Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Milo se odrekao Radmile radi mira u kući * DPS u Mojkovcu dijelio novac i hranu * Sud ne zna gdje je Sinđelić * Stan star 31 godinu prodao po 1.500 e/m2, u Siti kvartu kupio po 1.100, a sakrio obje transakcije * Identitetski mednjici Crne Gore * Čarobna lampa
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RAFET HUSOVIĆ, LIDER BOŠNjAČKE STRANKE :
BS će podržati onog kandidata na predsjedničkim izborima, bilo da je pripadnik političke partije ili nezavisni intelektualac, koji bude dijelio osnovne političke vrijednosti za koje se zalažemo.

Vic Dana :)

Crnogorci su na dobrom putu, još samo da krenu!

Dođe programer u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!

- Šta je demokratija?
- Kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan!

Pita učiteljica Pericu:
- Da li ti tata pomaže pri izradi domaćeg zadatka.
- Ne više, ona poslednja jedinica ga je totalno slomila

Sretnu se dva psihijatra.
- Dobar dan, dobro ste. Kako sam ja?
- I Vi ste dobro.

Meni će na svadbi da svira grupa „Youtube”. 
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika SDT PODIGLO OPTUŽNICU PROTIV UHAPŠENIH U PREDMETU „ŠADO”
Dilovali drogu
Dilovali drogu
Spe­ci­jal­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo po­di­glo je op­tu­žni­cu pro­tiv uhap­še­nih u ak­ci­ji pod kod­nim na­zi­vom „Ša­do”, ko­ji se sum­nji­če za me­đu­na­rod­ni šverc nar­ko­ti­ka. Op­tu­žni­com su ob­u­hva­će­ni Mir­ko Jan­ko­vić, Kom­nen Ra­de­vić, El­me­di­na Ra­de­vić, Da­ni­je­la Pa­jić, Fi­lip Še­va­lje­vić, Bla­žo Mu­go­ša, Mar­ko Če­le­bić, Ir­fan Kri­je­što­rac, Vla­di­mir Ra­do­vić, Abe­din Čun­mu­ljić, Da­vid Goj­čaj, An­ton Ljuc­đo­naj, Ar­di­jan De­dvu­kaj, To­ni Đo­kaj, Vuk Gu­be­ri­nić, Ne­ma­nja Bra­jo­vić, Ilir Đo­kaj, Ar­gon i Đon Đo­kaj.
Osim zbog šver­ca dro­ge, Jan­ko­vić se sum­nji­či i da je za­pa­lio auto­mo­bil še­fa Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge De­ja­na Kne­že­vi­ća.
U ovoj ak­ci­ji, ka­ko je ta­da sa­op­šte­no iz po­li­ci­je, raz­ot­kri­ve­ne su dvi­je kri­mi­nal­ne gru­pe za ko­je se sum­nja da su se ba­vi­le pro­da­jom nar­ko­ti­ka na na­šoj te­ri­to­ri­ji i van gra­ni­ca na­še dr­ža­ve. Za­pli­je­nje­no je ukup­no 77 ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne i skan­ka – ka­zao je Sto­ja­no­vić.
Pred­met „Ša­do” je otvo­ren ka­ko bi se ot­kri­lo ko je 15. apri­la 2016. go­di­ne na par­kin­gu stam­be­ne zgra­de u Uli­ci Va­sa Ra­ič­ko­vi­ća u Pod­go­ri­ci za­pa­lio vo­zi­lo ru­ko­vo­di­o­ca Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge.
– Is­tra­ga o to­me, ko­ja je spro­vo­đe­na uz pri­mje­nu naj­sa­vre­me­ni­jih po­li­cij­skih mje­ra i rad­nji, a u ci­lju pri­ku­plja­nja do­ka­za, do­ve­la je do raz­ot­kri­va­nja dvi­je or­ga­ni­zo­va­ne kri­mi­nal­ne gru­pe ko­je su se, ka­ko se sum­nja, u du­žem vre­men­skom pe­ri­o­du ba­vi­le na­bav­kom i di­stri­bu­ci­jom opoj­nih dro­ga na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re i na me­đu­na­rod­nom pla­nu. Pred­met je spro­vo­đen uz in­ten­ziv­nu po­dr­šku me­đu­na­rod­nih part­ne­ra. Od po­čet­ka ra­da na pred­me­tu „Ša­do”, u 11 po­je­di­nač­nih ak­ci­ja na pre­si­je­ca­nju kri­jum­čar­skih ka­na­la, za­pli­je­nje­na su 72 ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne ti­pa skank, dok je da­nas za­pli­je­nje­no još pet ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne – na­ve­de­no je ta­da iz po­li­ci­je.
Pre­ma na­vo­di­ma iz na­red­be o spro­vo­đe­nju is­tra­ge ko­ju je pot­pi­sa­la spe­ci­jal­ni dr­žav­ni tu­ži­lac Mi­ra Sa­mar­džić, osum­nji­če­ni di­le­ri su ot­kri­ve­ni po­što su se nji­ho­voj kri­mi­nal­noj gru­pi pri­klju­či­li po­seb­no ob­u­če­ni agen­ti, ko­ji su pri­ku­plja­li tra­go­ve i do­ka­ze o me­đu­na­rod­nom šver­cu dro­ge. Osum­nji­če­ni su u ne­ko­li­ko na­vra­ta taj­nim agen­ti­ma pro­da­va­li ma­ri­hu­a­nu. Osum­nji­če­ni su pri­li­kom sva­ke pro­da­je dro­ge ko­ri­sti­li dva vo­zi­la. U pr­vom su se na­la­zi­li osum­nji­če­ni ko­ji su pro­la­zi­li pla­ni­ra­ni put ka­ko bi kon­tro­li­sa­li da li ima po­li­cij­skih kon­tro­la, dok je u dru­gom autu bi­la dro­ga ko­ja su šver­co­va­li.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"