Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Kvorum obnovio stare podjele * Presrećna sam, prekidam štrajk * Statis ne može da gradi * Umjesto za opremu, 130.000 podijelili između sebe * Ako ne znaš šta ćeš * Farsa i spinovanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, Centar za demokratsku tranziciju:
Partijama ne odgovara da se na izborima pojave građani, zato je odbijen naš predlog da se uvedu individualne kandidature.

Vic Dana :)

Šta je Isus rekao Crnogorcima prije nego što je razapet na krst?
- Ne radite ništa dok se ne vratim.

Perica:
- Mama, hoćemo li u zoološkom vidjeti i rodu?
Mama:
- Naravno,Perice.
Perica:
- Super! Baš me zanima hoće li me prepoznati!


Upisao se Perica da trenira plivanje, i kaže treneru posle nekoliko minuta:
- Idem ja kući.
- A zašto ?
- Pa, nisam više žedan!


Stoje Perica i Jovica na aerodromu.
Jovica:
- Perice kako bre teroristi kradu avione kad su ogromni?
Perica:
- Ne kradu oni avione dok su na zemlji, nego dok su na nebu onako malecki.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA KONIKU STRADALA VESELINKA KUČ (61), UHAPŠEN VOZAČ JOVAN JANJUŠEVIĆ
Udario pješaka pa pobjegao
Udario pješaka pa pobjegao
-Še­zde­se­tjed­no­go­di­šnja Ve­se­lin­ka Kuč iz Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, ko­ja je ži­vje­la u iz­bje­glič­kom kam­pu na Ko­ni­ku, po­gi­nu­la je u sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se ju­če do­go­di­la na Vre­li­ma rib­nič­kim u Pod­go­ri­ci. Nju je auto­mo­bi­lom uda­rio Pod­go­ri­ča­nin Jo­van Ja­nju­še­vić (54). On je na­kon ne­sre­će po­bje­gao sa mje­sta ne­sre­će, ali je ubr­zo uhap­šen.
Ne­sre­ća se do­go­di­la ju­če uju­tru, oko 8.30. Kuč je iza­šla iz kam­pa ka­ko bi bra­la ča­je­ve. Dok je pre­la­zi­la uli­cu, na nju je auto­mo­bi­lom na­le­tio Ja­nju­še­vić. Kuč je osta­la da le­ži na uli­ci, a vo­zač je po­bje­gao.
Pro­la­zni­ci su od­mah po­zva­li po­li­ci­ju i Hit­nu po­moć. Na­ža­lost, ne­sreć­noj že­ni ni­je bi­lo spa­sa i ubr­zo je pod­le­gla po­vre­da­ma.
Ka­ko kod se­be ni­je ima­la do­ku­me­na­ta, po­li­ci­ja je ka­sni­je iden­ti­fi­ko­va­la žr­tvu ude­sa, a ubr­zo je ot­kri­ven i iden­ti­tet osum­nji­če­nog. Na­i­me, od si­li­ne uda­ra, nje­mu je na mje­stu ne­sre­će ot­pa­la re­gi­star­ska ozna­ka, pre­ko ko­je su po­li­caj­ci utvr­di­li nje­gov iden­ti­tet.
Ne­du­go za­tim, on je li­šen slo­bo­de i pri­ve­den u Cen­tar bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca. Pre­ma sa­zna­nji­ma iz po­li­ci­je, osum­nji­če­ni je od­ve­den na te­sti­ra­nje u Kli­nič­ki cen­tar Cr­ne Go­re, gdje je kon­sta­to­va­no da je u mo­men­tu ne­sre­će bio pod dej­stvom al­ko­ho­la.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šte­no Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci, a tu­ži­lac je sa po­li­ci­jom i vje­šta­kom sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke oba­vio uvi­đaj.
Ja­nju­še­vi­ću je na te­ret sta­vlje­no te­ško dje­lo pro­tiv bez­bjed­no­sti jav­nog sa­o­bra­ća­ja.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"