve­de­ni su u lu­ku Por­ti­mao. Is­tra­ži­te­lji su do­šli do sa­zna­nja da je na je­dri­li­cu uto­va­re­na ve­li­ka ko­li­či­na ko­ka­i­na ko­ji je, na­kon is­kr­ca­va­nja u Tr­stu, pre­ko kop­na tre­ba­lo da bu­de tran­spor­to­van u vi­še evrop­skih ze­ma­lja. M.V.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"